Şimdi Ara

Babam için Araç Tercihi üstad'lardan Yardım Bekliyorum.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _DavidGilmore_

quote:

Orjinalden alıntı: Rx8|CaRLioNe

quote:

Fikri Bey en son bizim okul sabancı ünv. eşdeğerdir diye bir gaflette bulundu sınıfları ziyarete çıkmıştı kendileri. Tamam okul kötü deil ama okadarda iyide deil yanlışım varsa özr
    hazırlık ben ve bir kaç arkadaş için çok bilinmeyenli bir denkleme dönüştü cidden ama elt bekliyoruz 20 haziranda ordan artık deniyecez

Pre intermediate kurunu geçti isen ve birazda ingilizce alt yapın varsa hazırlıgı geçersin.. Ama elementary felansan direk yaz okulu yap tabi bölüm hukuksa işin rengi değişir.. Bölüm uzatmayı düşünme yarı dönemde geçirmezler.. Ben yaz okulu yapmadım pişman oldum.. Hazırlık diyon sen yaa beni arabamdan etti lanet yer..!!

inş zaten yaz okuluna kombinemiz var orası kesin gibi.. senin konunuda meşgul ettim k.bakma. bende citroen bölümüne konu actım seneye burda arabasız takılmak istemiyorum taksiye verdiğim paralarla kaç depo benzin almıştım kimbilir.(benzinde ucuz türkiye'ye göre)
    iyi geceler bölümünde başarılar

Eyvallah kardeşim sana da iyi geceler ve hazırlıkta başarılar.. Bende getirecegim seneye Türkiyeden.. Yeni kasa SLK düşünüyorum daha hiç bir Türk ögrenci getirmedi biraz farkımız olsun

• ha bu arada bu tarz bir aracta alabilirsiniz emin olun cok sağlam arabadır.
    http://www.sahibinden.com/115000_km_ford_focus_tdci-10WQQaXQQ14047181WQQpXQQdisplayitem

(SLK güzel olur gerçekten bana göre kampüsde şu an en dikkat ceken alet bizim yurtta beyaz bir bmw var 35 plaka o 2. de senn araba olur )

• quote:

işte otomobilden yana ama araba geniş olmalı az yakmalı sorun vermemeli çok mu şey istiyoruz 25 bin TL'ye kadar?

sıfır km absli dizel era alınır.1.4 benzinli era alınır garanti kapsamı lpg takılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EIRP

quote:

işte otomobilden yana ama araba geniş olmalı az yakmalı sorun vermemeli çok mu şey istiyoruz 25 bin TL'ye kadar?

sıfır km absli dizel era alınır.1.4 benzinli era alınır garanti kapsamı lpg takılır.

kardeşim era dar değilmidir?
  • quote:

ha bu arada bu tarz bir aracta alabilirsiniz emin olun cok sağlam arabadır.
    http://www.sahibinden.com/115000_km_ford_focus_tdci-10WQQaXQQ14047181WQQpXQQdisplayitem

(SLK güzel olur gerçekten bana göre kampüsde şu an en dikkat ceken alet bizim yurtta beyaz bir bmw var 35 plaka o 2. de senn araba olur )

Bende Bmw düşünüyordum sonra baktım 10-11 tane var.. 35 tmc var 3.20 cabrio, dedigin 35 hk 3.20 coupe var 3.20d sedan var e46 kasa cabriolar var z4'de gördüm dedim Rx-8, s2000 yada SLK 200 kompressor alayım.. Malum ada'da olduğumuz için cabrio ve Marka imajı için SLk daha cezbedici geldi SLk'ya karar verdim.. Arıyorum şöyle 2005-2006..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx8|CaRLioNe -- 31 Mayıs 2009; 3:03:48 >

• quote:

e39 kasa cabriolar var

Öyle bir araç hiçbirzaman üretilmedi dostum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EIRP

quote:

kardeşim era dar değilmidir?

dışardan göründüğü gibi değil kesinlikle.bence yeterli genişlikte bir iç mekanı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GTRulez

quote:

e39 kasa cabriolar var

E46 oldumu?
  • quote:

quote:

quote:

e39 kasa cabriolar var

E46 oldumu?

Evet.

Baban içinde Partner Tepee öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

e39 kasa cabriolar var

E46 oldumu?

Evet.

Baban içinde Partner Tepee öneririm.

Peki,

Teşekkür ederim.

• donanım seviyesi makul fiyatı hacmi ve diğer avantajları ile tepee öneririm.mukayese edin göreceksiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

donanım seviyesi makul fiyatı hacmi ve diğer avantajları ile tepee öneririm.mukayese edin göreceksiniz.

peki peki
  • quote:

hah işte bu linea dar değil değil mi ben kıbrısta ögrenciyim burda hiç görmedim binmedim de.. 1.3 Tjet'mi 1.4'lerimi güzel bunların yakıtı açısından?

ikisi de gayet makul ama illa çok km yol gideceksen dizel al, ama unutma, uzun yolda çekilmez oluyor.
  • focus

yedek parçası uygundur
    focusu forumdaki fanatikler hiç sevmesede oldukca konforlu yol tutuşu iyi bir araçtır..
    masraf çıkarmaz rahatca binebilir baban..
  • Yuh beee Bora tavsiye etmişler,25.000 lira yazıktır günahtır.Pug Partner'in daha 20000'e gelmemişlerinden elinizdeki paraya rahatlıkla bulabilirsiniz.Citroen Berlingo da iyidir fakat 1.6 90hp var,Pug'da ise 110hp.Caddy bakabilirsiniz fakat Pug yahut Citroen tavsiyemdir.

Bunların dışında babanıza tahminlerime göre çok yakışacağını düşündüğüm C-Max olabilir.Son derece performanslı,konforlu,yakıtı az mükemmel bir aile arabası.Benim tercihim bu olurdu,Focus da olabilir.Collection Tdci veya Ghia Tdci bulabilirsiniz.Bu araçlar düşündüğünüz araçlardan ok daha iyi,bana güvenin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

Yuh beee Bora tavsiye etmişler,25.000 lira yazıktır günahtır.Pug Partner'in daha 20000'e gelmemişlerinden elinizdeki paraya rahatlıkla bulabilirsiniz.Citroen Berlingo da iyidir fakat 1.6 90hp var,Pug'da ise 110hp.Caddy bakabilirsiniz fakat Pug yahut Citroen tavsiyemdir.

Bunların dışında babanıza tahminlerime göre çok yakışacağını düşündüğüm C-Max olabilir.Son derece performanslı,konforlu,yakıtı az mükemmel bir aile arabası.Benim tercihim bu olurdu,Focus da olabilir.Collection Tdci veya Ghia Tdci bulabilirsiniz.Bu araçlar düşündüğünüz araçlardan ok daha iyi,bana güvenin.

ticari aracı bir tutamazsın binek araçla, partner da caddy de yol uzadıkça ayrı bir can sıkıntısına dönüşür, bir kere oturuş pozisyonları falso...
    Focus tavsiye etmememin sebebi de kabin kalitesinin kötü olması... Ama illa yedek parça ve yol tutuş dersen Focus öneririm tabi

• quote:

Yuh beee Bora tavsiye etmişler,25.000 lira yazıktır günahtır.Pug Partner'in daha 20000'e gelmemişlerinden elinizdeki paraya rahatlıkla bulabilirsiniz.Citroen Berlingo da iyidir fakat 1.6 90hp var,Pug'da ise 110hp.Caddy bakabilirsiniz fakat Pug yahut Citroen tavsiyemdir.

Niye yazık günah olsun,bu araba hiç satılmasın o zaman.Bora,çıktığı zaman rakiplerinden daha kaliteli arabaydı,bunu unutmayın.Ancak Focus rakip olabilir,diğerleri olamaz.

Bakımlı,özenli kullanılmış bir Bora,şu an bile çok cazip bir seçenek.

Fakat 25-26 bin TL'ye 2006 model Jetta'nın bulunabildiğini de düşünmek lazım.

Peugeot niye 20 bin km.ye gelmeden fiyatı o kadar düşüyor,onu da düşünmek lazım.

Ticari araç düşünüyorsanız Caddy alınabilir;ama unutmayın ki binek otomobil konforunu kesinlikle bu sınıfta bulamazsınız.Linea'nın Multijet motoru yeterli performans sunuyor,yakıt tüketimi düşük.İç kısmını bilmiyorum;ama çok da geniş değildir sanırım.

@Eswod

Yol tutuşa bir şey demiyorum;ama çok da konforlu denemez.Ayrıca kabin içindeki yol sesinin fazlalığını göz önüne aldığımızda konfor bayağı düşüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

ticari aracı bir tutamazsın binek araçla, partner da caddy de yol uzadıkça ayrı bir can sıkıntısına dönüşür, bir kere oturuş pozisyonları falso...
    Focus tavsiye etmememin sebebi de kabin kalitesinin kötü olması... Ama illa yedek parça ve yol tutuş dersen Focus öneririm tabi

Bir tutmuyorum zaten de arabada yüksek durmaya meraklı halkım binek alacağı yere gidip olan ticariyi binek olarak kullanıyor.Çok denedim,çok ısrar ettim alacaklara olmadı.Sanıyorum ki arkadaşın babası da ticari isteyenlerden o yüzden ikna etmeye uğraşmaktansa teşvik edeyim keyfi kırılmasın diye öyle dedim.Yani binekle karşılaştırma durumu yok...Focus'un yalıtımı biraz kötü,iç kalitesi bence normal bir kullanıcı için yeterli.Kaldı ki ticari düşünenler bunları göz önünde bulundurmazlar,o zaman Focus'un eksilerinin önemi yok geriye artılar kalıyor.Dediğim gibi özellikle C-Max tavsiyem.

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

Niye yazık günah olsun,bu araba hiç satılmasın o zaman.Bora,çıktığı zaman rakiplerinden daha kaliteli arabaydı,bunu unutmayın.Ancak Focus rakip olabilir,diğerleri olamaz.

Bakımlı,özenli kullanılmış bir Bora,şu an bile çok cazip bir seçenek.

Fakat 25-26 bin TL'ye 2006 model Jetta'nın bulunabildiğini de düşünmek lazım.

Peugeot niye 20 bin km.ye gelmeden fiyatı o kadar düşüyor,onu da düşünmek lazım.

Ticari araç düşünüyorsanız Caddy alınabilir;ama unutmayın ki binek otomobil konforunu kesinlikle bu sınıfta bulamazsınız.Linea'nın Multijet motoru yeterli performans sunuyor,yakıt tüketimi düşük.İç kısmını bilmiyorum;ama çok da geniş değildir sanırım.

@Eswod

Yol tutuşa bir şey demiyorum;ama çok da konforlu denemez.Ayrıca kabin içindeki yol sesinin fazlalığını göz önüne aldığımızda konfor bayağı düşüyor.

Bora'ya 25.000 verilmesine ne olursa olsun karşıyım,ha 20.000 civarı desen tamam.25'e Golf alırsın,Jetta alırsın o kadar da değil yani...

• siz SLK alırken babanız niye 20-25 bin tllik araba bakıyor ki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.