Şimdi Ara

Babam annemi aldatıyor yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunbaris -- 28 Ocak 2013; 12:19:26 >

• Öncelikle senin yaşın kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbaris

merhaba arkadaşlar babam annemi 9 yıl oluyor aldatıyor annemin ekonomik özgürlüğü olmadığı için ve öksüz kalmamamız için boşanmadı sabrediyor. babam bir gün eve geliyor bir gün gelmiyor küçükken anlamıyordum çalışıyor sanıyordum ama artık farkındayım hep bağırıyor çağırıyor anneme. ne yapacağım
    Bu nasıl bir aile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fura

quote:

merhaba arkadaşlar babam annemi 9 yıl oluyor aldatıyor annemin ekonomik özgürlüğü olmadığı için ve öksüz kalmamamız için boşanmadı sabrediyor. babam bir gün eve geliyor bir gün gelmiyor küçükken anlamıyordum çalışıyor sanıyordum ama artık farkındayım hep bağırıyor çağırıyor anneme. ne yapacağım
    Bu nasıl bir aile ?
    kardeş annen çalışsın ekonomik özgürlüğünü eline alsın
    benim annem çalışmaya başladığında ben 8, kardeşim 7 yaşındaydı. bu devirde bayanların ekonomik özgürlüğünü sağlaması gerekiyor en azından senin anlattıgın durumda kalmamak için

• quote:

Orijinalden alıntı: BondGirl007

kardeş annen çalışsın ekonomik özgürlüğünü eline alsın
    benim annem çalışmaya başladığında ben 8, kardeşim 7 yaşındaydı. bu devirde bayanların ekonomik özgürlüğünü sağlaması gerekiyor en azından senin anlattıgın durumda kalmamak için

Alıntıları Göster
    takma kafan koy döte rahvan girsin
  • Bidaha bağırdığında döv

(ciddiyim)
  • Evden kac
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangisiacaba

Evden kac
    yaş kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangisiacaba

Evden kac
    yaş kaç? okulun bitmek üzereyse sabret biraz.bitince al anneni yanına.yada iyi bi işe gir.annen içinde uygun bir iş bul.annen zor durumda ve her şey sana bakıyor.işini bilirsen anneni çok mutlu edersin yok babanın yanında yıllarca durursanız yazık kadına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bal Porsuğu Reyiz

yaş kaç

Alıntıları Göster
    yaşını söylersen öna göre yorumlayalım kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentinho

yaşını söylersen öna göre yorumlayalım kardeşim

Alıntıları Göster
    Tazminat davası falan açamaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sage29

Tazminat davası falan açamaz mı?

Alıntıları Göster
    Baban agresif biriyse dikkat et. Kötü şeyler olabilir.
  • Babani dov ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berethor

Babani dov ciddiyim
    14 yasindayim
  • quote:

14 yasindayim

Alıntıları Göster
    hiçbirşey yapma, bu işler senin boyunu aşar, öyle kolay mı döv, filan diye saçmalamışlar. sen görmedim, duymadım, bilmiyorum diyeceksin.
  • Babanla konus oks falan bahane et calisamiyorum de belki birazcik bagirma azalir sonra isini eline alana kadar sabret. SABRET
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Babanla konus oks falan bahane et calisamiyorum de belki birazcik bagirma azalir sonra isini eline alana kadar sabret. SABRET
    14 yaş küçükmüş be, bir 18 yaşında olsaydın keşke ters bir şey söylediğinde baban ciddiye alırdı, yada babana karşı rest çekebilirdin. Bu yaşta sabretmekten aşka yapacak bir şey yok. Ciddiyim.
  • Valla benim babamla aram cok kotu. Keske senin yerinde olsam. Hic olmazsa bi bahanen var. Git dov dice ama yas olarak kucuksun suan dayanmaktan baska bi caren yok. Eger babanin durumu iyise bosansin annen nafaka alirsiniz.

Gecen babam anneme silah cekti. Bende daldim hemen vurdum.. Sonuclar kotuye gitmeden bosansin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Valla benim babamla aram cok kotu. Keske senin yerinde olsam. Hic olmazsa bi bahanen var. Git dov dice ama yas olarak kucuksun suan dayanmaktan baska bi caren yok. Eger babanin durumu iyise bosansin annen nafaka alirsiniz.

Gecen babam anneme silah cekti. Bende daldim hemen vurdum.. Sonuclar kotuye gitmeden bosansin.
    Annen için sorun yoksa, aldatma sayılmaz. Annen babanı boşayabilir ya da annen de başka birileriyle takılsın. Babanın böyle bir durumda ağzını açma hakkı bile yok.
    Genelde boşanmanın birçok insan için son derece gerekli olduğunu biliyorum, öncelikle kendimden. Aldatma gibi bir nedenden ötürü değil ama sevgisizlik yüzünden boşanan bir insan olarak, insanların çocuklarına karşı sorumlu oldukları takdirde her türlü dilediklerini yaşaması gerektiğinden yanayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaralı_Hacı

Annen için sorun yoksa, aldatma sayılmaz. Annen babanı boşayabilir ya da annen de başka birileriyle takılsın. Babanın böyle bir durumda ağzını açma hakkı bile yok.
    Genelde boşanmanın birçok insan için son derece gerekli olduğunu biliyorum, öncelikle kendimden. Aldatma gibi bir nedenden ötürü değil ama sevgisizlik yüzünden boşanan bir insan olarak, insanların çocuklarına karşı sorumlu oldukları takdirde her türlü dilediklerini yaşaması gerektiğinden yanayım.

Alıntıları Göster
    yaşın büyük olsa tokatlardın babanı da şuan için çaresizsin dostum. Biraz bekle sabret annende iş bulup çalışsın sonra çekin resti kovun adamı evden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.