Şimdi Ara

Babam 1100(binyuz) km deki insigniayi satmak istiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sensusbenkonuscam

Arkadaşlar şöyle;
    Araba 7.5 litre yakıyor diyerekten aldı, 10.6 litre şuan ortalama.
    Kesinlikle yüksek devirli kullanılmıyor, he ama yokus cıkarken yüksek vites düşük devirden dolayı anlık yakıt değerinin fırladığı oluyor.
    Kalkışlardaki anlık yakıtlar 23-34 rakamlarını görünce evlat acısı gibi oturuyo insanın icine.
    Babam arabadan memnun gayet gidiyor araba.
    58 bine satılığa koymuş millet, bu yazılanları okutacağım da vazgeçsin. 50 bin diyorsunuz :)
    Babam toyota corolla dan sonra tam alısabilmis değil zaten farkettiğiniz gibi aralıktan beri km hiç oynamamış zaten onlar da uzun yolda yapıldı, 2 kere izmir manisa yapıldı.

Siz bence de satın süremiyorsunuz demek.Bende aralıkta aldım aynı paket aynı araç.Şehirdışı 5.5lt yakıyor şehiriçi 8 civarı.Siz uzun yolda 10.3lt yakıyorsanız ya devamlı basıyorsunuz yada araçta bir sorun var.

• quote:

Arkadaşlar şöyle;
    Kesinlikle yüksek devirli kullanılmıyor, he ama yokus cıkarken yüksek vites düşük devirden dolayı anlık yakıt değerinin fırladığı oluyor.
    Kalkışlardaki anlık yakıtlar 23-34 rakamlarını görünce evlat acısı gibi oturuyo insanın icine.
    58 bine satılığa koymuş millet, bu yazılanları okutacağım da vazgeçsin. 50 bin diyorsunuz :)
    Babam toyota corolla dan sonra tam alısabilmis değil zaten farkettiğiniz gibi aralıktan beri km hiç oynamamış zaten onlar da uzun yolda yapıldı, 2 kere izmir manisa yapıldı.

quote:

wehrmacht

gereken cevabı arkadaş sana vermiş

demek ki benim kullanımım veya sadece corsayla ilgili bişe değilmiş. Bu arkadaşın yazdığı durumda kalan binlerce kullanıcı var. Opel fanboyu musun nesin bilmiyorum ama bide opel'e öncü demişsin.

Arabanın sahibiyim diyorum daha ötesi yok yani bizden iyi mi biliceksin? yokuşları tırmanmak için 3.0 TDI motora ihtiyaç yok vw veya honda markalarının misal veriyorum 1.4 motorları opel'den çok çok daha üstün.

Opel daha dün kimdi ki bugün ne oldu? Bir daha da almam kimseye de tavsiye etmem olay budur.

• quote:

Arkadaşlar şöyle;

Anlik tuketime takilirsaniz hicbir modeli sevemezsiniz buyuk ihtimal bende 1.6 polo tdi var oda anlik olarak 20-25lt cikiyor yani sadece benzinli motorlara ozel bir durum degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: ozgun77

Bende de opel var 2 ay sonra satmak istedim. Opel'in arabaları gerçekten çok vasıfsız. Yakıt tüketimi desen 10 litrenin altına düşene bin şahit ister, performans desen kağıtta yazan beygir değerinden 20-25 beygir eksilt ona eşit.

Eğer opel almayı düşünenler varsa, burdan tavsiye veriyim; yapmayın.

33 yaşında ki modelleri karbiratörlü bugün 6litre yakıyor atmayın azınız yamulur bilmeden etmeden uydurmaın ile bir yere varamazsınız

vasıfsız bir model söyle bana vectra b desen mercedes gibi alışırsan başka koltuğu yadırgarsın astra dersen efsane yahu sfi motoru var tüketimi performansı duymamışsın duysan azın açık kalır calibrası var daha üzerine model çıkmadı. ecotech çıktığında euro 1 veya 2 idi standart hala ecotech şuan euro 5i karşılıyor hesab et şuanda daha titreşimsiz motor yok

insanlarımız bol keseden atmayı pek bir seviyorlar..Şahsen benimde önyargım vardı 2012 model classic hb ye binince önyargım değişti..

• Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun ama aracınız C segmenti 1.6 litre veya altı dizel otomatik değilse zarar etmeniz kaçınılmaz. Muhtemel o aracı ya da herhangi bir D segmenti benzinli aracı marşa bastığınız andan itibaren 5000 tl zarar ile satacaksınızdır. 55 bin tl civarına alıcı bulabilirsiniz. Size tavsiye havalar biraz daha ısınana kadar kullanın. Ramazan ayı satış yapmak için biçilmiş kaftandır. İnsanlar hem uzun yola gidiyor hemde ramazanda çoğu insan araçsız geçirmek istemez.
  • bence bu asamada satmak zarar olacaktir
  • quote:

Bende de opel var 2 ay sonra satmak istedim. Opel'in arabaları gerçekten çok vasıfsız. Yakıt tüketimi desen 10 litrenin altına düşene bin şahit ister, performans desen kağıtta yazan beygir değerinden 20-25 beygir eksilt ona eşit.

siz de iyice insafsız bir değerlendirme yapmışsınız. ben kendim, üretimi 1996 yılında başlamış 2000 model 2000 motor, çok temiz kullanılmış, sorunsuz vectra cdx kullanıyorum ve aracımdan oldukça memnunum. donanım, performans ve yol tutuş yönünden çok vasıflı olduğuna inanıyorum. benzinde kullanıyorum ve şehiriçi hariç uzun yolda çok da az benzin tüketiyorum. performans olarak şu anda üretilen çoğu yeni arabalar yanına yaklaşamaz. donanımda da oldukça zengindir. 4 havayastığı, dijital klima, çekiş kontrol sistemi, maun kaplama, abs, direksiyon yükseklik ayarı gibi daha çok uzatabileceğim donanım listesi var. ayrıca 4 yıl da opel astra elegance otomatik vites kullandım ondan da her yönden çok memnundum. hala da piyasanın en çok tutulan araçlarından biridir.

• insignia'dan sonra anca golf keser adamı
  • quote:

2012 astra 1.4 140bg aracımı anlatmışsınız ben sattım kurtuldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

quote:

2012 astra 1.4 140bg aracımı anlatmışsınız ben sattım kurtuldum.

1.2tsi daha başarılı herhalde
  • Hocam babanız o yakıt değerlerine bakarak araba satıyorsa bence hata yapıyor.Size şöyle anlatayım.Bende 2012 Avensis var araba daha 5 aylık Ankara'nın soğuk kış aylarında Araba 8,8'in üstüne çıkmadı harika bir değer diye sağda solda övündüm durdum.Servis yetkilisi bile gayet güzel dedi.Geçen benzin aldıktan sonra bilgisayarı sıfırladım aynı yolu aynı güzergahı kullanıyorum bu gün bilgisayar 9'u gösterdi bu gidişle 10'u bulacak her halde, çıldırmamak elde değil iki gündür yolda bakım var nerdeyse 1 ve 2.viteste kullanıyorum biraz ona bağlıyorum.Yani o değerler kullanım ve sürüş ile alakalı olabilir birde bana göre o araba uzun yol kullanımında o kadar yakmaz arabaya bir baktırın derim.saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersöz -- 25 Nisan 2013; 16:26:27 >
  • Hayırlısı Olsun, Son durum nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.