Şimdi Ara

babam annemi aldatti ne yapmaliyim !!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wasdgamerwasd

ilk olarak tabletten yazdim onun klavyesi cok kotu pcde osaydım dikkat ederdim bu arada hepinize tesekkürler sag olasınız.Birde büyücü derken ne demek istedin ?

bildiğin hacı/hoca işleri. ta muğla'ya mı manisa'ya mı ne gittiler. mersin de olabilir tam hatırlamıyorum. büyü bozdurma olayları falan. annenle konuşman lazım bu konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

Orijinalden alıntı: Ouma Shu

benimki de aldattı annemi internetten bulduğu bi kadınla. izmir'e kadar falan gitti babam. sonra annemler babamda büyü vardır diye büyücüye gittiler. büyü annemde çıktı. muska falan derken babam süt dökmüş kediye döndü annemin sözünden çıkmıyo. götür bi büyücüye

yıl olmuş 2013 hala şu saçmalıklara inanlar var ya

Emin olmayın bu işler karışık

• quote:

babam annemi aldatti uzun hikaye okumaya usenenler hicfikir vermesin

1 kac yil once babam isten cikti lojistik yapiyordu genel mudurdu cikti vede biz iflas ettik ailecek ben 2 ablam annem vede babam kaldik ortada bi kac ay gectikten sonra babam vede annem bi kac ayliginaada olsa evden cikmamiz grekti bizde evden ciktik ben annemle teyzzeme ablamlardan biri dedeme digeri amcama gitti babamdad dedein yanindakalip is ariyodu 2 kac aydahagectikten sonra yilbasinda annem ev tuttu ama bu arada babam kiseden habersiz bir sekildee bizim beyaz esyalari satti annem bu ise tabi bayaa ofkelendi bnim annemde oyle kocasinin yaninda sus pus olan bi kadin degildir guclu ve asla kendni ezdirmeyen bir kadindir bide icralardan dolayi zaten anlasmali olarak ayrilmislardi daha sonra zaman gecti iste oylece cok kucuk bi evde gecindik vede yaz gelince ben calismak icin babamin yanindaydim babamarada bi beni snki gondermeye calisiyodu ben babamin yanina gitmistim daha sonra gece uyurrkn bn babamin ocsindeen skype arama sesi duydum bende uyuz ldum ha bu aradababamin bize soyledi gi bazi yalanlarda var mesela kendisi ev tuttugunu bizden gizldei bunun guibi buyuk yalanlar soyledi herneys ben skyppe sesinden sonra pcye keylog attim iste zaman gectikten sonra skype sifresini ki skypesi oldugunu kimse bilmiyrdu aldim vede baktim sok oldum baya subattan beri konusuyolarmis beki dahada oncesidir ama skypeyuzunden ogrenemedim ben tabi bu sirada ki bunlar 2 saat onceoldu babama hicbisey olmamis gibi kandirip annemi ozledim dierek eve geldim ve anneme babam telefonla kava etti babam buraya gelmesini istememize ragmen bi turluu gelmioru babamda 44 yasinda yasindan basinda utanmayan bi serefsiz konusstugu kadinda 32 yasinda simdi annem vede ablalarim babamin evine baskina gidio lutfen ben ne yapmaliim moralim sifirr yasim 15 bu arada

Babanın sana nasıl davranacağını önemsememelisin bence. Çünkü hatalı olan o. Ailenin reisi diye istediğini yapma hakkına sahip değil aksine ailenizi bir arada tutup size sadık olmalıydı. Sen annene destek olmalısın bence, baban seçimini zaten yapmış..
    Ama yine de ağır konuşma tabi ama babanı destekleme,anneni destekle. (Babana karşı ağır konuşma ama o kadına istediğini söyleyebilirsin görüşme imkanın varsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarOne -- 6 Temmuz 2013; 19:58:07 >

• Valla Gecmis olsun Bu benim Basımada geldi Cok Garip Bir olay olur bunlar Baban muhtelemen Cahildir Cahil DErken kotu anlamda felan deil Senin anlamıcagını felan dusunmustur ben de yasım 7 felandı ozamn tabi babanem hayattaydı. Birisi Aradı Annem Actı kufur Felan Etti Bırak onun pesini o Bende Artık kadınsan Silivriye Gel Dedi. Annem Felan Ayrıldı Sonra Barıstı. Simdi yasım 16 Babam Bu Seferkine Chrome Gecmisine Bakıyorum Neyse orası bende kalsın
    Ama Bence Barısmıyacaklar Benim Annemde Öyledir Sizinkiler Artık isin ortasına Felan gelmis Bizimki Baslarındaydı.
  • genelde toplumun % 90 ı yapıyor ama kimsenin ruhu duymuyor
    çoğunluğa bakılırsa bu durum çok normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

genelde toplumun % 90 ı yapıyor ama kimsenin ruhu duymuyor
    çoğunluğa bakılırsa bu durum çok normal

+1

Ben bile bi kaç şeyini yakalamıştım babamın. Ama bu kadar ileriye gidemeyecek bir adam.

Allah kolaylık versin.
  • var arkadaşım ya 3 kişi tanıyorum adam afedersin 50 yaşına gelmiş geçmiş odnoklassnikiden kız ayarlayınıda gördüm telefonla mesaj atıver diye elime verenide hafta sonu vurdum geldim diyenide gördüm millet herşeyi bana açıklıyor ama acı gerçek yukarıdaki arkadaşın dediği gibi toplumun %90'ı böyle
  • quote:

babam annemi aldatti uzun hikaye okumaya usenenler hicfikir vermesin

1 kac yil once babam isten cikti lojistik yapiyordu genel mudurdu cikti vede biz iflas ettik ailecek ben 2 ablam annem vede babam kaldik ortada bi kac ay gectikten sonra babam vede annem bi kac ayliginaada olsa evden cikmamiz grekti bizde evden ciktik ben annemle teyzzeme ablamlardan biri dedeme digeri amcama gitti babamdad dedein yanindakalip is ariyodu 2 kac aydahagectikten sonra yilbasinda annem ev tuttu ama bu arada babam kiseden habersiz bir sekildee bizim beyaz esyalari satti annem bu ise tabi bayaa ofkelendi bnim annemde oyle kocasinin yaninda sus pus olan bi kadin degildir guclu ve asla kendni ezdirmeyen bir kadindir bide icralardan dolayi zaten anlasmali olarak ayrilmislardi daha sonra zaman gecti iste oylece cok kucuk bi evde gecindik vede yaz gelince ben calismak icin babamin yanindaydim babamarada bi beni snki gondermeye calisiyodu ben babamin yanina gitmistim daha sonra gece uyurrkn bn babamin ocsindeen skype arama sesi duydum bende uyuz ldum ha bu aradababamin bize soyledi gi bazi yalanlarda var mesela kendisi ev tuttugunu bizden gizldei bunun guibi buyuk yalanlar soyledi herneys ben skyppe sesinden sonra pcye keylog attim iste zaman gectikten sonra skype sifresini ki skypesi oldugunu kimse bilmiyrdu aldim vede baktim sok oldum baya subattan beri konusuyolarmis beki dahada oncesidir ama skypeyuzunden ogrenemedim ben tabi bu sirada ki bunlar 2 saat onceoldu babama hicbisey olmamis gibi kandirip annemi ozledim dierek eve geldim ve anneme babam telefonla kava etti babam buraya gelmesini istememize ragmen bi turluu gelmioru babamda 44 yasinda yasindan basinda utanmayan bi serefsiz konusstugu kadinda 32 yasinda simdi annem vede ablalarim babamin evine baskina gidio lutfen ben ne yapmaliim moralim sifirr yasim 15 bu arada

Aynen benim babamda tohumlarını atıyor bu belanın. Faceden birisiyle yazışıyor anneme söylemedim. Annemdende it gibi tırsar babam. Ama daha ne kadar sabrederim bilmiyorum. Bi gün arıyacam konuştuğu afuşteyi gözünü bi korkutacam sonra bidaha sesi çıkmıyacak. 44 yaşında benim babamda ama yeter artık bi yere kadar konuştuğu afuşteyle yaşıt oğlu var bunları düşünmesi lazım yeter lan bu ne böyle bide yüzsüzlük yapıyor. Resti çekecem lan yakında onun yüzünden sigaraya başladım. İnsanda biraz akıl olur 44 yaşına gelmişsin onunla yaşıt çocuğun var evinde bi karın var sen gidip elin kevaşesiyle yazışıyorsun. Anam senin kahrını 20 yıldır çekiyor yüzsüz adam hastalıkta sağlıkta kim vardı yanında. Şimdi kayacam ana bacı oda olmuyor. İyiki denk geldim buraya hislerimi döktüm satırlara. Neymiş efendim erkek adam yaparmış lan adi erkektede bi namus vardır demi senin neyine anneme bize ayıracağın vakiti gidiyorsun kimlere harcıyorsun eve geç geliyorsun faceden afuşteyle yazışıyorsun. Allah herkeze akıl fikir versin ailesine sadakat versin nefsini köreltsin yuvaları dağıtmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdlbbr -- 7 Temmuz 2013; 0:48:11 >

• arkadaşlar herkeze desteğinizi için çok teşekkürler cidden teşekkürler eh üzüle üzüle nereye kadar yavaaş yavaş toparlandım herkeze teşekkürler ilginiz ve desteğiniz için
  • csb gibi geldi bana
  • Allah sabır versin kardeşim,ne zaman dertleşmek konuşmak istersen pm'den numaranı at arayayım

Kafana da takma öyle baba olacağına olmasın daha iyi zaten evinize geldiği yokmuş ama baba sonuçta
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.