Şimdi Ara

Babam vefat etti, bu acı diner mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
5.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inşallah.

• Allah rahmet eylesin başın sağolsun.İnsan evladı zamanla her acıyı unutur sende unutacaksın

• Başınız sağolsun. Acına tuz mu basmak olur bilemiyorum, her canlı elbet ölümü tadacaktır, bizim yapmamız gereken yolumuza devam etmek, babanın arkasında bıraktıklarına direk olman lazım, hayat bu, elbet ölücez bir gün

• Git 2 dua et forumda ne işin var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yil once bugun babami kaybettim. 22 yasimdaydim kardesim de 17 zordu gercekten zordu. Basin sagolsun

• Allah Rahmet eylesin başınız sağolsun hocam.

• Başın sağolsun kardeşim..yaşın kaç bilmiyorum ama bende 21 yaşında babamı aynı şekilde kalp krizinden kaybettim 7 sene önce..tık diye..bir anda..kahvaltı yaparken..o güne kadar babamdan gelecek harçlığa muhtaçken bütün sorumluluk benim omzuma bindi..bir günde adam oldum ben..ilk yıllar çok zorlanacaksın ama çok daha güçleneceksin inşallah..Allah sana ve ailene sabırlar versin

• malesef dinmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tonodias

Dünkü olayı sindirip ertesi gün buraya yazacak kadar moral bulduysan iyiymiş valla. Allah taksiratını affetsin.
    Hiç öyle düşünmeyin, ben de ilk başta okurken aynı şeyi hisseder gibi oldum ancak insan kendine ışık verecek aynı derdi atlatıp geçirmiş birisini arıyor. Çoğumuzun çevresi çöp maalesef, sınıfsal ve sosyal tabakalaşmamız çok kötü...

Teyzem öldüğü zaman çok zor atlatmış ve uzun süre ciddi sıkıntılar yaşamıştım, hayatımın "kırılım" dönemiydi diyebilirim. Erken yaşta ölümle karşılaşmak yıkıcı oluyor; ruhu beni takip ediyormuş gibi hissederdim, güneş ışığı bile gözüme farklı gözükürdü...

Konu sahibi babasını kaybetmiş, nasıl bir boşluk olur sonra bir bilseniz, sımsıkı sarılın geriye kalanlara...

Ölüm insan ruhunu tahrip eden bir tür "vahşet"...

• Öldüğünde arkasından üzüldüğün bir baban vardıysa, sana babalık yapmış demektir. Onu hayırla yâd et.

Ben de dahil olmak üzere, sana imrenen nice insan var emin ol ki...

• Basin sagolsun 😔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başın sağolsun dostum. Acı dinmiyor sadece alışılıyor. Allah geride kalanlara sabır versin.

• Babanın değerlerine, arkada bıraktığı ve önemsediği şeylere, ailene sıkı sıkıya sarılarak acısını azaltabilirsin. Asla asla tamamen geçmiyor. Sadece sen alışıyorsun duruma, daha güçlü durmayı öğreniyorsun. Anne, baba kaybetmek çok farklı. Hayatın geçiciliği maalesef böyle bir şey, bir gün varız, bir gün yokuz. Bu doğal dengeyi kabul etmemiz gerekiyor ne kadar zor olursa olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 1 Ekim 2020; 18:6:50 >
  • Allah rahmet eylesin.Basin sagolsun

• Allah razi olsun hepinizden, hepsini okudum, ruhum rahatladi bir nebze sayenizde. birileri demis buraya niye geliyorsun, foruma niye yaziyoesun vs. qrkadasin da dedigi gibi, ailemin yaninda icime atiyorum, zor tutuyorum kendimi dik durmak icin. buraya derdimi dokmek istiyorum, benim gibileri varsa duygularimi paylasmak istiyorum. icimi gercekten bi nebze de olsa rahatlatiyor. aranizda benim gibi olanlar var, keske bu aciyi tatmasaydik, ama o tecrubeleri dinlemek de acimi paylasmalari beni rahatlatiyor.

• trplayer kullanıcısına yanıt

Hocam hem konu sahibi arkadaşın hem de sizin başınız sağolsun. Yaklaşık 20 dakika önce annemin 70. yaş gününü kutladım ama son yaşı olacağını bilerek. Ağlamamak için kendimi zor tuttum çünkü doktorun verdiği maksimum yaklaşık yaşam süresi dolmak üzere ki şu anki halinden zamanı kalmadığı belli oluyor. Her şey normalmiş gibi davranmaya çalışıyorum. Ölümü ile nasıl baş edeceğim hakkında hiç bir fikrim yok. Siz nasıl baş ettiniz? İlaç vs. gibi bir yardım aldınız mı? Bana akıl verin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: macsimust

Hocam hem konu sahibi arkadaşın hem de sizin başınız sağolsun. Yaklaşık 20 dakika önce annemin 70. yaş gününü kutladım ama son yaşı olacağını bilerek. Ağlamamak için kendimi zor tuttum çünkü doktorun verdiği maksimum yaklaşık yaşam süresi dolmak üzere ki şu anki halinden zamanı kalmadığı belli oluyor. Her şey normalmiş gibi davranmaya çalışıyorum. Ölümü ile nasıl baş edeceğim hakkında hiç bir fikrim yok. Siz nasıl baş ettiniz? İlaç vs. gibi bir yardım aldınız mı? Bana akıl verin lütfen.

Hoş geldin arkadaşım Teşekkür ederim. Allah şifasını verir inşallah amin... çok zor durum kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama hayattan bekletim kalmadı yılların hızlı geçmesini bekliyorum herhangi bir ilaç veya psikolojik yardım almıyorum

Anne ve baban yaşıyorsa Acını üzüntünü biraz daha azaltırsın.. Bende hiçbiri kalmadı

• trplayer kullanıcısına yanıt

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Sadece size sabır diliyorum. Bakalım biz de yaşayacağız ve göreceğiz. Tek tesellim hiç bir ebeveyn çocuklarının ölümünü görmemeli kuralı işliyor en azından. Biyolojik babam gitti. Beni büyüten manevi babam yaşıyor en azından. O da giderse ne hissederim bilemiyorum.

• Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.