Şimdi Ara

Sakal Erkeğin Makyajı mıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten de sakalları kusurlarınızı , tipsizliğinizi kapatmak için mi uzatıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boş konuşuyorsun peygamberlerde sakal uzatıyordu onlardamı ışidci ? Böyle kötü bir şekilde uzatılmış sakal olur örneğin Maraz Ali sakalı eyvallah ona bir şey diyemem ama düzenli ve bakımlı bir şekilde uzatılmış bir sakal uzatan kişiye yakışıyorsa o kişiye laf yaparsan onu kıskanmış olursun sadece
  • Çoğu tipini saklamak için

• Sakal Erkeğin Makyajı mıdır ?
  • Teknik olarak evet,zayıf çene ve surat hatlarını kapatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

bu resimdeki gibi bazılarını çok değiştirebiliyor ama sakal herkesede yakışmaz o da bir gerçek çok sert değilde hafif sakal en iyisi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

bu resimdeki gibi bazılarını çok değiştirebiliyor ama sakal herkesede yakışmaz o da bir gerçek çok sert değilde hafif sakal en iyisi bence

Doğru..ama bakarmısın sanki suratı fareler tarafından tenilmiş bantlanmış gibi duruyor sakal harbiden bambaşka bir olay

• Evet sakal erkeğin makyajıdır. Sakal bıraktığımda çok yakışıklı olmasam bile acayip bir karizma katıyor. Sakalsızken yüzüm aynı popoya benziyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    erkek saç boyama
    4 yıl önce açıldı
    ERKEKLERDE SAÇ RENGİ AÇMA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet.

Yüzünüz yagsız ve kemikli degilse sakal şart,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı sakal uzatmıyorum rahatsız ettiği için.

Bir de çene etrafında çıkıyor yanlarda çok az.

Ne zaman arkadaş ortamına girsem, ortamın kösesi oluyorum.

Sakal uzatacağımdan değil ya sadece nasıl durduğunu merak ediyorum.

• erkeğe göre değişir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni daha da tipsiz yaptı
  • Kizlarin bin tane alengirli makyaji var erkegin bi tane oda herkese yakismiyor bu eksici kizlardaki olayi anlamiyorum

• Banada sakal yakışmıyor 2 günde bir kesiyorum. Sakalsız gerçekten iyi duruyorum yakışıklıyım filan diyememde. Bende ki sakal o kadar kötü cıkıyor ki şöyle ince telli cıkanlara özeniyorum bende bildiğiniz maraz ali sakalı cıkıyor gür kalın jilet bile keserken zorlanıyor o derece. İğrenç bi sakal genetiğim var çok berbat gür görünüm oluyor ne olum bu dağdanmı kaçtın lafına mağruz kalınacak sakal tipi tam olarak. Ondan dolayı sadece şu cücük diye tabir edilen dudak altı sakalı bide çenede top sakalımsı birşey bırakıyorum yanları ve boyun altını sürekli alıyorum.
  • Malzemeye göre değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Sıkıntı sakal uzatmıyorum rahatsız ettiği için.

Bir de çene etrafında çıkıyor yanlarda çok az.

Ne zaman arkadaş ortamına girsem, ortamın kösesi oluyorum.

Sakal uzatacağımdan değil ya sadece nasıl durduğunu merak ediyorum.

+1.19 yaşındayım doğru düzgün çıkmıyoe.Hayır yarın obürgün askerde işte zaten kesmek zorunda kalcaz bu yaşlarda bırakabiliyoruz o da çıkmıyor ki deneyelim

• Adam yerine ada'm yazanlar ve sakal erkegin makyajidir diyenler en sevmediğim tipler. Sakal erkegin makyaji falan degildir makyaj yapay bir sey,sakal doğal. Saçını da uzatma o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 10 Ocak 2018; 22:12:49 >
  • Aynen öyledir Ahmet Kaya'nın sakal hakkında videolarını izle.

Kirli sakal eğer yakışıyorsa aşırıya kaçmadan bırakılabilir lakin benim favorim top sakal onu daha çok severim çevremdekilerde yakıştığını söyler.

• Okul muhabbetiniz sürerken rahatça uzatın, çoğu kurumsal özel şirkette veya devlet kurumunda hâlâ sakal yasağı var istesem dahi uzatamıyorum.

• işid kampına çevirdiniz ülkeyi be

• yaş 21 6 yıldır traş oluyorum. sakal bıyık gayet gür ve düzgün. bu süreç içinde sakalımı hiç uzatmadım bikeresinde 5 gün sakalımı kesmemiştim. daha fazla uzatmadım. Saçlar dökülene kadar uzatmamda.

kendime yakıştırmıyorum açıkçası sakal olduğu zaman kendimi bakımsız hissediyorum kaldı ki günümüzde heryer sakallı barzolarla dolu.

dediğim gibi saçlar gidene kadar sakal bırakmam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.