Şimdi Ara

Babamdan dayak yedim . (Güncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atalay`

Yanlış anlama ya da anla.
    Baban gerizekalı öküzün teki

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babadir uzulur oksar seni gene uzulme
  • Bu sefer haksız yere okşandım
  • Sen babanin, sinirli stresli heyecanlı agresif biri olduğunu bile bile tamam baba diye geçiştirmeyi düşünmeden bağırıp sonra babanın bağırma ikazına karşılık ben bağırırım sakin ol demen hatadır tokadı yersin ayrıca ona sorarsan ben dayak mı attım lan sana diye cevap verir ki haklıdır dayak öyle atılmaz aslında bir kızmadır ve bu tür sorunları olan adamların bunu yapmasını doğal buluyorum tekme tokat dövüp nakavt etmediği için şükret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 17 Ekim 2012; 22:56:38 >
  • Bir süre babanla konuşma anlasın hatasını. Fazla abartma bence ne olursa olsun babadır onun ekmeğini yiyosun sonuçta.

• bu yaptıgının onur kırıcı oldugunu soyle devam ederse kafasına kurekle vur
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

Sen babanin, sinirli stresli heyecanlı agresif biri olduğunu bile bile tamam baba diye geçiştirmeyi düşünmeden bağırıp sonra babanın bağırma ikazına karşılık ben bağırırım sakin ol demen hatadır tokadı yersin ayrıca ona sorarsan ben dayak mı attım lan sana diye cevap verir ki haklıdır dayak öyle atılmaz aslında bir kızmadır ve bu tür sorunları olan adamların bunu yapmasını doğal buluyorum tekme tokat dövüp nakavt etmediği için şükret.

Haklısınız ama , bende bi anda sinirleniyorum , kızıyorum . Kzıncada mecbur söylüyorum , vurmasına vurdu ama pekte etkisi olmadığını söyleyebilirim . Babamla aram biraz açık olsa sağlam bi tane geçirebilirdim , ama yapmadım siniye çektim . Oda siniye çekebilir . Gerizekalı değil , hayvan değil . Düşünebilir böyle şeyler, . Ama sabrını benden yana değil , 3 kuruşluk elemanlarına kullanıyorya o beni hasta ediyor . Yarın ortağını arayıp saydırmay düşünüyorum . Olmaz artık böyle

• sinirli baba + atarlı çocuk = olaylar, olaylar...
  • Kardeş kusura bakma ama baban öküzün önde gideni Benim yaşım 15 bana öyle birşey yapcak yumruğu geçirirdim ağzına.Benim babam baba dencek adam değil ben ondan öğrendim bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBlonde -- 17 Ekim 2012; 23:02:06 >
  • CSB lan konu siz de atlamışsınız direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everseco

quote:

Sen babanin, sinirli stresli heyecanlı agresif biri olduğunu bile bile tamam baba diye geçiştirmeyi düşünmeden bağırıp sonra babanın bağırma ikazına karşılık ben bağırırım sakin ol demen hatadır tokadı yersin ayrıca ona sorarsan ben dayak mı attım lan sana diye cevap verir ki haklıdır dayak öyle atılmaz aslında bir kızmadır ve bu tür sorunları olan adamların bunu yapmasını doğal buluyorum tekme tokat dövüp nakavt etmediği için şükret.

Haklısınız ama , bende bi anda sinirleniyorum , kızıyorum . Kzıncada mecbur söylüyorum , vurmasına vurdu ama pekte etkisi olmadığını söyleyebilirim . Babamla aram biraz açık olsa sağlam bi tane geçirebilirdim , ama yapmadım siniye çektim . Oda siniye çekebilir . Gerizekalı değil , hayvan değil . Düşünebilir böyle şeyler, . Ama sabrını benden yana değil , 3 kuruşluk elemanlarına kullanıyorya o beni hasta ediyor . Yarın ortağını arayıp saydırmay düşünüyorum . Olmaz artık böyle

Babanda şeker tansiyon kalp vb. hastalıklar varsa bu biraz doğaldır lise öğrencileride delikanlıdır bağırırsın bu da doğaldır babanın yaptığı doğru değil ama senin yaptığın da doğru değil ben olsaydım giderdim yanına özür dilerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

quote:

Orijinalden alıntı: K_M_D_01

babana karsı cok atrist artist konusmussun haketmişsin dayağı... (ciddiyim)

+1500

+1000
  • quote:

quote:

quote:

Babanda şeker tansiyon kalp vb. hastalıklar varsa bu biraz doğaldır lise öğrencileride delikanlıdır bağırırsın bu da doğaldır babanın yaptığı doğru değil ama senin yaptığın da doğru değil ben olsaydım giderdim yanına özür dilerdim.

Artık özür dilemem , saati bırakmaya gittiğimde yan gözle baktım . Hiç s...nde değilmiş gibi bakıyordu , ulan o kadar vurdun , insan hiçmi düşünmez noldu bu çocuğa , niye vurdum diye . Artık maaşımıda alıyorum geç gelirim eve , evde yemek yemem . Benimde kendime göre çözümlerim var .

• quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

quote:

Orijinalden alıntı: K_M_D_01

babana karsı cok atrist artist konusmussun haketmişsin dayağı... (ciddiyim)

18 yaşında birinden bahsediyosun, nasıl konuşsun ya?

ne alaka?18 yaşında herkes ailesiyle aynı şekilde mi konuşuyor? aralarındaki baba-oğul ilişkisini bilmiyorum ama "koy bi kenara bakarız" tarzında cümleleri biçok babaya saygısızlık olarak gözükür.o yüzden babasıyla nasıl konuşcağını en iyi kendisi bilir burdaki herkezin babasıyla diyaloğu farklıdır ona göre konuşmak lazım.he saygısızlık yaptı diyede öküz gibi boğazına sarılınmaz insanın,oğlun bu sonuçta konuşarakta halledersin.

yarın eve gitmemen iyi olur baban tepkini görünce belki yapmadığı bişeyi yapıp düşünmeye başlar sana nasıl davranması gerektiği hakkında.ama ertesi gün git konuş düzelt aranı ya da barışmış gibi yap yani gerginlik olmasın rahat ortam olsun sonrada keyfine bakmaya devam et.

• Nasıl bir konuşma tarzı lan o ? Baban lan o senin, stajdan gelip odasına çekiliyormuş da bilgisayarda takılıyormuş. Donuna kadar baban bakıyor sana, bakmayı geçtim, insan babasına saygı gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

CSB lan konu siz de atlamışsınız direk.

He he ondan
  • quote:

Artık özür dilemem , saati bırakmaya gittiğimde yan gözle baktım . Hiç s...nde değilmiş gibi bakıyordu , ulan o kadar vurdun , insan hiçmi düşünmez noldu bu çocuğa , niye vurdum diye . Artık maaşımıda alıyorum geç gelirim eve , evde yemek yemem . Benimde kendime göre çözümlerim var .

Tabi ki senin tercihin bu onu ya düşündürür yada daha bir ters tepki oluşturabilir.
  • baban yansıtma yapıyor bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Nasıl bir konuşma tarzı lan o ? Baban lan o senin, stajdan gelip odasına çekiliyormuş da bilgisayarda takılıyormuş. Donuna kadar baban bakıyor sana, bakmayı geçtim, insan babasına saygı gösterir.

Babamla muhabbet edip konuşunca şekil a'daki gibi oluyor , yada benzeri .
  • hocam yarın eve gitmemen daha cok olay cıkarır sıkıntı üstüne sıkıntı yaşarsın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.