Şimdi Ara

Annem şehir dışında oku diyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
1
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam babam ekşisözlük'ün açıldığı günden bugüne okur olarak bulunuyor. Ben de çocukluğumdan beri haşır neşirim yani. Birçok faydalı bilgi öğrendim oradan amacına uygun kullanılıyordu çünkü bir zamanlar.

Özellikle son yıllarda bir yankı odasından farkı yok. Kendilerini Übermensch sanan, toplum tarafından dışlanmış insanlar oluşturuyor büyük bir kısmını. (Sözüm meclisten dışarı tabii ki )

Dediğim gibi Türkiye ve dünyada internetin doğru kullanımı ile ilgili sayfalarca yazı yazılması lazım aslında ama insanlarımız zaten okumayı sevmiyor ben de böyle kısa kısa yazmak zorunda kalıyorum.

Bu forumun seviyesi görece yüksek o yüzden yazdıklarımla neyi,kimleri kastettiğimin anlaşıldığını düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

Yaw onlar kaymak tabaka bile degil, goremediginiz o kadar cok sey var ki (en sevdiklerim sekuler hijabi bacilarimiz shot vssinde benle kapisabilecek ender canlilardan )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

E tabii ki hocam, Süper yatlarda alkollü partiler, villalarda uyuşturucular... en acısı da bu imkanları dini kullanarak %99 u Müslüman bir ülkenin (!) desteğini alarak yapmaları

• Yapı Ustası kullanıcısına yanıt

Yani benim ilk yazarlik donemlerimde daha iyiydi tabi (zaten ben de son hallerinden pek hoslanmadigim icin spor+siyasete hic girmiyorum salak sacma filmlere inceleme filan yaziyorum surekli), ama cehap=raki icmece, gezmece vs tayfasi yok yaw orda (twda da cok yok bence veya benim onume dusmuyo, bu tanim akplilerin kafasindaki chpli imaji bence tamamen). Bi cam fanus olduğu dogru (dhnin 14-16 arasi donemleri gibi kitlesi, ulke ve dunya gundemi akpli dolmus onceden gic boyle diildi buralar), ama yine de kendi icerisinde tutarli insan sayisi hala daha fazla.

Yani toplum tarafindan dislanmaktan ziyade kutuplasmak daha dogru bir tabir sanki, 52 kisi 48i dislayamaz oyle bir olay yok dislama tanimi icin. Son durumu bence de pek iyi değil ama doğal yani, galiba son domaine (1923) hala tcden girilemiyor mesela, belli basli provakatif hesaplari (ohom abdulhamit kafali supermenler) engellerseniz yine daha dengeli bir haber kaynağı oluyor bence diger kaynaklara gore. Ülkenin geldigi pozisyon sağolsun habercilik diye bişey kalamadi zaten ora ayri

• BRPSHT0QPAPZBDPADİKAİA O PP NE

%99 mu sadece??? Alevi dinsiz cexapekakali misin???   %99.994949900 diyeceksin

Abi benim gördüğüm nereyi baskılarsan ters teper,cok fazla gizli gæ var müslo Tam bir klep8391tokrasi örneğiyiz daha iyi olamazdı

Çocugun mu dogdu kardeşim nüfusta oto müslüman saylanıyo trde dogdugu icin sonra %99 musluman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52BC9CD9A -- 12 Haziran 2023; 18:50:7 >
  • Hocam bence biraz sansürlü yazın biz tr sınırları icerisindeyiz geceyi adliyede geçirmeyelim

• Bu tasarını hasbelkader gerçekleştirirsen evleneceğin kızın da vulvasının motor olacağına emin olabilirsin. 🙃

Arkadaş CHP ideolojisinin münferit bir örneği, malum partinin tarihi ve ideolojik tüzüğünü bilmesek biz de şu dediklerine inanacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prixfan -- 13 Haziran 2023; 13:1:27 >
  • prixfan P kullanıcısına yanıt

Arkadaş haklı tüzükte gavatlık en başta yer alıyor

Tüzükte alkol almak acik giyinmek yaziyo da benim mi haberim yok?

Edit: tarih de demissiniz dogru 28 şubatta ikna odalarinda turbanimi çıkarıp zorla raki icirmislerdi bana cok haklısınız  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 12 Haziran 2023; 18:51:58 >
    Hocam dayı doğru söylüyor ben üye olmaya gittim promil ölctuler düşük çıkınca almadılar ayrıca sevgilim crop yerine sweat giyiyor diye saldırdılar

Alsaydin migrostan bir makas uzun kollu croplar da cok moda bu aralar, alkol için de 2 volim at kapinin onunde yeterdi

• Yapı Ustası kullanıcısına yanıt
    Hocam kriter konusunda hafif tiye aldım ama gerçekten müslüman birisiyle olmak istemiyorum farklılıklar bir süre sonra çekilmez olur.

CHP'nin ideolojisinde "Muasır medeniyet, çağdaşlık" ifadeleriyle Avrupa vurgulanır. Avrupa için bu mezbur şenaatler normaldir. CHP ise Avrupa kültürünün Türkiye şubesidir. Misal; ABD ve Avrupa'da LGBT hakları vardır, Türkiye'de bunu fütursuzca savunan kimdir?

• Deyyusluk nedir, bir araştır. :)

Millet istediği cinsiyetle yatar hocam burası Atatürkün kurduğu laik Türkiye Cumhuriyeti herkes kendinden sorumlu. Benim erkeklere ilgi duyuyor olmam neden size batıyor? Avrupa kültürünü medeniyet sanmakla 2+2yi 4 sanmak aynı şeydir.

1- avrupadayim muhasir medeniyet denen seyin bununla alakasi yok, normal olan sey kimseyi gereksiz yere kisitlamamak/insanlarin haklarına onem vermek ki bunu cok guzel yapiyolar, medeniyet diyince akliniza ilk ciplaklik/alkol geliyosa problem sizde

2- https://www.youtube.com/watch?v=-bp6grWsIJA&feature=youtu.be kimmis ya acaba  taptiginiz kisi galiba  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.