Şimdi Ara

İşten çıkmak için bahane?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan tanıdık bir kişinin yanında asgari ücretin altına giyim mağazasında çalışıyorum. Çalıştığım yer çok iş yapan bir yer değil o yüzden maaş konusunda patrona pek bişey diyemiyorum ama son asgari ücret zamıyla beraber çalışma saatim maaşıma göre çok az gelmeye başladı.

Normalde asgari ücret 8500 TL'ken 7500 alıp 12 saat çalışıyordum bu çalışma saatleri bille fazla geliyorken şuan asgari ücret 11400 TL'ye çıktı benim maaşım da 9000 TL'ye çıktı ama yaz geldiği içinde çalışma saatim 13-14 saatleri bulmaya başladı

Patronumun ben işten çıkarken işi veya maaşı beğenmediğim gerekçesiyle çıktığımı bilmesini istemiyorum o yüzden bana öyle bir bahane bulun ki işten çıkarken hem patronla aram bozulmasın hemde patron bana bulduğum bahane konusunda hak versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam işvereninizle aranızdaki hukuku bilemiyorum ancak bence günde 13-14 saat çalışıp asgari ücretin altında kazanmak işi bırakmak için en doğru bahane. Yersiz duygusallığın anlamı yok.

•   evet buna da aynı filmle cevap verebiliriz

patronun seni kandırıyor

youtube
    Feyzo askerden döndükten sonra Gülo’ya talip olur. Köyde Gülo’ya başka talipler olduğu için babası başlık parasını açık arttırmaya koyar. Ve on bin peşin, on...
    https://m.youtube.com/watch?v=X-xYEOYsul0&pp=ygURa2liYXIgZmV5em8ga292bWE%3D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVDEN ÇIKMAK İSTEMİYORUM
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.