Şimdi Ara

BABAMA BİLGİSAYARI ALDIK SONUNDA,BİLL GATES ZENGİN OLDU. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: Genç Türk

quote:

Orjinalden alıntı: METAL

hayırlı olsun arkadaşım birde norton antivirus olmasaymış çok harika olacakmış norton a

AMA BİZ NORTON AMCAYLA BÜYÜDÜK. ONUN SAYESİNDE VERİLERİMİZ KORUNDU,BU GÜNLERE GELDİK.
    SEVEREK KULLANIYORUZ.

HE BİR DE ANAKARTA GELİNCE,YA BABA BAK İLERDE ÇİFT ÇEKİRDEK VS DEDİM. "S.KTİR ET YA" DEDİ.

• sen bu bilgisayarın ustune yatacan anlaşıldı nerden anladın dersen ekran kartından

nası olsa baban almıs bosver parasını sistem guzel hayırlı olsun tepe tepe kullan

arkadasın babası NEYSE PARASI VERIRIRZ DEMIS daha ne olsun
  • kardeş hayırlı olsun en az 5 sene idare eder bu sistem. hele babanı evladiyelik idare eder.
  • O paraya benim sistemden 4 dört tane alırdın birini baban kullanırdı(oyun falan oynamıyacağına göre) diğer üçünüde hayrına bilg. olmayan öğrencilere bağışlardı çokta sevaba girerdi neyse olmuş artıkk...
  • son zamanlarda bir çok kredi kartı ve alışveriş kartına zaten peşin fiyata taksit yapılıyor. neden vadeli seçtinizki bilgisayarcı zengin olmuş hakkaten yine 200gb lık tek bir HD de pek mantıklı değil. yine de hayırlı olsun
  • Bill Gates'le ne alakası var anlamadım

Bill Gates yazılımcı,donanımcı değil
  • siz bence microfost a bıraz fazla para vermıssınız
  • alah bole babaları korusun
  • Fİyatı görünce sisteme yorum yapılmıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Genç Türk

ÜRÜNLERİ TEK TEK OLARAK HEPSİNİ GÜZEL FİYATA ALDIK,PİYASADAKİ FİYATLARI BİLİYORDUK ZATEN.
    12TAKSİT OLUNCA ÖYLE OLDU.
  • Yazık demek insanın böyle evladı olunca böyle de kazık yiyor
  • valla bence gereksiz pahallı 3 milyar ne demek yaa... çift çekirdek destekleyen anakart alman gerekirdi, almışken de 19'' LCD alsan daha mantıklı olurmuş bu aralar fiyatları düştü bayağı... Bi de babana neden Audigy 7.1 aldın? :) GTO2 daha iyi olurdu, fiyat farkı yok arada fazla...

Sonuç: Pahallı ve yanlış parça seçimleri...
  • Babana sakın bu topic i gösterme, evden kovar seni allah göstermesin.

Hayırlı olsun bu arada.
  • güzel olmuş pakat anakartı i945 çipsetli p5ld2 alsaydın çok daha iyi olurdu stabil bir anakarttır kendileri
    buda fena değil ama ben ısınamadım
  • abicim bu kadar para veriyorsunuz ari sk. 945 955 yapın 915'in ömrünü tamamladığı biliniyor daha ne diye 915 alırsınız anlamam
  • valla bill gates i bilemem de o bilgisayarı o paraya aldığınız bilgisayarcı kesin zengin olmuştur.
  • yaw millette para var dağıtıyo neyse hayırlı olsun diyelim ne diyelim
  • billgates pek kazanmamaıştır bu sistemdensizin ailenin ya sabancıyla ya da koçlarla bir akrabalığı var heralde.2900 verip en azından 945 almamak ilginç.ayrıca o.c. li x800gto f.blade o karta yakın performans verebilir.ayrıca bana pahalı geldi belki hiç 2900 e alınan pc görmediğimden2900 e ne sistemler toplanır ah o para bende olacaktı...
  • Ya P5LD2 dedim boşver gerek yok ilerde yeni işlemci alırsak anakartı da yenileriz dedi. Ne diyeyim eyvallah dedim.

Bu başlığı okusa çok güler,yok canım evden kovmaz.
  • PARDON AMA BİLL GATES LE ALAKA KURAN VARSA BANA DA SÖYLERMİ!!!!
  • güzel bir sistem hayırlı olsun. yaklaşık 200$ da microsoft yazılımın almışsın.bill gates zengin oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.