Şimdi Ara

Babam beni şehir dışında 4 yıl okutamazmış :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

50 bin ve üstü sıralamayla girdğin bir bölümden hayır gelmezki.Boşuna okumuş olursun.

Kes sesini ya bu ari resmi olanlar resmen trol oluyor kendi tipmi kazanmis ne yapmis ulan adam lise mezunu silikon vadisine kadar gitmis anadoluda bir ilden herkes kendini gelistiricek okul biryere kadar gelmis cahol cahil konusuyorsun bloklayin su arkadasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carjen19

Lys ye 5 gün kaldı babam bunu söyleyip duruyo sanki geleceğim belirsizleşmeye başladı ben okumak istiyorum evde kalmak istemiyorum, çalışmak istemiyorum, okumak okumak okumak
    Polis olmamı istiyodu geçen sene polislik barajını geçemedim bu sene de durumlar belirsiz üni den alacaklar zate ben istemiyodum herşeyde bi hayır vardır şuan sanki geleceğimi göremiyorum çıkmazlardayım eğer istanbulda tutturamazsam napıcam bilmiyorum çocuk gelişimi istiyorum en son avrasya üni 72k dan alıyor oraya da giremezsem hayatım bitecek gibi hissediyorum :(

Dostum konu maddi durumlar ise çevremde birkaç abimiz var okumaya gönüllü kardeşlerimize destek oluyorlar,durum böyle ise pm at bana.
  • quote:

İşte sınav anı diye bişey var kolay görünüyor ama sınavdarehavete kapılmassan kolay

Sinav kolay falan deil kolay olsa herkes yapar calisanin yapacagi tarz soruyorlar ama edebiyati bilmiyorum belki kolaydir

• villa kullanıcısına yanıt
    Aklımda olsun hocam sınavdan sonra görüşelim

• Üstteki arkadaşlar doğru söylemiş 72 bine giremiyorsan bence gerçekten okuma çünkü isimden başka bir işe yaramayacak o üniversite 4 seneni sadece bir diploma için vereceksin ne teorik ne pratik hiçbir şey öğrenemeyeceksin
  • quote:

İstanbulda oturuyorum

O zaman git daha iyi olur Ankara, Eskişehir var mis gibi İstanbul neymiş.
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Edebiyat mattan daha zor çalışsanda full çıkaramıyorsun denemelerden farklı da gelebiliyor netler

• quote:

Edebiyat mattan daha zor çalışsanda full çıkaramıyorsun denemelerden farklı da gelebiliyor netler

Guldurdun en zoru mf4 matran iyi yapip edeboyattan ortalama yapsan zatem tm cileri solluyorsun ama bu konu ayro ins guzel biryer olur senin ve ailen icin haydi calis bakarsin sonra konuya hem mesaj birikir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 9 Haziran 2015; 12:11:57 >
  • kyk 150 tl, bide burs çıkarsa 330 oda galiba. baban da her ay 300 yollarsa rahat rahat geçinirsin alkol, sigara vs yoksa. yemek masrafın da olmıcak yurt bedava vericegi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

50 bin ve üstü sıralamayla girdğin bir bölümden hayır gelmezki.Boşuna okumuş olursun.

Kes sesini ya bu ari resmi olanlar resmen trol oluyor kendi tipmi kazanmis ne yapmis ulan adam lise mezunu silikon vadisine kadar gitmis anadoluda bir ilden herkes kendini gelistiricek okul biryere kadar gelmis cahol cahil konusuyorsun bloklayin su arkadasi

Yazdıklarında bir tane bile noktalama işareti yok. Sen bu kafayla silikon vadisine gidersin tabela üniversitesinden.Hadi bakalım sincap, göster gücünü.

• kykda kalır aylık 330 tl kredı alırsan daha ne ıstıosun çalışırsan ustune bıde ohooo keyfine diyecek yok hıc sorun deıl para unıversitede emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHOBOS19

3 yil okutsun kardes

/>
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.