Şimdi Ara

Babam için Araç Tercihi üstad'lardan Yardım Bekliyorum.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

@quiet_dead, Babam alacak olsa kendine de merso alır ama o çok para vermek istemiyor nedenini bende anlamış değilim cimri bir insan kesinlikle değildir.. Cimri biri olsa beni özel okulda okutmaz ve bana 35 bin euro'luk SLk alacak olmazdı.. Caddy'lerde hevesim var diyor başka birşey demiyor.. Caddy dediğide şu combi olanları çift sürgülü felan aile aracı için iyi diyor hem diyor senin araban 2 kişilik bu geniş olsun diyor Yazın ablanlar geldiginde ( ablamlar almanya'da ) rahat rahat gezeriz diyor.. Bende hiç anlamam ticari araçtan sorayım dedim sizlere.. Spor araç olsa iflahını keserimde ticari araçları hiç bilmem..

@kadango, Yorumların için minnettar oldum fakat 1-2 yaşında ki C-Max'lar bizim koydugumuz maddi sınırı biraz geçiyor mu hemde trend'i en boşu sanırım fakat bu trende abs airbag esp felan varmı? Gerçekten güzel arabaymış baktım inceledim.. Fakat dediginiz pug partner'in ne oldugunu anlayamadım. Peugeot Partner'mi?

@deserthawk, arabanın en fazla 1-2 yaşında olması lazım ki arıza vermesin sanayi ile uğraşmayalım 60 yaşında adam git gel yapmasın..

@Eswod, Focus'ları da incelemeue aldım

Yorumlarınız için tşk..

• quote:

Orjinalden alıntı: HoLY.oNE

http://www.sahibinden.com/sahibinden_linea-87WQQaXQQ12911955WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/sokk_fiyat_17000_km_de_full_full-53WQQaXQQ11269446WQQpXQQdisplayitem

Aman Holy babamın Turbo'lu araba ile ne işi olur..
    Uçurucan mı sen adamı? Az yaksın performansı hiç önemli değil :)
    Zaten yılda toru topu 3-4 kez uzun yol yapıcak ama şehr içi çok kullanabilir

• madem para sıkıntısı yok 2.el almakla hiç uğraşmasın direk sıfır alsın 2.el aracın ne olduğu belli değil hele alacağı araçlar turbo dizel motorlu temiz olması düzgün kullanılması gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: quiet_dead

madem para sıkıntısı yok 2.el almakla hiç uğraşmasın direk sıfır alsın 2.el aracın ne olduğu belli değil hele alacağı araçlar turbo dizel motorlu temiz olması düzgün kullanılması gerek

Benimde dedigim oydu başta 1-2 yaşında yada sıfır 25 bin tl'ye kadar araç tavsiyeleriniz.. Aradıgımız özellikler Geniş, Konfor, Güven ve Yakıt tüketimi..
  • bak bu super bir arac fiyatına gore..

http://www.sahibinden.com/fiyat_dustu_ogretmenden_lansman_paket_titanium_yeni_fiesta-39WQQaXQQ14064471WQQpXQQdisplayitem

Babam için Araç Tercihi üstad'lardan Yardım Bekliyorum..

28.750 TL

gayet gusl bir araba

Saygılar

oĞuz..

edit:araba rehinliymiş ama rehini kaldırıp alabilirseniz tabi..

REHİNLİ (R) T.İŞBANKASI ADANA YAĞCAMİİ ŞB. 235 27.01.2009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 31 Mayıs 2009; 12:57:05 >

• o ilanda ki fiestanın fiyatı çok sıfırı 28.600 tlye falan geliyor sıfırından yüksek fiyat çekmiş
  • haklısın bn forddan anlamam diğerlerine gore ucuz geldi o nedenle koydum sitesine baktım aynı fiyatmıs..

Yeni Fiesta Titanium 5K 1.4i
    30.465,00 TL 27.505,00 TL
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rx8|CaRLioNe

Günaydın,

@kadango, Yorumların için minnettar oldum fakat 1-2 yaşında ki C-Max'lar bizim koydugumuz maddi sınırı biraz geçiyor mu hemde trend'i en boşu sanırım fakat bu trende abs airbag esp felan varmı? Gerçekten güzel arabaymış baktım inceledim.. Fakat dediginiz pug partner'in ne oldugunu anlayamadım. Peugeot Partner'mi?

Yorumlarınız için tşk..

Evet C-Max'in 1-2 yaş için bakarsanız biraz yüksek kalıyor.Bu arada internet piyasasına göre değerlendirmeyin...Etrafınızda araştırın uygun bir fiyta düşürebilirsiniz,seçenek çok aklınızda olsun diye yazdım ama dediğim gibi C-Max bulmaya çalışın.Trend,evet en boşu;Abs+Ebd,4 airbag var.Esp yok,zaten elinizdeki paraya ESP'li piyasada kabul gören bir model bulmanız zor olur.Trend'in donanımı aslında yeterli,araştırayım listeyi bulabilirsem eklerim.Pug=Peugeot,evet Partnerden bahsediyorum.Motoru C-MAx ile aynı,ileride elden çıkartmaız hiç zor olmaz.Yani babanın bileceği iş,biraz konfor,oturaklılık istiyorsa C-Max yok ben az binerim konfor çok önemli değil ders Partner.

Fiesta küçük gelmezse ideal bir araç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 31 Mayıs 2009; 16:49:59 >

• Fiesta küçük gelir, C-Max güzel bakalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rx8|CaRLioNe

Selam DH Akıldaneleri,

Babama araba alacagız.. Vereceğimiz fiyat maximum 20-25 bin TL civarı çok pahalı olsun istemiyor..

Babam için Arabanın şekli filan pek tabi önemli değil,

Ama arabanın -ben SLk alacagım için- kesinlikle Geniş ( örnegin vw caddy, pejo partner tepee gibi), konforlu, güvenli (Abs, airbag felan), Dizel yada Benzinli Fark etmez ama az yakan, sorun çıkarmayan, vergisi düşük olması lazımdır..

Sıfır yada 1-2 yaşında araçlar olabilir.. Araç Sedan / Hatchback / Minivan / Van / Panelvan araç türleri olabilir.

Düşündüğümüz araçlar, Vw Caddy, Peugeot Partner Tepee, Fiat Linea sizin önerilerinizi ve bu 3 araç için yorumlarınızı bekliyorum..

Saygılarımla.,

saydığın araçların hiç birinin sıfırını baz donanımlı olsa bile alamazsın. ancak iki üç yaşında olabilir.

benim tavsiyem 1.5 dCi 100 hp megane alman. Alleh kolaylık versin seçim yapmak çok zor.

• @sandac,

Evet seçim gerçekten zor.. Helede babana ise 2x zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx8|CaRLioNe -- 31 Mayıs 2009; 19:41:48 >
  • partner tepee
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.