Şimdi Ara

babam butceyi 1150 doalr yaptı ohbea (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiddi

Bu link bir yerlerde verilmiştir elbet ama burada da olsun, yeniden görülsün, sakıncası yok
    -
    İşlemcileri test sonuçlarına bakarak kıyaslayabilirsiniz bu linkten :
    http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=433&model2=471&chart=167

bi pentium d 805le conri X6800 le arada 100fps fark var nerdeyse...

• öyle demedim "serhatiskodra"
    ATI Radeon X1600PRO - 120 veya muadili 150 $ a kadar bir ekran kartı ve mesela INTEL 915-PentiumD Dual Core 2.8GHz 64bit LGA775; Presler; 4MB L2; 2800Mhz; 65nm; Kutulu 160 $ bir sistem gayet güzel her işi görür. orta karar diyorum ben kaldı ki işlemci zayıf VGA güçlü ise VGA performansını gösteremez ki,o kadar da demedik yani
  • Intergs
    -
    conroe EX6800 - 113 FPS (örnek verdiğim linkte)
    pentium d-805 - 68 FPS (örnek verdiğim linkte)
    SONUÇ FARK : 45 FPS Nerede 100 fps fark ?! Abartının da böylesi
  • quote:

Intergs
    -
    conroe EX6800 - 113 FPS (örnek verdiğim linkte)
    pentium d-805 - 68 FPS (örnek verdiğim linkte)
    SONUÇ FARK : 45 FPS Nerede 100 fps fark ?! Abartının da böylesi

link vermeyi unuttum:
    http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=430&model2=449&chart=166
  • Uff ! Hehe,evet 77 FPS fark atmış ! demek ki QUAKE IV 805'te kasar gerçi 58 FPS az mı ? 1024x768 ekranda yetebilir o da be :)
  • quote:

Uff ! Hehe,evet 77 FPS fark atmış ! demek ki QUAKE IV 805'te kasar gerçi 58 FPS az mı ? 1024x768 ekranda yetebilir o da be :)

benim demek istedigim her sey ekran karti degil islemcinin nekadar bir fark yaptigini gostermek...
    en iyisi dengeli bi sistem almak (E6300-7600gt gibi)...
  • ya kardeşim sen yok şu kadar fps fazla yok bu kadar fazla.diyon ama sen bunu oyunda tam olarak görebiliyor musun?cevap:HAYIR(bana göre).
    oyun için önemli olan kesinlikle vga'dır.
    ben gidip celeron filan alsın demiyorum.gidip amd 3000+ alabilir diyorum.
    vallahi bilemiyorum bu bizim insanımızdaki hava atma isteği(ŞAHIS olarak değil GENEL olarak).ben bu arkadaşın yerinde olsam ilk önce isteklerimi yazardım (msn,internet,oyun vb.) ondan sonra bu işleri yapabilecek kalibiyette en ucuz işlemcinin bir üstünü alırdım buda amd3000+ , veya amd3200+ e denk geliyor.ben arkadaşın yerinde olsam gidip 200$ (ister amd ister intel olsun) vermezdim açıkçası.şimdi bu arkadaş aldı core 2 duo'yu 3 ay sonra 4 çekirdekliler çıkacak ondan sonra bu adam kafasını dağa taşa vurmuyacak mı?

SAYGILAR
  • kardes senin kafan baya karıştırıyoz ama bencede git x3800 yerine c2d almam daha yararlı senin icin sonradan yapmassın bole
  • yılların amd cisi olarak ben de intele geçmek üzereyim. fakat her an cayabilirm.:)
    piyasada zor bulunuyor, anakart konusu tam muamma, 250 dolara asus lar var! ne iyidir, ne kötüdür bilen yok!

conroe 6300 çok makul bir işlemci gibi duruyor. fiyatı,performansı harika. ama anakart her şeyi bozuyor. intel marka hariç 100 dolara bir şey bulmak zor.
    ha diyorsun madem bu kadar para harcadık, ekran kartını iyi bir şey alayım, o zaman daha da uçuyor fiyat.

mavibilgisayardan liste yapmak kolay, ama listedeki ürünleri piyasadan tedarik etmek çok zor.

conroe için 1 ay daha beklemek sanırım mantıklı.

amd li sistemin de güzel. açıkçası o işlemci 2-3 sene oyunlarda sorun çıkarmaz.

tercih senin, benim tek önerim var, monitör.

19'' monitör eşşek ölüsü gibi bir şey, neredeyse 51 ekran tv kadar boyutu var. crt alacaksan 17'' al bence.
    philips 107t mesela.

• quote:

Orjinalden alıntı:Intergs

benim demek istedigim her sey ekran karti degil islemcinin nekadar bir fark yaptigini gostermek...

Şu anda oyun için en iyi fiyat/başarım işlemcisi AMD 3500+ dır. Sözü geçen testlerde intel e6400 le arasındaki azami fark 20 fps. Fiyat olarak AMD 3500+ 170 ytl iken İntel E6400 420 ytl. Fark 250 ytl kdv dahil. Şimdi soruyorum 20 fps için değermi? Daha iyi bir ekrankartıyla alacağınız fps bunun çok daha üstü olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

quote:

Orjinalden alıntı:Intergs

Şu anda oyun için en iyi fiyat/başarım işlemcisi AMD 3500+ dır. Sözü geçen testlerde intel e6400 le arasındaki azami fark 20 fps. Fiyat olarak AMD 3500+ 170 ytl iken İntel E6400 420 ytl. Fark 250 ytl kdv dahil. Şimdi soruyorum 20 fps için değermi? Daha iyi bir ekrankartıyla alacağınız fps bunun çok daha üstü olur.
    desteğin için sağ ol

• İşte ben de her zaman son teknolojiye parayı yatırmama taraftarıyım. Hayatımda aldığım tek son model işlemci imzamdakı idi 3 ay önce aldım, şimdi bu ne? Kendime attığım bir kazıktan başka ne? Neyse ki bu 5'inci bilgisayarım ve ilk kez böyle bir işlemciye yatırdım parayı :)
  • quote:

İşte ben de her zaman son teknolojiye parayı yatırmama taraftarıyım. Hayatımda aldığım tek son model işlemci imzamdakı idi 3 ay önce aldım, şimdi bu ne? Kendime attığım bir kazıktan başka ne? Neyse ki bu 5'inci bilgisayarım ve ilk kez böyle bir işlemciye yatırdım parayı :)

aslında belki de haklısınız. şeytan diyor ki, git bir tane 3000 venice al, 80 dolarlık bir anakarta tak, üstüne de bir tane 6600gt, 1 gb de ram tak, 200 gb de hdd.
    80+80+120+80
    tepe tepe kullan. neyime yetmeyecek ki?

ama insan psikolojisi, bir kere aldım tam olsun istiyor:( ve bu conreolar için çok güzel şeyler söyleniyor.
  • görcez conreo nası bişimişsoba gibi ysi intel genelde olr-e olur kısın rahatız
  • Kışın conroe'nin veriminden çok memnun kalacağına eminim sakopa :) o zaman bize odandaki ısı değerlerini yaz da haberimiz olsun
    mesela...
    Conroe yük altındayken oda ısısı : 35 C
    Conroe bekleme durumunda oda ısısı : 24 C
    -

intel demirdöküm ısıtma bölümünü satın almış ! ThermoTeknik ile görüşmeler yapıyormuş !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 28 Ağustos 2006; 16:41:01 >
  • quote:

• quote:

Kışın conroe'nin veriminden çok memnun kalacağına eminim sakopa :) o zaman bize odandaki ısı değerlerini yaz da haberimiz olsun
    mesela...
    -

intel demirdöküm ısıtma bölümünü satın almış ! ThermoTeknik ile görüşmeler yapıyormuş !

valla bravo Benim düşüncelerim tercüme etmişsin.yalnız çok önemli bi yanlışın var. conroe'nin adana kebap pişirme özelliğini yazmamışsın.ama anakartınız intel chipsetli olursa daha güzel olur

• intel chipsetliler baya pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakopa

intel chipsetliler baya pahalı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.