Lys ye 5 gün kaldı babam bunu söyleyip duruyo sanki geleceğim belirsizleşmeye başladı ben okumak istiyorum evde kalmak istemiyorum, çalışmak istemiyorum, okumak okumak okumak Polis olmamı istiyodu geçen sene polislik barajını geçemedim bu sene de durumlar belirsiz üni den alacaklar zate ben istemiyodum herşeyde bi hayır vardır şuan sanki geleceğimi göremiyorum çıkmazlardayım eğer istanbulda tutturamazsam napıcam bilmiyorum çocuk gelişimi istiyorum en son avrasya üni 72k dan alıyor oraya da giremezsem hayatım bitecek gibi hissediyorum :(
3 yil okutsun kardes
quote:
Orijinalden alıntı: PHOBOS19
3 yil okutsun kardes
Desene baba sana ne oluyor ? Benim geleceğim, ben zorluk çekeceksem çekeceğim. Karşımda olana kadar yanımda olda şu 4 yılı atlatmam için yardımcı ol.
O zaman şehir dışına geçersen kendin geçinirsin kardeş bi işe falan girip
50 bin ve üstü sıralamayla girdğin bir bölümden hayır gelmezki.Boşuna okumuş olursun.
DarkneZZ
kullanıcısına yanıt
Zaten ben babamdan bişey beklemiyorum ya burs ya iş beni kurtarcak
GktupcG
kullanıcısına yanıt
Hocam saçmalamışsın, kusura bakma. 72 bine girmek için zeki olmana, matematik,fizik bilmene gerek yok.
Gerçekten çalışırsan girersin. En kötü otursun edebiyat çalışsın. Ezber ya ezber. Ona da mı basmıyor? Sadece edebiyat yapsa 50 k gelir zaten.
Bir de başka şehire gideceğine istanbul'da %75-%50 bursla git. Daha az maddi kayıp olur.
Kızma babana. Dışarıda öğrenci okutmak cidden masraflı. Yani bunu finanse edemiyor diye kızman yanlış olur. Hepimiz artık bir takım şeyleri kendimiz halledip başarabilecek yaşlardayız
İstanbula gelmeyin artık, yeter.
Hocam bende bi tek edebiyatıma güveniyorum en düşük 40 net geliyo daha da bırakmadım zaten bi de bu sene katsayısı arttı güvencem var çok şükür Yüzde 75 bile olsa 4 yıl 20 bin e denk geliyo sence okumalı mıyım dışarda 4 yıl daha fazla mı olur
quote:
Orijinalden alıntı: humerus06
Kızma babana. Dışarıda öğrenci okutmak cidden masraflı. Yani bunu finanse edemiyor diye kızman yanlış olur. Hepimiz artık bir takım şeyleri kendimiz halledip başarabilecek yaşlardayız
Ben öncelikle mezuna kalıp evde çalışıp aileme güvenmemeyi seçtim daha da oturup onlardan fayda beklemiyorum ki
carjen19C
kullanıcısına yanıt
Çok daha fazla olur hocam. Forumda dışarıda okuyan arkadaşlarla görüş, hesapla ona göre. Manevi kaybını da düşün. Ailenden uzak olacaksın sonuçta, başka bir yerde.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Kirk
Oha. 72 bine giremiyosan okuma zaten.
Mf4 ve mf3 de zorda dierleinde girilwbilir hem adamin ozel durumu vardir kadasi basmiyordur olabilir sinav kolay bisey deil hwrsey universitede deil artik nornal anadolu devletlerden nerelwre adamlar kendini gelistirip gidiyor ama esit agirligi bilemem kolaymi deilmi 72 k
İstanbulda oturuyorum
waleur5
kullanıcısına yanıt
İşte sınav anı diye bişey var kolay görünüyor ama sınavdarehavete kapılmassan kolay
quote:
Orijinalden alıntı: carjen19
Hocam bende bi tek edebiyatıma güveniyorum en düşük 40 net geliyo daha da bırakmadım zaten bi de bu sene katsayısı arttı güvencem var çok şükür Yüzde 75 bile olsa 4 yıl 20 bin e denk geliyo sence okumalı mıyım dışarda 4 yıl daha fazla mı olur
Artik 75 burslarda pahalandi zpr durum kendin karar ver yuzde 50 ler zaten aldi basini gitti artik zengjnler ve durumu olanlar hakedenlerin ywrinde okuyor il disinda devlet yurdu cikarsa idare edebilirsin ama sen bir aklindakileri sil suan sinavsa puanini yap onlari dusunecek en az 16 18 gunun olur orda planini yaparsin