Şimdi Ara

Annem şehir dışında oku diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
1
Favori
4.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anneme geçen hafta çıtlattım uludağda okusam gece geç gelince sorun yaratır mısınız diye sorun yaratmayız dedi. Zaten sorun yaratmazlar muhtemelen benim ailem katı chpli ama bugün git şehir dışına bizle kalma neyse parası veririz dedi. Bizle kalırsan ufkun genişlemez babanla tartışmalarımızı çekersin falan dedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yaziyi kopyala yapıştır yapmasaydiniz bari uber guvenilir padisah ppli kaynağından.

Fabrikalarin sahibi devlet değil mevzusuna girmiyorum (e degil, 30a kadar zaten ortada devletçilik yok ki nasil olsun) ki bunları acikladim eski mesajda ama okumayi bilmediginiz icin okumadiginizin farkindayim, bu kez hukuki taraftan bakalim biraz. Degil 25 cenevre, 12 lahey sozlesmesine bile imza atan devlet sayisi 60 1930 yilinda (ki sangay lahey ve 25 31 cenevre kongreleri/sözleşmeleri birbirinin doğrudan devamıdır). Ayrica 1369da ne gibi bir problem var? Kanunu acip okuyun, madde 7yi "uc kez yakalanmazlarsa müdahale edilemiyor" diye yazmak yalanciliktan baska bir sey degil mesela. Gerisini okuyamayacagim bile kim bilir ne sekilde kafanıza göre yonttunuz kanunu.

Ek not: ulkeyi zehirlemeden osmablidan kalan dis borclarin erimesine yardımcı olmustur bu fabrikalar cok da iyi olmustur (bence)

• kadın doğru söylüyor helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02811A4C4 -- 12 Haziran 2023; 10:2:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok daha neler, 😅

Ufkun nasıl genişliyormuş şehir dışına giderek?

Hocam bence doğru değil. Eğer serbestlik istiyorsan git. Kim senin ne yaptığını sorgulamaz, sorduklarında da atarsın bir yalan. Her şeyi de yaparsın.

Ama bunlar boş işler, inan, kendi şehrinde de bunları yaparsın(tabi şehirden şehire değişiyor).

Bunu, tercih sırasına ilk olarak kendi şehrindeki üniversiteyi yazan biri olarak söylüyorum.

Bir başkası, şehir dışına çıkıp okuyor, ve şehir dışına çıkmanı tavsiye edebilir.

Ben sadece, şehir dışına çıkmanın sağladığı avantajın, malum işler için olduğu taraftarıyım

• fettah7ve7 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim ailem malum işleri pek takmıyor her hafta farklı kızla bile gelebilirim eve ama işte annemin sinir probleri var evde çok sık huzursuzluk çıkıyor birde birkaç farklı sebepten sorumluluk biniyor bana o yüzden gitmemi istiyor.

• Ulan ne güzel anne babalar var be. Biz de Doğu Anadolu da sürünelim. Toplum anne baba anca bizi boğsun.

• Hocam her şey, kar zarar mevzusuna dönüyor.

Şehir dışına çıkmak sizin için daha heyecan verici ise, yapın derim. Ama gideceğiniz şehre dikkat edin, ağabeyim başka şehre gitmişti üni. okurken, her eve geldiğinde Allah o şehrin belasını versin diyordu.

Şimdi de başka şehre atandı. 2 hafta oluyor. Henüz şikayet yok, inşallah da olmaz

• 😅

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tercih dönemi iyice düşünürsünüz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • noobodynow kullanıcısına yanıt
    Beraber düşünürüz hocam bol bol konu açacağıma inanıyorum

• sehir dısına gidersen ufkun artmaz ama kafan rahat olur.
    sürünüyoruz nasıl rahat okuruz kafasına girmeniz bence mantıksız. aile evinde sizi binlerce liranın içinde yüzdürmezler.

• seks hayatın daha aktif olur hocam şehir dışında

• Sen nerde okuyordun

Ve üni okurken yan gelir yapmak mümkün mü aileden gelen parayla anca sürünürüz

• Şimdiye kadar amele gibi gezdim bundan sonra ilgi alanım vulvalar olabildiğim kadar fazla vulva inceleyeceğim. Üniden sonra nasıl ortam kurabilirim bilmiyorum.

• marmara bölgesinde bursa’dan bir tık kötü yerde okuyorum.
    ailenin maddi durumu varsa şehir dışı iyi.
    yan gelir yapılır, çalışır da ben tercih etmedim böyle bir şeyi. bölüm ağırlaşınca o işler yalan oluyor ama yazın işe girilip kışın harcanabilir.
    şu anın şartlarında ailenin min 4000 atması lazım ki ortalama geçinesin, kyk yurdunda.

karı-kız meselesinde seks yapmak ise zor, genel olarak. ortamcı biriysen paran vardır, 3-4 senede bir kere sevgilin olur ortalama bir tipsen. sıfırdan universitede bulman için iyi bir kız bulman gerekecek. genelde bu enflasyonda kızlar para yemek için erkek buluyor, içereceksin sen ödeyeceksin vs.
    benim hiç böyle bir ilişkim olmadı, daha önce de hiç olmadı. 4 senede de olmayacaktır. dışarıda düzgün kız bulamazsın çünkü, artık o işler yalan oldu. bunu düşünme o kadar.
    3.sınıfta eve çıkarsın, olur biter. içeceksen evde falan rahat içersin.
    durumunuz kötüyse yine de aile evi olabilir ama seks meks meselesi zor universitede bence

istanbul ya da izmir gibi şehirleri tercih et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 12 Haziran 2023; 14:56:23 >

• Kyk çıkmasını çok isterim de ihtimali düşüktür herhalde.

Hocam bence siz beceremiyorsunuz karı kız işini. 3 4 sene sevgili olmak okey de ilişkiye girmek için evlenmeyi bekleyelim derse basarım tekmeyi. Bana namuslu kız lazım değil. Aradığım kızın özelliklerini yazıyorum:
    Dinlerle alakası olmayacak.(koyu chpli olacak)
    Diz boyu edepsizlik arsızlık olacak.
    Kara mizahtan anlayacak.
    İngilizcesi, gavur kültürü iyi olacak.
    Ahlaksız laflar edip aklı baştan alacak.
    Yazın crop, tayt ve şort dışında bir şey giymeyecek sokakta sevgilim olduğunu görenler beni kıskanacak.

• Katı chpli olmasının konuyla alakası

• O sırada gelirse diye Rize Tıp düşünen ben. :D

• olm 14 yaşında ergenliğe yeni girmiş çocuk gibisin patladım aw

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.