Şimdi Ara

Faça Dövme ve Askerlik Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.26 yaşındayım ve Kasım ayında askere gideceğim.Bundan tam 11-12 sene önce kolumun üst tarafına yaptığım salaklıklar yüzünden sizlere danışmak istedim.2 adet kesik mevcut kolumda aşırı büyük değiller fakat belli oluyorlar.İlk olarak kendini nasıl kestin, bu nasıl kafa gibi yorum yapacak arkadaşlar, bunları çok dinledim gerek yok.Yazları geldiğinde giydiğim tişört boyuna bile dikkat ediyorum görünmesin diye.Ben yeterince utanıyorum zaten.Ama işte ergenlik mi denir mallık mi denir bilmiyorum.Dışardan bakınca eğitimli iyi falan fila ama içeride ergenlik hatası yüzünden kolundan nefret eden bir insanım.Konulara baktım bu konu ile ilgili açılmış olan fakat hepsi eski olduğu için yeniden açma ihtiyacı hissettim.Bazıları rdm olursun, bazıları façacılar ile aynı yere gidersin demiş.Çok farklı yorumlar olduğu için pek bilgilendirici durmuyor.Askerlik yapmamış adamların duydum diye yaptığı çok yorum vardı.Ve o izleri kaybetmek için dövme de yaptırma alternatifinden bahsedilmiş ama bazıları da dövme ile faça aynı kefeye konuyor demiş.Yani bir karışıklık hali söz konusu oldu benim için.Sevgili forumdaşlar bu konuda beni aydınlatırsanız gerçekten çok sevinirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• R D M
  • shellder25 kullanıcısına yanıt
    işte senin gibi adamlar bu forumda ne yapıyor anlamıyorum
  • Bu kafayla mı jilet attınız hocam?

• Jake LaMotta J kullanıcısına yanıt
    Hocam bütün hayatım boyunca yaptığım tek hatadır o benim.Askerlikten daha yeni gelen bir arkadaşım var.O da bana şöyle bir yorumda bulundu.Zaten ne tipler oluyor askerde, adamlar senin dosyana bakıp sonunda akıllı bir adam geldi diyecek.Onların hiç birine takılma dedi.Adam seninle konuşunca o izlere takılmayacak dedi ne kadar dğrudur bilmiyorum.Bende kesikler yerine dövme daha mantıklı bir tercih mi olur onu düşündüm
  • Br00klyn28 kullanıcısına yanıt
    Komik misin sen şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

Bu kafayla mı jilet attınız hocam?

videosu var mı hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subay vs doktor vs avukat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Kıbrıs'ta yaptım askerliği muayene sırasında bir kaç kişide kolları boydan boya baştan sona façalılar vardı onların isimlerini başka bir kağıda yazdılar. Bölükte de nöbet ve silah vermediler, daha basit eğitimleri vardı, yani daha rahat geçti askerlikleri. Ancak bizden de (normal askerlerden) soyutlandıkları için belki de daha çok sıkılıyorlardı bilemem orasını.
  • Jake LaMotta J kullanıcısına yanıt
    Zaten omzuma yakın yerde hocam görünmez gibi duruyor.Önelikle çok teşekkür ederim.Şu foruma 2013 senesinde üye olup neden bu kadar az kullandığımı yine anladım.Ben birşey danışayım diyorum adamlar ...... geçme peşinde.Eyvallah hocam tekrardan sağolasın.
  • Bence dövme yaptir , faça dan daha iyi gorunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faça nasıl faça? Öyle derin değil çizgi gibiyse sıkıntı olmaz. Ama şey gibi yardırdıysan etini rdmye verebilirler.

Dövme konusu da öyle değil. Façayla bir tutulacak dövmeyi görünce tanırsın zaten. Arsız bela sözleri gibi sözler yazarlar. Yamuk yumuk şekiller falan. Ve bunlar kendi aralarında uygunsuz aletle ve ucuz mürekkeple yapılır. O yüzden bu dövmeleri ayırt etmek kolaydır. Yoksa normal bir dövme yaptırsan kimse bir şey demez.
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    yok hocam profesyonel dövme olacak Ailemin doğum yıllarını içeren bir dövme yaptırmayı düşünüyorum.Birde öyle çok derin falan değil yada kabuk bağlamış bir görüntü değil zaten.Dövme kesik izlerinden dah mantıklı geliyor bana da.
  • askerde artık problem olmuyo bu tarz şeyler git güzel bir dövme yaptır para olayını da düşünme yaptıracaksan kaliteli bir dövmeciye yaptır bazı dövmeciler var o jilet yarası geri gelsin diye dua ettirir adama. dövmecide çalıştım uzun süre ordan biliyorum çok fazla jilet izi yanız izi kapattık ve doğum yılları o izi kapatmaz ayrı ayrı olacağı tabi jilet izinin boyutunada bağlı biraz eğer büyükse yıllardan vazgeç daha büyük bir dövme düşün
  • Aklı başında görürlerse RDM veyahut PRDM olmaktan kurtulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuppocan

işte senin gibi adamlar bu forumda ne yapıyor anlamıyorum

ne alaka?
  • İzlerin üzerine bunu dövme yaptır hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.