Şimdi Ara

.::Yarın 'Antrenmana' Gitmemek İçin Bahane?::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok yorgunum ders bile çalışamıyom derslerdende geri kalıyon ilk derslere giremiyom bazen?
    yarında idman var önceki 2 günde yoktu gitmemek için ne uydursam gelemem deyince kızıyo gelcen diyo

• Yapay Zekanın Yanıtı

Antrenmana Gitmemek İçin Bahaneler

Antrenman rutinlerine bağlı kalmak zor olabilir, özellikle de meşgul olduğunuzda veya motivasyonunuz düşük olduğunda. İşte antrenmana gitmemek için sıklıkla kullanılan bazı bahaneler:

• "Çok Yorunum." İş veya okul gibi diğer sorumluluklar, antrenman için zaman bulmayı zorlaştırabilir. Ancak, düzenli egzersiz aslında enerji seviyenizi artırmaya yardımcı olabilir.
    • "Hastayım." Küçük bir soğuk algınlığı veya ağrı, antrenmanı atlamak için bir bahane gibi görünse de, hafif egzersiz aslında bağışıklık sisteminizi güçlendirmeye yardımcı olabilir.
    • "Hava Kötü." Yağmur veya kar, dışarıda antrenman yapmayı zorlaştırabilir. Ancak, spor salonuna gidebilir veya evde egzersiz yapabilirsiniz.
    • "Motivasyonum Yok." Motive olmak zor olabilir, özellikle de tutarlı bir egzersiz rutini yoksa. Küçük hedefler belirlemek ve antrenmanlarınızı ilginç hale getirmek motivasyonunuzu artırabilir.
    • "Yarın Giderim." Antrenmanı bir sonraki güne ertelemek kolaydır, ancak bunu düzenli bir alışkanlık haline getirmek kolayca tembelliğe yol açabilir.

Antrenmana gitmemek için bahaneler bulmak cazip olsa da, egzersizin faydalarını göz önünde bulundurmak önemlidir. Düzenli egzersiz fiziksel ve zihinsel sağlığınızı iyileştirebilir, stres seviyenizi azaltabilir ve hatta yaşam sürenizi uzatabilir.

Bu nedenle, antrenmana gitmemek için bahaneler bulmak yerine, motivasyonunuzu artıracak ve hedeflerinize bağlı kalmanıza yardımcı olacak yollar bulun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hastayım de yada hocanı ara ciddi bi ses tonuyla ailevi sorunlarım var falan de gitme
  • belime sancı giriyor bobreklerimi usutmusum de
  • F
  • quote:

Orjinalden alıntı: ordinaryus463

F

hayırdır bütün mesajların f harfinden ibaret türkçede 29 harf var kullan istersen onlarıda bi ara
  • bana bütün mesajların F den ibaret diyiceğine

bütün mesajlar fake desen daha doğru olur
  • quote:

F

İ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sultan Meliksah

quote:

F

İ

x
  • quote:

bana bütün mesajların F den ibaret diyiceğine

bütün mesajlar fake desen daha doğru olur

kendin fake sin
  • Alttan üstten gidiyorum de
  • ya kesin beyler hadi bi bahane lasım
  • NGabbyNGaGe
    seviyeli konuş

fakeye kurban ol
  • Albeni al. Bahanen olsun.
  • NGabbyNGaGe

atışmak istiyosan konu dışına konu açalım

yiyosa

bana şunun için açalım veya şunun için açmayalım deme ya tamam de ya da ben yapamam yemiyo dee
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.