Şimdi Ara

Babama akciğer kanseri teşhisi kondu :( (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
7
Favori
24.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim allah acil şifalar versin bu hastalığın ilk evrelerinde kurtulanalr filan duydum amcamda bu hastalıktan ilk evrede tehşis edildi ve sol ciğer lobu tamamen alındı oval hücreli olan olduğu için yavaş yayılırmış sanırm ve ameliyatla alınıp kurtulması olabliyormuş amcam öyle kurtuldu allah sizede acil şifalar versin
  • Allah yardımcın olsun inşallah düzelir baban. Benim arkadaşımın babasıda öyle ve vefat durumuna kesin gözüyle bakılıyor göz göre göre yanlarında eriyip gidiyor haline şükret kardeşim senin yinede hala bir umudun var peki ya hiç umut olmayanlar ne yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoolander99

Öncelikle herkesin kurban bayramı kutlu ve mutlu olsun. Bugün 17 Ekim 2013. Babam son günlerde kemoterapinin etkilerinden kansızlık,yorgunluk ve titreme şikayetleri yaşamaya başladı. Bu gidiş pek hayırlı gelmiyor bana, yinede babamın yanında dimdik durmaktan başka çaremiz yok tabiki. Ancak umutsuzluk ve umitsizlik tamamen beni ve annemi esir almış durumda. Bu mesajı daha farklı yazabiliyor olmayı isterdim ancak kanser kötü yüzünü göstermeye başlıyor gibi gözüküyor. Akciğerdeki tümör, lenflerdeki metastaz ve lenflerin olduğu bölgedeki kemik metastazı küçülmüş durumdaydı ay başında yapılan çekimlerde. Ancak doktorun söylediği bu tedaviyle bundan daha iyisinin olamayacağı yönündeydi. Bunu söylemek içimi paramparça etsede babamla geçirdiğimiz son bayramdı bu sanırım :(. ve bana son kez harçlık verdi elini öptüm. Her zaman inançlı bir insan olarak yine de bu işi temizlemek ve bi şekilde direkten döndürebilmek için Allaha yalvarıyorum. Umuyorum kabul olur.
    Bir sonraki güncellemede inşallah daha güzel şeyler yazabilirim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin...

Hocam arkadaslarin dedigi gibi 3 ten 2 ye cekilmis gibi duruyor. umut kesilmez allahtan.
    fakat insan her seye alisiyor, zaman her seyin ilaci hakikaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah şifa versin...
  • Geçmiş olsun tümörün türü nedir?

• Allah şifa versin..
  • Geçmiş olsun hocam. Allah acil şifalar versin.

Benim babamda 3 sene önce sigarayı bıraktı bu kanserin belirtileri neler? Çok nadir balgam çıkarınca siyah bişiler geliyor bunun dışında bişi yok bende endişeleniyorum bazen.
  • gecmiş olsun kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSM Device -- 17 Ekim 2013; 12:04:45 >
  • Çok geçmiş olsun kardeşim.Umarım atlatacak bu hastalığı baban.Allah'ım baban ve diğer tüm hastaların şifacısı olsun inşallah.
  • Allah yardımcısı olsun, geçmiş olsun hocam.
  • Okurken gozlerim doldu kendimi yerine koydum . Gecmis olsun gercekten gecmis olsun

• Allah şifa versin hocam. moral çok önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim , Allah şifa versin inş ...
  • Allah acil şifalar versin inşallah kardeşim geçmiş olsun üzüldüm ..
  • Allah şifa versin, geçmiş olsun.
  • Geçmîş olsun,Allah şîfa versin.

• Allah şifa verir inşallah kardeşim, moral verin babanıza.
  • Allah acil şifalar versin, moralinizi hep beraber yüksek tutmaya bakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş Olsun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.