Şimdi Ara

Babamdan dayak yedim . (Güncel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
3.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metinsemer

hocam yarın eve gitmemen daha cok olay cıkarır sıkıntı üstüne sıkıntı yaşarsın

Ne gibi sıkıntılar yaşrım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everseco

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

hocam yarın eve gitmemen daha cok olay cıkarır sıkıntı üstüne sıkıntı yaşarsın

Ne gibi sıkıntılar yaşrım ?

gene sana vurabilir o evi sana cehenneme çevirebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • ALLAH YARDIMCIN OLSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runarer -- 18 Ekim 2012; 20:10:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: runarer

ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Sağol
  • Cok kotu bir durum dostum allah sabir versin.

• ALLAH YARDIMCIN OLSUN
  • baban kötü niyetli değil

benim babam da çok heyecanlı ve sinirli biridir. ve çok iyi niyetli şefkatlidir. insanlara karşı sabrede ede, içine ata ata, iyi niyeti sonucu insanlar tarafından kullanıla kullanıla çok sinirli bir tip oldu. sinirini tabii ki en çok nazının ve lafının geçtiği insanlar üzerinden çıkarıyor.

babanda da bunu gördüm. gelip seni öpmesi bile bunu gösteriyor.

biraz he deyip geçiştir, gönlünü hoş tut. o zaten özür dilemeyi gururuna yediremese de pişmanlık duyuyor. geliyor seni öpüyor. ama senin facebook'taki durumunu görünce morali bozuluyor. birçok erkek alıp karşısına duygusal konuşmalar yapamaz. yazdığın durum beni üzdü, sil diyemiyor. sildin mi diye soruyor, silmedim diyorsun. o da o konuşmayı yapamadığı için diğer yola, yani bağırarak lafını dinletmeye başvuruyor.

babanın psikolojisi budur :) kızma ona. bazen kırıcı oluyorlar ama emin ol onlar da üzülüyorlar.

bazılarının babası anlattığım gibi iyi niyetli değil tabii ki, ama seninki onlardan biri değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

baban kötü niyetli değil

benim babam da çok heyecanlı ve sinirli biridir. ve çok iyi niyetli şefkatlidir. insanlara karşı sabrede ede, içine ata ata, iyi niyeti sonucu insanlar tarafından kullanıla kullanıla çok sinirli bir tip oldu. sinirini tabii ki en çok nazının ve lafının geçtiği insanlar üzerinden çıkarıyor.

biraz he deyip geçiştir, gönlünü hoş tut. o zaten özür dilemeyi gururuna yediremese de pişmanlık duyuyor. geliyor seni öpüyor. ama senin facebook'taki durumunu görünce morali bozuluyor. birçok erkek alıp karşısına duygusal konuşmalar yapamaz. yazdığın durum beni üzdü, sil diyemiyor. sildin mi diye soruyor, silmedim diyorsun. o da o konuşmayı yapamadığı için diğer yola, yani bağırarak lafını dinletmeye başvuruyor.

babanın psikolojisi budur :) kızma ona. bazen kırıcı oluyorlar ama emin ol onlar da üzülüyorlar.

bazılarının babası anlattığım gibi iyi niyetli değil tabii ki, ama seninki onlardan biri değil.

Aynı babamı anlatmışssın , belki niyeti kötü değil . Olabilir , bu işi 6 aydır yapıyor . Son 4 aydır çok değişti babamın haline üzülüyorum . Bazı şeyleri yüzüne söyleyince zoruna gidiyor . Örneğin işe başladı başlayalı ailecek bir alışverkezine , yemeğe veya daha birçok şeye gidemez olduk . Hani insan düşünür benimde ailem var çocuklarım var , onlarında gönlünü hoş tutmam lazım diye . Ama bunun tam tersine genelde kalbimi kırıyor üzülüyorum

• quote:

quote:

baban kötü niyetli değil

Aynı babamı anlatmışssın , belki niyeti kötü değil . Olabilir , bu işi 6 aydır yapıyor . Son 4 aydır çok değişti babamın haline üzülüyorum . Bazı şeyleri yüzüne söyleyince zoruna gidiyor . Örneğin işe başladı başlayalı ailecek bir alışverkezine , yemeğe veya daha birçok şeye gidemez olduk . Hani insan düşünür benimde ailem var çocuklarım var , onlarında gönlünü hoş tutmam lazım diye . Ama bunun tam tersine genelde kalbimi kırıyor üzülüyorum

eğer sen yapabiliyorsan, bu sinirin geçince al karşına, güzel güzel söyle bunları.

aslında amacı çalışıp didinip ailesine güzel bir yaşam verebilmek. ama bazıları bunu yaparken kendilerini kaptırıyorlar, ve ailenin ilgi ve sevgiye de ihtiyacı olduğunu unutuyorlar. bunu ona hatırlat (:

• quote:

quote:

quote:

baban kötü niyetli değil

eğer sen yapabiliyorsan, bu sinirin geçince al karşına, güzel güzel söyle bunları.

aslında amacı çalışıp didinip ailesine güzel bir yaşam verebilmek. ama bazıları bunu yaparken kendilerini kaptırıyorlar, ve ailenin ilgi ve sevgiye de ihtiyacı olduğunu unutuyorlar. bunu ona hatırlat (:

Sanki aynı durumları yaşıyor gibiyiz . Bunları konuşurum konuşmasınada şu an yanında amcam var , hareketlerinden nefret ederim açıkçası . Çok geç olmadan konuşmalıyım , ama ben babamla konuşurken ortaya laf atar . Ben sinirlenirim , babamda sinirlenir birbirimizi yeriz . Haa amacamada bazı şeyleri söylüyorum , sonra benimle kötü oluyor , babam yine delleniyor . Akrabalardan kurtulamayacağım ben :(

• 18 yaşından sonra aile ile yaşamak sakıncalı ya pasif olursun sindirilirsin yada sürekli kavga edersin ailenle, en sonunda iş çığrından çıkar, tabi ülke şartlarında bu yaşlarda aile ile yaşamaya mecbursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 18 Ekim 2012; 20:39:17 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

baban kötü niyetli değil

Sanki aynı durumları yaşıyor gibiyiz . Bunları konuşurum konuşmasınada şu an yanında amcam var , hareketlerinden nefret ederim açıkçası . Çok geç olmadan konuşmalıyım , ama ben babamla konuşurken ortaya laf atar . Ben sinirlenirim , babamda sinirlenir birbirimizi yeriz . Haa amacamada bazı şeyleri söylüyorum , sonra benimle kötü oluyor , babam yine delleniyor . Akrabalardan kurtulamayacağım ben :(

yok, ikinci mesajımdaki şeyler babam için geçerli değil

sadece psikolojik analiz yapmayı severim (:

babanla hemen konuşmak zorunda değilsin, hatta olayların üzerinden biraz zaman geçmesi ikinizi de yumuşatır, konuşmanızın akışı daha düzgün olur.

amcan da gitmiş olur hem.

• Biri de çıkıp şu " Babasını sevmeyenler-nefret edenler " grubunu kursa ya !
  • Oynama var?

• ben çorbaya hızlı ekmek attım diye geçirdi.sen yine şanslısın.özür dilemiş.

• Okuyoum mesajları ama düşünmeden etmeden direk dalmıyorum konuya..

Şimdi olay bundan ibaret babanız şirkette çalıştığı elemanlara sinirleniyor,delleniyor haliyle stres küpüne dönüşüyor ama tabi hem onların kalbini kırmamaya hem sizi kırmamaya çalışıyor haliyle bu adamın içinde sürekli stres,sinir ve sıkıntı biniyor böyle bir durumu ben markette çalışırken yaşadım en sonda tansiyonumun 16 larda gezmesiyle sonlandı.. Şimdi adam onları kırmamaya ve üzmemeye çalışıyor sabrediyor sabderiyor sabrede bu sefer başedemez hale gelioyr adam en ufak halde bile sinirlenip patlayacak duruma geliyor çünkü hele sen o esnada onun bu durumda olduğunu bildiğin halde sert bir yüksek ses tonuyla konuştuğun için adamda hem üzülüyor niye bana bu böyle davranıyor diye hem bir tarafdan ters tepki gösterdiğin için bir başlıyor bağırmaya haliyle sende buna laf edince sinirini yatıştıramayıp tokadı yapıştırıyor çünkü bak abim biraz olsun düşün.. Neden bunlar oluşuyor diye tamam kötü bişi demiyorum anlıyorum onuda çünkü işyerinde adam stres yapıyor yapıyor yapıyor dışarıda yansıtamıyor sürekli içinde birikioyr bu senden güler yüz ,ilgi istiyor.. sende tabi bunu güleryüzlü olmasını sağlayacak birşey yapsaydın belki ozaman olmayabilirdi tamam gençsiniz anlıyorum ergenlik çağındaki insanlarsınız.. 18 Yaş demek daha ergenlik çağındaki gençsiniz.. sinirli olursunuz,aatrlı olursunuz anlıyorum bunda sıkıntı yok bunların olması olabilir normaldir babanda sıkıntı yok bendede var çünkü böyle bir huy en ufak olayda bile ben köpürüyorum.. sinirleniyorum.. kalp kırıyroum.. sonrasında düşünüyorum.. bir ton düşüncelere dalıp gidiyorum.. Yaş 24 ama kimin kalbini kırarsam kime bişi dersem o zaman bşalıyorum düşünmeye..

Şimdi gel gelelim sonra adam geliyor odana.. hem üzülüyor hem seni çok seviyor gelioyr yanına öpüyor seni harçlığını veriyor dua ette böyle bir baban var daha ne yapsın adam sonrasımda faceden böyle bir durum paylaşyıorsun bu çocuk bana kızıdığı için bunu koymuş olmaliki diye düşünüyor güzel bir ricayla soruyor cesareti yok ki fırca atsın daha.. daha fırca atıp seni çok fazla üzmemek için güzelce soruyor baban yani senden bunu istemiş bişi de yok bunda öbür türlü olup seni öpmeyecek,koklamayacaktı bırakacaktı kendi haline ama adam bunu yapmamış iste düşünsene hala iyi niyetlilik ve saflık duygusu var(çok iyi kalpli ve temiz) o esnada adam seni düşünüp ertesi sabah yanına geliyor belki bana kızmaz umarım benimle konuşur diye düşünüyor geliyor senin yanına o açıdan bir bak ona..

Daha sonra fazla zaman geçmeden eğer böyle bir durum oluşursa oluşmasın daha iyi benim dediğim gibi işyerinden bahset sıkıntıların nedir baba diye sonra gel güzelce konuş ama güleryüzlü ol elinden tut onu üzmeyecek ve sinirlendirmeyecek o kadar güzel bir hoş sesle konuşki adam seninle rahat rahat konuşsun.. sonrasında zaten barışırsınız merak etmeyin güzel kardeşim..

Hadi ne olursa olsun keyfini bozma.. yaşın daha genç normaldir senide babanıda anlıyorum sonuçta yeter ki aranız bozulmasın bak babana dua et.. böyle babayı hayatta bulamazsın hem kızıyor bir saat gibi süre geçmeden yanna geliyor düşün artık..

Benden bu kadarlık gerekirse gene yazarım..

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Okuyoum mesajları ama düşünmeden etmeden direk dalmıyorum konuya..

Şimdi olay bundan ibaret babanız şirkette çalıştığı elemanlara sinirleniyor,delleniyor haliyle stres küpüne dönüşüyor ama tabi hem onların kalbini kırmamaya hem sizi kırmamaya çalışıyor haliyle bu adamın içinde sürekli stres,sinir ve sıkıntı biniyor böyle bir durumu ben markette çalışırken yaşadım en sonda tansiyonumun 16 larda gezmesiyle sonlandı.. Şimdi adam onları kırmamaya ve üzmemeye çalışıyor sabrediyor sabderiyor sabrede bu sefer başedemez hale gelioyr adam en ufak halde bile sinirlenip patlayacak duruma geliyor çünkü hele sen o esnada onun bu durumda olduğunu bildiğin halde sert bir yüksek ses tonuyla konuştuğun için adamda hem üzülüyor niye bana bu böyle davranıyor diye hem bir tarafdan ters tepki gösterdiğin için bir başlıyor bağırmaya haliyle sende buna laf edince sinirini yatıştıramayıp tokadı yapıştırıyor çünkü bak abim biraz olsun düşün.. Neden bunlar oluşuyor diye tamam kötü bişi demiyorum anlıyorum onuda çünkü işyerinde adam stres yapıyor yapıyor yapıyor dışarıda yansıtamıyor sürekli içinde birikioyr bu senden güler yüz ,ilgi istiyor.. sende tabi bunu güleryüzlü olmasını sağlayacak birşey yapsaydın belki ozaman olmayabilirdi tamam gençsiniz anlıyorum ergenlik çağındaki insanlarsınız.. 18 Yaş demek daha ergenlik çağındaki gençsiniz.. sinirli olursunuz,aatrlı olursunuz anlıyorum bunda sıkıntı yok bunların olması olabilir normaldir babanda sıkıntı yok bendede var çünkü böyle bir huy en ufak olayda bile ben köpürüyorum.. sinirleniyorum.. kalp kırıyroum.. sonrasında düşünüyorum.. bir ton düşüncelere dalıp gidiyorum.. Yaş 24 ama kimin kalbini kırarsam kime bişi dersem o zaman bşalıyorum düşünmeye..

Şimdi gel gelelim sonra adam geliyor odana.. hem üzülüyor hem seni çok seviyor gelioyr yanına öpüyor seni harçlığını veriyor dua ette böyle bir baban var daha ne yapsın adam sonrasımda faceden böyle bir durum paylaşyıorsun bu çocuk bana kızıdığı için bunu koymuş olmaliki diye düşünüyor güzel bir ricayla soruyor cesareti yok ki fırca atsın daha.. daha fırca atıp seni çok fazla üzmemek için güzelce soruyor baban yani senden bunu istemiş bişi de yok bunda öbür türlü olup seni öpmeyecek,koklamayacaktı bırakacaktı kendi haline ama adam bunu yapmamış iste düşünsene hala iyi niyetlilik ve saflık duygusu var(çok iyi kalpli ve temiz) o esnada adam seni düşünüp ertesi sabah yanına geliyor belki bana kızmaz umarım benimle konuşur diye düşünüyor geliyor senin yanına o açıdan bir bak ona..

Daha sonra fazla zaman geçmeden eğer böyle bir durum oluşursa oluşmasın daha iyi benim dediğim gibi işyerinden bahset sıkıntıların nedir baba diye sonra gel güzelce konuş ama güleryüzlü ol elinden tut onu üzmeyecek ve sinirlendirmeyecek o kadar güzel bir hoş sesle konuşki adam seninle rahat rahat konuşsun.. sonrasında zaten barışırsınız merak etmeyin güzel kardeşim..

Hadi ne olursa olsun keyfini bozma.. yaşın daha genç normaldir senide babanıda anlıyorum sonuçta yeter ki aranız bozulmasın bak babana dua et.. böyle babayı hayatta bulamazsın hem kızıyor bir saat gibi süre geçmeden yanna geliyor düşün artık..

Benden bu kadarlık gerekirse gene yazarım..

Saygılar.

Abicim yazıdklarında haklısın . Babam bu işe başladı başlayalı akşamları beraber oturamaz olduk , korkar oldum . İşyerine gidiyorum , gide gide antipatk oldum resmen , insanı gerçekten çıldırtıyorlar . Ekmek parası kazansın , doğrudur ama bu işten ben bile sıkldım . Adamcağız resmen parasıyla rezil oluyor . Böyle giderse yakınsa sinir hastası olacak .

Bir abim olarak bana ne yapmamı tavsiye edersin ?

• Şükür gelebildim her zaman yetişemiyorum çünkü sürekli bilgisayar başında da durmak istemiyorum biliyorum çünkü bu bilgisayarlar sinir hastası yapıor yüksek derecede çevremden dikkat ediyorum.

Şimdi gelelim senin konuya Bakın abicim bu tür konular sadece konuşarak düzelebilir çünkü bunun başka bir çıkar yolu yok çalışanlar ekmek parası kazanır,hayatını kurtarmaya çalışır veyahut işini yapar kendini geliştirir vs bunlara zaten lafım yok patron yada iş yeri sahibi olmak inan kolay değildir.. çünkü bütün stres,sinir vs üst safhalarda olduğu için birşeyde yapamıyorsun adamda sürekli sinir yapıyor bunu daha önce söylemiştim ama söyle yapabilirsin akşam oturmaktan çekinme gel onun yanına güzelce söyle bir konuş olay nedir baba neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun ? Gibi hadi gel bunu maddeye çıkarayım
    * Neden bu kadar sinir stres yapıyorsun ?
    *Akşam seninle oturmaya korkar oldum senin sağlığın için iyiliğin için istiyorum felan filan güzel bir sözlerden bahset önceki günlerinden bahset falan filan belki yumuşayabilir illa fırca atacak hali yok ya adamın sana sadece ona destek oludğunu ve her zaman destek olacağını söyle ve hiç bir zamanda ona sevgini eksik etme ona rağmen belki işyerinde yaşadığı bütün stresi unutabilir adam belki bende yaşadım çünkü tansiyonu fırlatmamla sonuçlandı.. Sen ne yap et yeterki adama sevdiğini,destek olacağını ve onabiraz daha ne bilim sevgini göster,güzel birşeyler bul şiir bul onu duygulandırcak veya hoşlanacağı birşeyler yap ilk başta ters gelecektir ama emin olki adamda sevincek hem daha iyi olacaksınız hem eskisi gibi takılırsınız,dolaşırsınız dimi belkide daha iyi oabilirsinz ama sonuçta bir ailesiniz abicim.. sen bunları ancak konuşarak kendi aranızda halledebilirsiniz bunun başka bir çıkar yolu yok evde ona anlattığım gibi biraz güler yüz,sevgi göster belki bu sevgini gösterebilirsen ona o işyerinde yaşadığı sıkıntılarını unutmuş olur hem düşünsene eve geliyorum mutlu oluoyrum diyeceği lafı unutamazsın sonra bak emin ol.. güzel kardeşim.

Psikoloja gitsende bu laflarımın aynısını hemen hemen sana söyleyecektir eski anıları,eski günlerinizi falan filan bahsetmenizi isteyecektir. O zamanda gerek kalmayacak ben şimdiden söyliyeyim..

Tamam kardeşim bu şekilde çözülebilir sorun sadece onun sevgiye,desteğe ve güzel sözlere ihtiaycı var başka birşeye gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.