Şimdi Ara

Babam annemi aldatıyor yardım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu durumlarda genelde şöyle olur bu kadar senedir aldatıyor ve annenden ayrılmıyorsa, baban heyecan için yapıyordur ve o kadının gazlamasıyla evde bağırıp çağırıyordur, annenden ayrılma niyeti yoktur ama yakın da olamıyordur, bu durumda yapılabilecek en mantıklı şey annenin tavırlarında değişiklik, annen artık umudu kesip sadece çocuğum için moduna girerse zaten evlilik uygulamada bitmiştir, bu konuda annenin bir psikoloğa falan giderek profesyonel yardım alması gerekiyor, babanla konuşmaktan öte annenle konuşmalısın
  • Dostum kardeşin yada abin varmı kaç kardeşsiniz? onlar kaç yaşında varsa? Yaşın 14müş bende cidden ilk okudugumda babanı döv diyecektim 14yaşında baban iyi yarı biriyse bu zor olacak. Eğer babanın durumu iyiyse annen boşansın bir arkadaşın dediği gibi nafaka alırsınız. Yada deden felan varsa onlarla paylaş durumu, maddi durumları iyiyse yardım etsinler. okuyormusun bilmiyorum eğer okumuyorsan, istemiyorsan okumayı işe gir çalış anneni kurtar öyle bir anne için herşey yapılır inan.
  • Dostum yaşın 15 ve altıysa babanı döv. Ciddiyim.
  • daha 14 yaşındasın, anne babanın özeli seni ilgilendirmez, ayrıca erkek olupda aldatmayan olmaz, böyle şeyleri büyüyünce unutur normal karşılarsın.
    ömür boyu aynı kadınla yaşamakdan daha büyük bir işkence dünyada yoktur, baban size şidddet uygulamayıp, masraflarınızıda karşılıyorsa hiç bir problem yok senin hayatında.
  • yapıcağın şey belli öncelikle sinirle babana saldırma!!!Yoksa bu puşt siziz dımdızlak bırakırrr. 2.si neye ilgi duyuyorsan o ilgi alanında acil kendini geliştir ve çalışşş.Sana tavsiyem pc başında olmakatan hoşlanıyorsan yazılım çalış ve oyun yapmaya başla!!! Bak oyunların özgün ve güzel olsun,aşırı güzel grafikleri olmasa da olur.Bu sayede çok iyi paralar kazanabilirsin ama bunu çabuk yap ve çalışmalarına başla.Yazın bitimine doğru bitir projeni ve steam de sat.Buradan iyi para götürürsün,o zamanda baban annene bağırdığı zamanı yakalayıp onu bir güzel döv sonra evden atZaten öncesinde yaptığın şeyden gelen gelirle bağımsızlığınızı kazanıp rahatça yaşarsınız(buarada bu ababn annneni rahatsız etmeye devam eder.Bu yüzden hazır parayı bulmuşken koruma tut eve)

• Aile danışmanına git..Mutlaka dinlerler..
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar sabretmekten başka çarem yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.