Şimdi Ara

Babam ram'lari sakladi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
5
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PcQq

Bence babanla iletişimi kes.Mutsuz görün.Hiçbir şey yapmaya isteğin olmasın.Ya da öyle görün.Baban sorarsa bu durumunu hiçbir şey olmadı de. Bir süre sonra bence verir Vermezse ben olsam evden kaçardım

Aynisini yapiyorum hep yatiyorum. Eve iskender & Cig kofte getiriyo gel gidelim gezelim falan diyor. 2 gundur yemek yemiyorum.

Bugun geldi boyle yaparak bir yere varamazsin dedi hayla yatiyorum 2 de bi yanima geliyo bisey yok deyip gonderiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolaplardaki kıyafetlerin aralarına bak , kaldırılmış montların iç ceplerine var , bazalı yataklar varsa içlerini iyice karıştır , dolapların üstlerine bak , kiler , tuvalet gibi yerlerdeki dolapları karıştır. Tecrübeliyim bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: LondonTipton

Dolaplardaki kıyafetlerin aralarına bak , kaldırılmış montların iç ceplerine var , bazalı yataklar varsa içlerini iyice karıştır , dolapların üstlerine bak , kiler , tuvalet gibi yerlerdeki dolapları karıştır. Tecrübeliyim bu konuda

Saol kardesim babam evde yokken bakayım

• Bide bi ara modemi sakladiginda mutfagin dolaplarinin ustunde bulmustum dolaplar duvara 0 neredeyse zor bela almistim

• Yasin kac senin velet

• quote:

Orijinalden alıntı: thepexs

Bide bi ara modemi sakladiginda mutfagin dolaplarinin ustunde bulmustum dolaplar duvara 0 neredeyse zor bela almistim

Yeni yaşamına alışmaya çalış.Sabret.Sabrın sonu hayırdır Babanla anlaşma yapmayı dene.Örneğin o sana şart versin sende onun isteğini gerçekleştirirsen o da onu verir belki. Bunu yapman için önünde 2 seçenek var ;

1-Babanla şu andan itibaren iyi geçinip pc muhabbeti açmayacaksın.Babanın gözüne girceksin.O uygun gördüğünde elbet izin verir.

2-Babanla anlaşma yapmaya çalışacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

ALLAH kolaylık versin.En uyuz oldugum aile tiplerinden biri senin ailen.Ram konusuna geliceksek birşey yapamıcaksın sanırım.

Çalış felan diyorlardır büyük ihtimal.Biraz sesini yükselt.Çocukmuyum ben,ram sökmek nedir felan de.

Zamanında bende çok çektim her olayda bilgisayarı alıcaklarmış neylerle korkutmaya çalışıyorlardı hey allahım en sonunda monitörü alıp odaya kitlemişler bende başka bir anahları annemin işi tekstil olduğu için evde büyük makaslar vardı makaslardan birini aldım ne anahtarı 4 günde yonttum diğer kapı deliğine uygun hale getirdim yine girdim en sonunda akıllları başlarına gelmişti benim gibi ailesi olanlara cidden acıyorum sorunu yasaklayarak halledebilceklerini sanıyorlar böyle bir dünya yok sorarsanda iyiliğin için zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: TolgaPamukcu

quote:

ALLAH kolaylık versin.En uyuz oldugum aile tiplerinden biri senin ailen.Ram konusuna geliceksek birşey yapamıcaksın sanırım.

Çalış felan diyorlardır büyük ihtimal.Biraz sesini yükselt.Çocukmuyum ben,ram sökmek nedir felan de.

Zamanında bende çok çektim her olayda bilgisayarı alıcaklarmış neylerle korkutmaya çalışıyorlardı hey allahım en sonunda monitörü alıp odaya kitlemişler bende başka bir anahları annemin işi tekstil olduğu için evde büyük makaslar vardı makaslardan birini aldım ne anahtarı 4 günde yonttum diğer kapı deliğine uygun hale getirdim yine girdim en sonunda akıllları başlarına gelmişti benim gibi ailesi olanlara cidden acıyorum sorunu yasaklayarak halledebilceklerini sanıyorlar böyle bir dünya yok sorarsanda iyiliğin için zaten

Aynen kardesim, biosa sifre koydu pili cikartip taktim. Modemi sakladi buldum. Interneti kapatti telefonun internetiyle girdim simdide ram'i sakladi. Sorunca senin iyiligin icin gozleri onunde yok oluyorum haberleri yok

• Eğer sana zarar veriyorsa iyi yapmışlar bende bildiğin bağımlıyım ama en azından notlar falan iyi ordan kurtarıyorum yoksa benimkini almalarına izin verirdim ki vermiştim 7. 8. sınıfta falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Eğer sana zarar veriyorsa iyi yapmışlar bende bildiğin bağımlıyım ama en azından notlar falan iyi ordan kurtarıyorum yoksa benimkini almalarına izin verirdim ki vermiştim 7. 8. sınıfta falan

Biyoloji: 70
    Edebiyat : 70
    Dil ablatim : 65
    Fizik : 50
    Kimya : 60
    Almanca : 55
    Cografya : 40 ( tek dusuk notum )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TolgaPamukcu

quote:

Aynen kardesim, biosa sifre koydu pili cikartip taktim. Modemi sakladi buldum. Interneti kapatti telefonun internetiyle girdim simdide ram'i sakladi. Sorunca senin iyiligin icin gozleri onunde yok oluyorum haberleri yok

yinede mümkün olduğunca oynamamak en iyisi fakat bunu kendi iradenle yaparsan sağlıklı olur zorla güzellik olmaz sınavların düşük gelmiş hop aldın bilgisayarı ne alaka yani sorunu başka yerlerde bakmayı anlayamıyor bu aileler yani demek istediğim zaten aşırı oynamak hiçbir zaman iyi değildir ama bunu aile değil kendi kendini dizginlemelisin bende bu yollardan geçtiğim için biliyorum herhalde ebeveyn olana kadar anlıyamayız

• Biraz ara ver, kafaları rahatlasın sonra sakin kafayla konuş. Eskisi kadar çok oynamam falan de, verirler.

Babam beni eskiden bilgisayarı balkondan atmakla tehdit ediyordu,6. Katta otururken.

• quote:

quote:

Eğer sana zarar veriyorsa iyi yapmışlar bende bildiğin bağımlıyım ama en azından notlar falan iyi ordan kurtarıyorum yoksa benimkini almalarına izin verirdim ki vermiştim 7. 8. sınıfta falan

Ben senin notlara bir şey demedim ki Ben kendi durumumu söyledim eğer harbiden çok oynadığına inanıyorsan ara ver biraz yoksa yine ara ver 1 hafta falan sonra tamam harbiden daha az oynayacam daha az bakacam de verirler geri

• Bunu alıp kullanacaksın çaresiz Okulda az yiyip para biriktirmeye çalış.

http://www.vatanbilgisayar.com/4gb-ddr3-1333mhz-cl9-pc-ram-8883.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 3 Mayıs 2014; 21:37:46 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben senin notlara bir şey demedim ki Ben kendi durumumu söyledim eğer harbiden çok oynadığına inanıyorsan ara ver biraz yoksa yine ara ver 1 hafta falan sonra tamam harbiden daha az oynayacam daha az bakacam de verirler geri

Cok oynuyorum ama ben ordayken mutluyum kimse anlamiyor. Cebime 100 tl koyuyorlar git gez istemiyorum be yetti artik hep para veriyorlar istedigini yap istemiyorum. Ben bilgisayar oynamak istiyorum anlasalar bi

• thepexs kullanıcısına yanıt
    Hiç mi arkadaşın yok al arkadaşlarını yanına git eğlen eğer pc oynamak istiyorsan onlarla oyna pes falan git yani dışarı çık oyna ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim babamda kasanın fişlerini söküp köye getirmişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babam 7-8 yıl önce klavye -mouse u sakklardı anılarım canlandı
  • quote:

Hiç mi arkadaşın yok al arkadaşlarını yanına git eğlen eğer pc oynamak istiyorsan onlarla oyna pes falan git yani dışarı çık oyna ?

Zaten okul cikislari arkadaslarla pes atiyoruz ama bir sure sonra sıktı artik. Benim oynadigim oyunu flash'a atmadigim icin cafelerdede oynayamiyorum malum cafelerin netide yavas. 10 gbyi kac saatte indirir, indirse acarmi ?

Soyle dusun sigaraya baslasam kizmazlar, bilgisayara kiziyorlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.