2 saat önce falandı. Yayılmış televizyon izliyordum, dedim ki; Baba ben anarşist oldum. (Geçen sene faşist malın tekiydim o zaman da kızardı). Sonra sen sakın adam olma tamam mı kanı bozuk şerefsiz dedi birden ayağa kalktı odama doğru kaçtım. Kapıya tekme falan attı açmaya çalıştı, ben de kolumla tutuyorum kapıyı; kilidi yok odamın kapısının. Sonra araya bir şey yerleştirdi sonradan farkına vardım, attım kapı arasına yerleştirdiği şeyi; bu sefer sopayla açmaya çalıştı. Baya bir zorladı direndim ben de, en sonunda oradan çıkmayacaksın şerefsiz dedi. 1 dakika geçti tuvaletim geldi gidiyordum o yine salondaydı beni görünce tekrar ayağa kalktı öldüreceğim seni kanı bozuk gel buraya dedi kilitledim tuvalet kapısını ben de, bir şey yapamadı. Sonra aradan sıvıştım geçtim odama ışığı açmadan telefon ışığıyla üstümü giydim tam çıkıyordum. Beni gördü üstüme doğru koşmaya başladı ben de bir anda attım kendimi dışarı s...... git bir daha gelme deyip kapadı kapıyı yüzüme. Arkadaşla 1.5 saat basket oynadık sonra geldim eve merhaba baba dedim cevap vermedi, ben gittikten sonra kardeşimi dövmüş.