Şimdi Ara

Babam ram'lari sakladi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
5
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silentmachine

7/24 otursam kimse karışmaz..sorun sizde bence

aynen
  • Hocam annem gil cok caliskan olmami istiyorlar boyle yapcaklarini saniyorlar daha kotu oluyorum calisacagim varsada calismam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 16?

• Muhtemelen derslerin iyi değildir. Aileni tebrik ettim. Aynı düşünceyi ben de bizim ufaklıklara yapsınlar diye söylüyorum ama dinlemiyorlar. Gerçi bilgisayarı söküp telefonu bırakmak olmamış. Yarım iş yapmışlar. Yaz tatiline kaldı 1 ay. Sık dişini sonrasında hakkın olanı alırsın. Online oyunların ne illet olduğunu bilmeyen yok. Şimdi serbest bıraksalar 1-2 saat izin dahi alsan o oyunu oynadıktan sonra kafan orada kalacak, derslerine odaklanamayacaksın. Derslerini yapıp oyuna geç desek bu sefer de oyuna ne kadar çabuk ulaşırsam kârdır deyip hızlıca bir şey anlamadan geçeceksin.
  • bi arkadaşımın babası internet kablosunu yazıcının içine koymuştu belki ilham verir sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

benim evde 5 senedir internet, pc yok.2 senedir de akıllı telefon yok.senin yine internete girebileceğin telefonun var.alışırsın bakalım.

bunu nereden yazdınız

internet kafeden.siz buraya sadece evden girilebilir sanıyorsunuz heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnussen

Muhtemelen derslerin iyi değildir. Aileni tebrik ettim. Aynı düşünceyi ben de bizim ufaklıklara yapsınlar diye söylüyorum ama dinlemiyorlar. Gerçi bilgisayarı söküp telefonu bırakmak olmamış. Yarım iş yapmışlar. Yaz tatiline kaldı 1 ay. Sık dişini sonrasında hakkın olanı alırsın. Online oyunların ne illet olduğunu bilmeyen yok. Şimdi serbest bıraksalar 1-2 saat izin dahi alsan o oyunu oynadıktan sonra kafan orada kalacak, derslerine odaklanamayacaksın. Derslerini yapıp oyuna geç desek bu sefer de oyuna ne kadar çabuk ulaşırsam kârdır deyip hızlıca bir şey anlamadan geçeceksin.

Asil boyleyken aklim orda, bilgisayar aciiken biyolojiden 70 edebiyat 70 dil anlatim 65 almanca 55 bilgisayar kapandi 56 falan aliyorum. Git gide duscek

• ram al lazım oldugunda tak kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annene Sor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

Annene Sor.

Annemde babam taraftari ve oda saklamasini hakli buluyor. Para veriyorlar git gez diye hic bisey yapasim gelmiyor. Bilgisayar acik olsa o parayla kizlarla kizilayda kopardimda simdi bisey yapasim gelmiyor Telefona mesajlar geliyor takmiyorum ne biliyim hic bisey yapasim yok

• Benimde taahüt bitecek mayıs 5 te. Tekrar baglatmam bagimlisin sen diyor babam ne yapsam bilemedim . bağımlı dediğide 2-3 saat oynuyorum o. Sırf oyun da oynamıyorum grafik tasarım da var iste ama anlamıyor.

• Kardeş anladığım kadarıyla bağımlısın. Baban senin kötü oiduğunu istemez. Sözünü dinlemen faydana olacaktır.

• Çok aşiri oynarsanız. Yani elinizdekilerin degerını bılın yoksa mahrum kalirsiniz :) eskiden bizdede elektırık kablosu. Klavye mause saklanırdı. Daha sonra hepsının yedeginden aldim baktılar mücadele edemiyorlar saklamiyorlardi sorumluluklarımı biliyorum artık. Azı karar fazlası zarar

• quote:

Orijinalden alıntı: msnnsm

Power kablosunu saklayanı duydum da ram saklamak neymiş sizinkiler teknolojik Gerçi benim dedem ramini kendi söker takar.

Bizimkiler de bağımlısın falan derlerdi bana. Kendileri gitsinler muhteşem yüzyıldır,aşkı memnudur,medcezirdir,survivordır beyinlerini zehirlesinler.Allahtan üniversiteye geçtiğimden beri pc yi kapat mevzusu kapandı , benim evde olduğum saatler içersinde benim pc kapalı olmaz.

Ciddiysen deden bi ram incelemesi yapsa efsane olur ya.

Dalga geçmek için demiyorum o yaşta olduğu için

• Benim babam anca usb söker. Ram sökmek nedir ya?

Senden para çakıp daha yenisini alırım falan deme sakın bu sefer elindeki herşeyi alır. Sen babanın zulasını patlatmaya çalış. Ev boşken saklanacak yerleri araştır.

• Adres ver Konu Dışı olarak aramızda para toplayıp sana RAM alalım.

DDR Kaç?

MHz olarak ne istersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepexs

Arkadaslar babam interneti kapattitmisti bende telefonu modem yaparak internete giriyordum, sabah uyandim ve bilgisayardaki ramleri sokmus nereye saklamis olabilir ?

Interneti nasil actiririm ve ramlari nasil taktiririm ?

Kapatma ve saklama sebebi : Senin icin iyi olcak sen bagimlisin falan dediler

Yazık adam caresizlikten ne yapmış, babanın kıymetini bil. Seni düşünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unique For All -- 3 Mayıs 2014; 21:00:40 >
  • Bence babanla iletişimi kes.Mutsuz görün.Hiçbir şey yapmaya isteğin olmasın.Ya da öyle görün.Baban sorarsa bu durumunu hiçbir şey olmadı de. Bir süre sonra bence verir Vermezse ben olsam evden kaçardım
  • Ne iyiligimi dusunmesi ya ? Daha kotu oluyorum

• çekmecelere bak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.