Şimdi Ara

Babam ram'lari sakladi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
5
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bi keresinde babamla kavga etmiştim,bilgisayarımı komple aldı götürdü,(Neymiş notlarım kötüymüş) sonra da ben babamın 2 paket sigarasını kırdım,bilgisayarımı vermediği gibi bir de sigara için kavga etmiştik,merak etme yalnız değilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepexs

quote:

Orijinalden alıntı: Herakles.Jones

Sigara içiyorsa sen de onları sakla

Parasi var gider alir

Seninde ram alacak paran vardır illaki de amaç içmesini engellemek değil protesto
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

quote:

Orijinalden alıntı: thepexs

quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

telefondan gir

Aga bilgisayarda online oyun oynuyorum o yuzden bilgisayari istiyorum

Edit : Oynadigim oyunu soracak varsa Infestation: Survivor Stories ( Eski adi The WarZ )

telefon interneti lag yapmazmı la

TURKCELL 3G LAG yapmaz... en hızlı noktayı buldun mu tamamdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

benim evde 5 senedir internet, pc yok.2 senedir de akıllı telefon yok.senin yine internete girebileceğin telefonun var.alışırsın bakalım.

Bu mesajı hesap makinesiyle mi yazdınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde başıma az gelmedi power kablosunu saklıyorlardı.
    Bende daha saklamasınlar diye ben saklardım pcyi
    %80 yatak odasında yatağın&dolabın altında/içinde
    %20 bir kutunun içinde
  • @kartalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1qhthawk -- 3 Mayıs 2014; 23:31:43 >
  • Ulan ne güldüm be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam ddos atiyor diyen bile cikar burda sasirmam

• Kardesim sedigim gibi ram al.Baban rami olmadigi icin bilgiyi acmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Orijinalden alıntı: msnnsm

Power kablosunu saklayanı duydum da ram saklamak neymiş sizinkiler teknolojik Gerçi benim dedem ramini kendi söker takar.

Bizimkiler de bağımlısın falan derlerdi bana. Kendileri gitsinler muhteşem yüzyıldır,aşkı memnudur,medcezirdir,survivordır beyinlerini zehirlesinler.Allahtan üniversiteye geçtiğimden beri pc yi kapat mevzusu kapandı , benim evde olduğum saatler içersinde benim pc kapalı olmaz.

Ciddiysen deden bi ram incelemesi yapsa efsane olur ya.

Dalga geçmek için demiyorum o yaşta olduğu için

Nasıl inceleme yapsın adam Ram yuvaları bozuldu bazen açılmıyordu pc o da ordan öğrenmiş takıp söküyor yuvaları değiştiriyor falan gayet ciddiyim yani

• iyi yapmış dışarı çık arkadaşlarınla gez.
  • inadına otur kitap oku
  • Benimkiler anakartı söküyorlardı

• Yav he he

• Ram ufacik birsey heryere saklanabilir. Bi ram al ikinci el tak kullan pahali degil okadar

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Baban aşmış

• zamanında bizim peder de güç kablosunu saklardı. yenisini almıştım evden çıktıklarında haşırt diye takıyordum hiç renk de vermiyom. ram sökenini ilk kez görüyorum zaman ilerledikçe babalar da teknolojiye daha yatkın bir hal alıyor biz de çocuklarımızdan işlemci falan saklarız heralde

bir arkadaşımın babası da eve gelir gelmez monitörün arkasını kontrol edermiş. o zaman tüplü tabi monitörler arkası ateş gibi oluyor. adam buzlukta havlu bulundururdu sürekli

o zamanlar internet falan da yok paso fifa oynardık hem de single player üst üste lig oyna dur ne anladıysak artık. sonra wolfenstein...vs böyle sığ bir ürün yelpazesi olmasına rağmen pc başından kalkmazdık şimdi uçsuz bucaksız internet var her gencin elinde onlar da haklı yani.

• benim babam klavye monitör falan saklardıda ram saklamak
  • la 4 gb bi sistem için gayet yeterli bi ram fazlasına gerek yok gibi bişi 4 gb ta ikinci el 50 liraya bile bulursun o verdikleri paraylada git bi ram al işte
    al bak 2 gb alsan o bile çalıştırır sistemini http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-2-gb-ddr3-1333-mhz-ram-157954917/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 4 Mayıs 2014; 1:27:28 >
  • Notlarını yükselt liseli misin ilkokulu mu

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.