Şimdi Ara

babamı nasıl arkadaşlarımın yanına gitmeye ikna ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene önce Mersin'den taşındık ve ben o zamanadan beri içime kapanığım hayata küstüm babam memur 1 sene vardı tayine ama babam kendi tayin istedi ve sonradan pişma oldu hep kızıyorum bu konuda çık gir yaparak bir 5 sene daha durabilirdik ama son pişmanlık fayda etmiyor benim orada çok sevdiğim arkadaşlarım var görüntülü arıyorlar görüşüyoruz yaklaşık dün 7 saat görüntülü görüşme yaptık onlar güzel vakit geçirdiler ben burada onları izliyordum arkadaşım yok zaten yemin etmiştim arkadaş edinmeyeceğime onların yanında olamamak çok koyuyor babamı 15 tatilde 1 2 haftalığına onların yanına gitmeye nasıl ikna ederim yaş 13 telefonumda var iletişim sorunu yok Allah rızası için biriniz yardım edin.

• arkadaşlık kavramı yalan çıkar ilişkisi var bu hayatta. 10 yıl sonra hiçbirini görmek istemezsin. 23 yaşındaki bir ağabeyinden bir tavsiye.

• çok seviyorum 4 sene boyunca hiç küslüğümüz olmadı yamuk yapmadılar hepsi adam gibi adam gitsem hepsi kendi evinde ağırlama ister dediğin tam anlamadım ilişki felan açıklarmısın

• Arkadaş edinmemeye niye yemin ettin
  • berke2652 B kullanıcısına yanıt
    Ağırlama işi öyle rahat olmaz.
    Arkadaşının annesi kapalı vs ise rahat edemez yanında. 2 hafta kalkmaktan bahsediyorsun bide.
    Yeni arkadaş bulmaya bak ayrıca 13 yaşında olduğun için seni muhtemelen göndermezler
  • ağırlama işi çok rahat olur bi arkadaşlarımın anne babası beni çok severler anneleri açık rahatsız olmazlar bi arkadaşlarıda taşınmıştı benle yaşıt mesela o geldi rahatsız olamdılar ben sizden nasıl ikna ederim diye sordum fikrimi değiştirin demedim

• siyahatlıprens kullanıcısına yanıt

evet ettim ihanet edemezdim

Kardeşim onlar arkadaşın. Annen değil baban değil. Birbirinize kan yoluyla bağlı da değilsiniz. Ne kadar iyi insanlar olsanız, olsalar da çıkarlarınız kesişirse ters düşeceksiniz. Ve arkadaşlık sonsuza kadar sürmeyecek, çoğunuz birkaç sene içerisinde yavaş yavaş bağları koparacaksınız. Yok ihanet edemezdim bilmemne salaklık yapma. Yeni arkadaş yapmanın ihanetle ne alakası var? Bak çok üzerler seni.

Aşırı yanlış bir düşünce o arkadaşların yarın seni arkandan vurabilir yalnız kalırsın kimseye bu kadar güvenme onlarla arkadaşlığını devam ettir başka arkadaşlarda edin derim bu benden sana bir abi tavsiyesi

• ben onlarla bağlı kalcam demedim sizkonuyu nereye çektiniz asla ters köşede olmayız sadece özledim ziyaret edicem bu konuda babamı nasıl ikna edebilirm !!!!!!!

• Arkadaşlarinin ailesi babanla konuşup davet edebilir seni. Direkt onlar arasın yani babanı
  • tamamdır aradığım cevap buydu teşekkür ederim

• başka yardım edecek varmı başka fikir sunun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.