Şimdi Ara

dövme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüylü yeri kazıtıp dövme yaptırırsak o bölgede kıl çıkarmı ??????????? örnek enseyi kazıttık dövme yaptık tekrar tüy çıkarmı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dövme ve Kıl Büyümesi

Dövme yaptırmayı düşünüyorsanız, dövme yapılan bölgede kıl çıkıp çıkmayacağını merak ediyor olabilirsiniz. İşte bilmeniz gerekenler:

• Dövme Yapılan Yerden Kıl Çıkar mı?

Dövme süreci, derinin üst katmanına mürekkep enjekte edilmesini içerir. Bu işlem kıl köklerine zarar verebilir ve dövme yapılan bölgede kıl çıkmasını engeller.

• Dövmenin Üstünde Kıl Çıkması

Bazı durumlarda, dövmenin üstünde az miktarda kıl çıkabilir. Bu, özellikle dövme işleminden sonra dövmenin tamamen iyileşmediği durumlarda ortaya çıkar. Kıl kökleri zamanla iyileşebileceğinden, genellikle birkaç hafta veya ay içinde kıl çıkması durur.

• Dövmenin Üstündeki Kıllar Nasıl Alınır?

Dövmenin üstündeki kılları almak için çeşitli yöntemler vardır. Ancak, dövmenin hasar görmesini önlemek için dikkatli olmanız önemlidir. Lazer epilasyon, elektroliz ve ağda gibi profesyonel yöntemler önerilir.

• Dövmeli Bölgede Kıl Bakımı

Dövmeli bölgenizi temiz ve nemlendirilmiş tutmak önemlidir. Bu, kıl köklerini sağlıklı tutmaya ve dövmenin canlılığını korumaya yardımcı olur.

Dövme yaptırdıktan sonra bölgede hafif kızarıklık ve şişlik olabilir. Bu normaldir ve genellikle birkaç gün içinde geçer. Dövme bölgesini kaşımaktan veya güneş ışığına maruz bırakmaktan kaçının.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yaptırıcaksan eger önce dövme silindikten sonra yapılan bölge ne hale geliyo onun videolarını izle ondan sonra karar ver kıl cıkarsada kazırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

yaptırıcaksan eger önce dövme silindikten sonra yapılan bölge ne hale geliyo onun videolarını izle ondan sonra karar ver kıl cıkarsada kazırsın
    kıl çıkmasın die yaptıriom amaç o zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr...daredevil

kıl çıkmasın die yaptıriom amaç o zaten

Alıntıları Göster
    tamam dövmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopy

tamam dövmem

Alıntıları Göster
    çıkar tabiki de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D06A31849

çıkar tabiki de

Alıntıları Göster
    dövme deri altına işleyince etkilemezmi ki
  • quote:

dövme deri altına işleyince etkilemezmi ki

Alıntıları Göster
    hayır ne alakası var, kıl köklerine mi vuruyolar iğneyi
  • quote:

çıkar tabiki de

Alıntıları Göster
    çıkar.bende çıkıyor şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

çıkar.bende çıkıyor şahsen

Alıntıları Göster
    çok kötü bi görünüm olur o zaman x264 sen nereye yaptırdın
  • quote:

çok kötü bi görünüm olur o zaman x264 sen nereye yaptırdın

Alıntıları Göster
    kıl çıkmaması için dövme yaptırmak isteyen de ilk defa duydum.:D bence ilk önce lazer epilasyon yaptırmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopy

tamam dövmem

ben diyecektim laa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamacti Jun

kıl çıkmaması için dövme yaptırmak isteyen de ilk defa duydum.:D bence ilk önce lazer epilasyon yaptırmayı dene

Alıntıları Göster
    kalici dövme yaptirirsan, dövmenin üstünde kil cikmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neXuiz

işte bende bunu sormaştum kalıcı geçici değil lazer işte saolasın kardeşim
  • quote:

Alıntıları Göster
    kalıcı dövme üzerinde de ıl çıkar, yaparken kesiyorlar daha sonra sen kesiyorsun (dövme sahibiyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuwesT

kalıcı dövme üzerinde de ıl çıkar, yaparken kesiyorlar daha sonra sen kesiyorsun (dövme sahibiyim)

Alıntıları Göster
    sizin nerenizde dövmeniz BatuwesT
  • quote:

yok öle bisey. bende dövme sahibiyim. dövme etrafinda kil cikabilir ama boyanin oldugu yerde kesinlikle kil cikmaz. bu arada ne lazeri anlamadim?
  • quote:

quote:

yok öle bisey. bende dövme sahibiyim. dövme etrafinda kil cikabilir ama boyanin oldugu yerde kesinlikle kil cikmaz. bu arada ne lazeri anlamadim?

Alıntıları Göster
    pardon dövme elektrikli iyneyle yapılıyodu dimi ben karıştırdım şimdi sorumuza gelicek olursak kalıcı dövmemizi yaptırdık dövmemizin üstünde kıl çıkmıyor yani ölemi

• quote:

quote:

saçmalama arkadaşım ne alakası var
  • quote:

quote:

quote:

saçmalama arkadaşım ne alakası var

Alıntıları Göster
    quote:

Kalıcı dövme yapılan bölgede, işçilik vermeyi engelleyecek derecede kıl varsa alınır, yada traşlanır. Deri geçici bir süre açık yara konumundadır. Bu süreden sonra dövme yapılan bölgeden alınan kılların yerine yenileri çıkar. Deri yine terlemeye devam eder. Çünkü deri ter gözeneklerinde herhangi bir tahribat söz konusu değildir.

en basitinden bu açıklamayı buldum

2 tane dövmem var birisi renkli diğeri siyah beyaz şu an ikisinde de kıl var

• quote:

quote:

Kalıcı dövme yapılan bölgede, işçilik vermeyi engelleyecek derecede kıl varsa alınır, yada traşlanır. Deri geçici bir süre açık yara konumundadır. Bu süreden sonra dövme yapılan bölgeden alınan kılların yerine yenileri çıkar. Deri yine terlemeye devam eder. Çünkü deri ter gözeneklerinde herhangi bir tahribat söz konusu değildir.

en basitinden bu açıklamayı buldum

2 tane dövmem var birisi renkli diğeri siyah beyaz şu an ikisinde de kıl var

Alıntıları Göster
    şimdi ben kime inanıcam ya 2shae size inanıcam kesin kaynak falan ama diğer üyelerde nasıl olmuş onu anlamadım onlarda çıkmıyormuşya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.