Şimdi Ara

babam butceyi 1150 doalr yaptı ohbea (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşların önerdiği conroe sistemleri incele bence. ekran kartını kafana göre alıp (misal palit 7600gs sonic) alırsan yaklaşık yine kdv dahil 1150$ a alırsın o sistemi.
    Çok daha güzel olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakopa

bende eski sistemi 700 dolara almıstım şimdi 5 para etmio

Asus - P4V8X-X - PENTIUM4 MAINBOARD- VIA PX533, 8X, 800, D400, 6X+L, S.ATA, RAID $73.60 $73.60
    9640 TwinMos - PC 3200 - 512 MB DDR-RAM 400 Mhz (CL 2.5) $85.10 $85.10
    1673 Intel - 3000 (Box) - PENTIUM 4 (HT) 800MHz $263.20 $263.20
    202 Seagate - Barracuda - 120 GB 7200- U.DMA /100 (8 MB Cache) $108.10 $108.10
    Y8007 His - 9600SE - 128 MB AGP8X- DDR- RADEON- Dual- Tv-Dvi OUT $108.10 $108.10
    2432 Aopen - H600B05 - KASA (300W,2USB,Çift Fan)- Beyaz $63.25 $63.25
    1580 Mitsumi - - 1.44 MB FLOPPY DRIVE $8.32 $8.32
    2015 LG - 8160B - 16X DVD-ROM $37.13 $37.13
    Y0148 Philips - PCRW5232K - 52x32x52 Int. EIDE -2MB (BOXED) $46.25 $46.25
    1497 Creative - LIVE 5.1 - Sound Blaster $39.15 $39.15

Ara Toplam: $832.20
    Vergi: $149.80
    Genel Toplam: $982.00

ben bu sistemi aldım geçen sene ram i 1 gb yaptım bu senede ekrankartını x1600 pro yaptım anakartı sattım abit ıc7 max aldım bide asus dvd rw aldım kullanıyorum çokda memnunum

• abiler sonunda conreo alacm bayı sinir ettim 1250 dolara çıktım artık alabiliriim sanırsam oks i kazandımya bu sne o yuzden 1250 dolara çıktı
  • quote:

abiler sonunda conreo alacm bayı sinir ettim 1250 dolara çıktım artık alabiliriim sanırsam oks i kazandımya bu sne o yuzden 1250 dolara çıktı

kardeşim hadi hayırlı olsun bende 2 sene önce atlattım bu sınavı gerçi ben kasayı daha önce aldım ama olsun
  •  babam butceyi 1150 doalr yaptı ohbea
    bunu alıom
  • quote:

babam butceyi 1150 doalr yaptı ohbea
    bunu alıom

kasanı b28 i var a openin h600 serisinde onu yap pek bi fiyat farkı yok ram i 667 alabilirsin fiyat farkı fazla değilse hadi hayırlı olsun şimdiden
  • saol abi
  • yardım edebildiysem ne mutlu bana ve anakartının özeliklerine bak ram de ne kadar destekliyor

hadi hayırlı olsun kazasız belasız pc ler
  • desteklio abi hpside saol faydan oldu
  • quote:

desteklio abi hpside saol faydan oldu

sevindim faydam olduğuna hadi kolay gele
  • saol abi
  • benim tavsiyem kasanın içinden çok dışını güzel alın.

monitör, klavye fare seti, hoparlörler,kulaklık ,yazıcı, vs iyi olsun .

kasa içi olarak ekran kartını iyi tutun yeter.
    işlemciye abanmanın hiç gereği yok.
  • ewt ekran kartı ii olması lsm
  • İyi kardesim hayırlı olsun amd den vaz gecirdiler yani
    Ama bence hdd 16 mb ön bellekli bir seagate olmalı hem daha az ısınıyor hemde 16 mb ön bellege sahip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavuti -- 28 Ağustos 2006; 12:50:49 >
  • Bence Amd 3800+ X2 daha ekonomik olması bakımından iyi idi. Performans olarak da aralarında öyle çok bir uçurum yok. Fakat ben istanbul'daki fiyatlara bakarak totalde 50 küsür $ daha ucuza malolur gördüm amd sistemi. Ayrıca bugün mevcut hiçbir işletim sistemi çift çekirdeği desteklemediği gerçeğini unutmayın. Testlerde halen tek çekirdekli P4'lerin iyi performanslar verdiği gerçeği de var.Ayrıca kullananlar da söyleyebilir p4 prescott kullanıp x1600 - nVidia7600 gibi bir kartla oyunlarda performans alamayan var mı ? Şu daha iyi,bu daha iyi,yok bak bu daha da iyi diye konuşulacak olursa o işin sonu yok Evinizde duran,1 sene sonra verdiğiniz paranın yarı değeri etmeyecek olan bir şeye "daha iyisi","daha hızlısı" fikri ile parayı yatırıp öldürmekte ben mantık göremiyorum. Uygun olanı,yeterli olanı almak en iyisi. Kaldı ki bu işlemci testlerinde kullanılan programlardan kaçını kullanıyorsunuz? Kullandıklarınız ile ereye ne yetiştiriyorsunuz ? Sizden Mars'ta arızalanan mekikteki astronotlar acil yardım mı bekliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: jiddi

Bence Amd 3800+ X2 daha ekonomik olması bakımından iyi idi. Performans olarak da aralarında öyle çok bir uçurum yok. Fakat ben istanbul'daki fiyatlara bakarak totalde 50 küsür $ daha ucuza malolur gördüm amd sistemi. Ayrıca bugün mevcut hiçbir işletim sistemi çift çekirdeği desteklemediği gerçeğini unutmayın. Testlerde halen tek çekirdekli P4'lerin iyi performanslar verdiği gerçeği de var.Ayrıca kullananlar da söyleyebilir p4 prescott kullanıp x1600 - nVidia7600 gibi bir kartla oyunlarda performans alamayan var mı ? Şu daha iyi,bu daha iyi,yok bak bu daha da iyi diye konuşulacak olursa o işin sonu yok Evinizde duran,1 sene sonra verdiğiniz paranın yarı değeri etmeyecek olan bir şeye "daha iyisi","daha hızlısı" fikri ile parayı yatırıp öldürmekte ben mantık göremiyorum. Uygun olanı,yeterli olanı almak en iyisi. Kaldı ki bu işlemci testlerinde kullanılan programlardan kaçını kullanıyorsunuz? Kullandıklarınız ile ereye ne yetiştiriyorsunuz ? Sizden Mars'ta arızalanan mekikteki astronotlar acil yardım mı bekliyor

kardeş sana katılıyorum .
    oyun için intel'e 200$ (anakartta var tabi)verilmez.alırsın bi amd300+ oynarsın.ondan sonra paralar uçuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: athlon_35

quote:

Bence Amd 3800+ X2 daha ekonomik olması bakımından iyi idi. Performans olarak da aralarında öyle çok bir uçurum yok. Fakat ben istanbul'daki fiyatlara bakarak totalde 50 küsür $ daha ucuza malolur gördüm amd sistemi. Ayrıca bugün mevcut hiçbir işletim sistemi çift çekirdeği desteklemediği gerçeğini unutmayın. Testlerde halen tek çekirdekli P4'lerin iyi performanslar verdiği gerçeği de var.Ayrıca kullananlar da söyleyebilir p4 prescott kullanıp x1600 - nVidia7600 gibi bir kartla oyunlarda performans alamayan var mı ? Şu daha iyi,bu daha iyi,yok bak bu daha da iyi diye konuşulacak olursa o işin sonu yok Evinizde duran,1 sene sonra verdiğiniz paranın yarı değeri etmeyecek olan bir şeye "daha iyisi","daha hızlısı" fikri ile parayı yatırıp öldürmekte ben mantık göremiyorum. Uygun olanı,yeterli olanı almak en iyisi. Kaldı ki bu işlemci testlerinde kullanılan programlardan kaçını kullanıyorsunuz? Kullandıklarınız ile ereye ne yetiştiriyorsunuz ? Sizden Mars'ta arızalanan mekikteki astronotlar acil yardım mı bekliyor

oyun için intel'e 200$ (anakartta var tabi)verilmez.alırsın bi amd300+ oynarsın.ondan sonra paralar uçuyor.

ozaman gidip 50dolarlik celeron alsin ve kalan parayla x1900xt

• quote:

Orjinalden alıntı: Intergs

quote:

Orjinalden alıntı: athlon_35

quote:

ozaman gidip 50dolarlik celeron alsin ve kalan parayla x1900xt

Aslında daha iyi oyun oynayacagı kesin cünkü artık oyunlarda işlemciye sagdece loading işi kaldı bütün cereveyi gpu yapıyor cpu nun yuku azaldı gpu işi uzerine aldı

• Bu link bir yerlerde verilmiştir elbet ama burada da olsun, yeniden görülsün, sakıncası yok
    -
    İşlemcileri test sonuçlarına bakarak kıyaslayabilirsiniz bu linkten :
    http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=433&model2=471&chart=167
  • quote:

ankarada bunlara toplatacam yer nereler var normal bilgisayarcıya gidiom bu modelleri soluom yüzümü bakıolar

mavi,gigatek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.