Şimdi Ara

Babam 1100(binyuz) km deki insigniayi satmak istiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48 50 eder
  • ben bir ara konu açmıştım, insignia sahipleri araçlar 100.000'e dayanmadan arabaları hep satıyorlar, hatta bir sürü araç daha 50000, 60000 bile görmemiş.
  • kaç para istiyor babanız insigniaya. bende bu araç tan satın almak istiyorum.
  • OPEL Insıgnıa için; "şimdiye kadar ürettiğimiz en iyi otomobil" demiyor muydu yahu? ben mi yanlış hatırlıyorum ne olduda böyle oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

OPEL Insıgnıa için; "şimdiye kadar ürettiğimiz en iyi otomobil" demiyor muydu yahu? ben mi yanlış hatırlıyorum ne olduda böyle oldu?

İnsignia'yı görmeyende Bentley zannedecek.
    Kendileri söylüyor zaten en iyi bunu yapabildik ama sınıfının lideri bile olamadı.

• 300 e sar bana ver elini.
  • Hiç binmedim bilmiyorum ilk çıktığında Reklamları falan acayipti, sanki OPEL otomobili yeniden keşfetmiş gibi lanse etti aracı. Hatta ciddi bir satış olmuştu ilk çıktığında.
  • bu araç bana çok kazma geliyor nedense
  • Bu adam atıyorum herhangi bir benzinli D-sınıfı araç almış olsa aracı satmak istemeyecek miydi , yada satarken daha az değer kaybı mı yaşayacaktı ? Opel'in reklamlarıyla konunun ne alakası var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 15 Nisan 2013; 17:08:03 >
  • Sakin olalım Mesaj Fake.
  • abi yazık günah ya araba daha sürülmemiş bile paranıza yazık
  • Konuya açıklık getirecek mi konu sahibi bir sürü soru var.
  • Millet yine atmaya başlamış sahibindeni açarsanız 5000 km ye gelmeden satılan golfleri,passatları ve diğer arabalarıda görürsünüz yani bunda şaşılacak bişey yok arabadan sıkılmıştır yada ev filan alacaktır.
    Ayrıca o kadar gereksiz bir konu ki yani bende gitarımı satacam diye konu mu açayım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgun77

Bende de opel var 2 ay sonra satmak istedim. Opel'in arabaları gerçekten çok vasıfsız. Yakıt tüketimi desen 10 litrenin altına düşene bin şahit ister, performans desen kağıtta yazan beygir değerinden 20-25 beygir eksilt ona eşit.

Eğer opel almayı düşünenler varsa, burdan tavsiye veriyim; yapmayın.

33 yaşında ki modelleri karbiratörlü bugün 6litre yakıyor atmayın azınız yamulur bilmeden etmeden uydurmaın ile bir yere varamazsınız

vasıfsız bir model söyle bana vectra b desen mercedes gibi alışırsan başka koltuğu yadırgarsın astra dersen efsane yahu sfi motoru var tüketimi performansı duymamışsın duysan azın açık kalır calibrası var daha üzerine model çıkmadı. ecotech çıktığında euro 1 veya 2 idi standart hala ecotech şuan euro 5i karşılıyor hesab et şuanda daha titreşimsiz motor yok

• zaten 1100 km de gitsin 100 km de gitsen 2. el konumuna düşüyor ve fiyatı bariz şekilde düşüyor.. İlla ki arabayı elden çıkaracaksa takas yapsın en mantıklısı o olur bence..
  • konu sahibi nerede acaba birde aralıktan beri binyüz kilometre çok az değil mi o kadar çabuk nasıl sıkılınabilir araçtan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaammmi -- 15 Nisan 2013; 18:18:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Bende de opel var 2 ay sonra satmak istedim. Opel'in arabaları gerçekten çok vasıfsız. Yakıt tüketimi desen 10 litrenin altına düşene bin şahit ister, performans desen kağıtta yazan beygir değerinden 20-25 beygir eksilt ona eşit.

33 yaşında ki modelleri karbiratörlü bugün 6litre yakıyor atmayın azınız yamulur bilmeden etmeden uydurmaın ile bir yere varamazsınız

vasıfsız bir model söyle bana vectra b desen mercedes gibi alışırsan başka koltuğu yadırgarsın astra dersen efsane yahu sfi motoru var tüketimi performansı duymamışsın duysan azın açık kalır calibrası var daha üzerine model çıkmadı. ecotech çıktığında euro 1 veya 2 idi standart hala ecotech şuan euro 5i karşılıyor hesab et şuanda daha titreşimsiz motor yok

hocam neyden bahsediyorsun ya, ben 2012 opel corsa var 10 litrenin altına inmedi daha araba yokuşlarda bas bas bağırıyo. performans sıfır, yakıt tüketimi sıfır. Ben kendi arabam diye övenlerden değilim.

Astrayı da kullandım orda 140 beygir yazıyo tam komedi yani. honda'nın 100 beygirlik motoru iki kat daha iyidir o motordan.

Opel'in teknolojisi çok gerilerden geliyo. Sen hiç 4 ileri otomatik şanzıman gördün mü yıl olmuş 2013 ya komedi resmen. Daha bir sürü örnek var da neye konu dışı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

hocam neyden bahsediyorsun ya, ben 2012 opel corsa var 10 litrenin altına inmedi daha araba yokuşlarda bas bas bağırıyo. performans sıfır, yakıt tüketimi sıfır. Ben kendi arabam diye övenlerden değilim.

Astrayı da kullandım orda 140 beygir yazıyo tam komedi yani. honda'nın 100 beygirlik motoru iki kat daha iyidir o motordan.

Opel'in teknolojisi çok gerilerden geliyo. Sen hiç 4 ileri otomatik şanzıman gördün mü yıl olmuş 2013 ya komedi resmen. Daha bir sürü örnek var da neye konu dışı.

yakıtın 10a çıkması arabanın değil senin kullanım ile alakalı yoküşta bağırıyor motor yani çalışıyor devir veriyor ama senin istediğin gibi tırmanmıyor demekki sen daha paraya kıyıp daha hacimli bir motor ile oranları buna göre küçültülmüş şanzımana sahip bir model alacakmışsın hata sende...

Vpel teknolojisi öncüdür her zaman ero normlarını evvelden karşılar...

• Arkadaşlar şöyle;
    Araba 7.5 litre yakıyor diyerekten aldı, 10.6 litre şuan ortalama.
    Kesinlikle yüksek devirli kullanılmıyor, he ama yokus cıkarken yüksek vites düşük devirden dolayı anlık yakıt değerinin fırladığı oluyor.
    Kalkışlardaki anlık yakıtlar 23-34 rakamlarını görünce evlat acısı gibi oturuyo insanın icine.
    Babam arabadan memnun gayet gidiyor araba.
    58 bine satılığa koymuş millet, bu yazılanları okutacağım da vazgeçsin. 50 bin diyorsunuz :)
    Babam toyota corolla dan sonra tam alısabilmis değil zaten farkettiğiniz gibi aralıktan beri km hiç oynamamış zaten onlar da uzun yolda yapıldı, 2 kere izmir manisa yapıldı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.