Şimdi Ara

Babam Beni Evden Attı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

üstüme doğru koşmaya başladı

Burada edwirdin hayaları patlayan arkadaşı aklıma geldi. Bom diye ses çıkmıştı.
  • baban haklıymış
  • Otogara gideydin
  • idare eder hatta iyi kanka

•  Babam Beni Evden Attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes D -- 5 Kasım 2011; 0:46:05 >

• Geçmiş olsun
  • Ailecek sorunlusunuz
  • Kafasına Tek Sık Temiz İş Yada Uyurken Bogazını Kes.
  • güldüm
  • Biri Oğlumu Evden Attım başlığını açsın adetler yerini bulsun yoksa ben açıcam hadi bakiiim.
  • fikirlerinden vazgeçme doğruyu kendin bulursun.bende anarşistim.babanın siyasi görüşüyle alakalıdır.babanın siyasi görüşü ne?fikirlerden vazgeçme siyasi konularla ilgili araştırma yapabilirsin.cümle sosyalist alemi olarak arkadandayız gazan mübarek olsun. şaka ama anarşizmle ilgili araştırmalarına devam et daha doğru bir bakış açın olur.
  • Devamini isterik
  • Güzeldi. biraz daha geliştirirsen edwird olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyüksezar160

fikirlerinden vazgeçme doğruyu kendin bulursun.bende anarşistim.babanın siyasi görüşüyle alakalıdır.babanın siyasi görüşü ne?fikirlerden vazgeçme siyasi konularla ilgili araştırma yapabilirsin.cümle sosyalist alemi olarak arkadandayız gazan mübarek olsun. şaka ama anarşizmle ilgili araştırmalarına devam et daha doğru bir bakış açın olur.

hemen gaza gelme adam sallamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsar

quote:

Orijinalden alıntı: büyüksezar160

fikirlerinden vazgeçme doğruyu kendin bulursun.bende anarşistim.babanın siyasi görüşüyle alakalıdır.babanın siyasi görüşü ne?fikirlerden vazgeçme siyasi konularla ilgili araştırma yapabilirsin.cümle sosyalist alemi olarak arkadandayız gazan mübarek olsun. şaka ama anarşizmle ilgili araştırmalarına devam et daha doğru bir bakış açın olur.

hemen gaza gelme adam sallamış

sallamışsa kendi bilir doğruysa bende kendi doğrumu söyledim.

• şu dh de olmasa gülmeye hasret kalacaz yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremg

Biri Oğlumu Evden Attım başlığını açsın adetler yerini bulsun yoksa ben açıcam hadi bakiiim.

Adet yerini buldu bile
  • abartıdan uzak, akıcı anlatım. sonraki hikayelerini bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.