Şimdi Ara

Babamı parçalamak istiyorum [ŞUAN] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris_55

Senin gibilerine bilgisayar fazla bile. Para kazanmak kolay değil.

Kimisinin bilgisayara ihityacı vardır bulamaz kimisininde vardır gelir forumlarda atarlanır durur.

Kıymetini bil oğlum kıymetini.

2 yıl oldu Yeni sistem istiyorum yok diyor. İşçilere avansını takır takır ödüyor. Telefon istiyorum dedim(şimdi kendime aldım Galaxy W)... Gitti fabrika işine girdi bu aralar paramız yok dedi. Araba olarak ne alim diye ailecek konuşuyoruz(6kişiyiz) Jip al rahat ederiz dedik işçiler ne yapsın dedi. (Babamın ayrıca işçilerin bindiği minibüsü var). İşçiler Jip'e sığmazmış. Neden bize soruyosun ozaman arabayı hangisinden alim diye gitte işçiye sor !!!!!!. Herşeyi iş. !!! Geçen senede harfiyat yapıyodu 6-7 tane kamyonu vardı kepçesi felan vardı Herşeyiyle tam takım... Çokda iyi para alıyodu RAHAT BATTI hepsini sattı fabrika işine girdi. Hazır beton üretiyo şimdi 1 makine 1 karıştırıcı birkaç tanede işçiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

ya yorum atanlar yanlış anlamış ya da ben.senin kızdığın nokta babanın interneti kullanmadığı halde sürekli onunla uğraşması.sen de haklı olarak sinirleniyorsun.doğru muyum?

Aynen öyle
  • Ne biçim insanlar varya.Görende kötü birşey yaptı sanacak.Ah şu ergenuslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

Ne biçim insanlar varya.Görende kötü birşey yaptı sanacak.Ah şu ergenuslar

Belki iyi birşey yaptı belkide kötü ama neden kullanmadığı şeye yaptı? neden kendininkine yapmadıda benimkine bana sormadan yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FusionPower

quote:

Kimisinin bilgisayara ihityacı vardır bulamaz kimisininde vardır gelir forumlarda atarlanır durur.

2 yıl oldu Yeni sistem istiyorum yok diyor. İşçilere avansını takır takır ödüyor. Telefon istiyorum dedim(şimdi kendime aldım Galaxy W)... Gitti fabrika işine girdi bu aralar paramız yok dedi. Araba olarak ne alim diye ailecek konuşuyoruz(6kişiyiz) Jip al rahat ederiz dedik işçiler ne yapsın dedi. (Babamın ayrıca işçilerin bindiği minibüsü var). İşçiler Jip'e sığmazmış. Neden bize soruyosun ozaman arabayı hangisinden alim diye gitte işçiye sor !!!!!!. Herşeyi iş. !!! Geçen senede harfiyat yapıyodu 6-7 tane kamyonu vardı kepçesi felan vardı Herşeyiyle tam takım... Çokda iyi para alıyodu RAHAT BATTI hepsini sattı fabrika işine girdi. Hazır beton üretiyo şimdi 1 makine 1 karıştırıcı birkaç tanede işçiyle

Haklısın saatlerce çalışan işçilere vermesin ne gerek var sana sistem alsın o parayla daha önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

yiyosa kendi internetini kendin öde babana ne?

HEADSHOT
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemediDeme

quote:

Evdeki interneti ZERRE kullandığı yok sen git 16Mbit tarifeyi önce 8 yap sonrada yetmiyo gibi güvenli internet şeylerine gir. Sanane kardeşim kullanmadığın internetin hızı sanamı kaldı. Öde parasını daha neyine karışıyosun anlamadım ki? Oh Ofisde en pahalı tarifeyi kullan eve gelince 8Mbit dittiridoktan bir tarife. Söverim böyle işe..

Senin evladın suratına tükürmek lazım.Hatta tükürük havuzuna sokmak lazım.İnsan babası hakkında böylemi konuşur.Daha ağır konuşurdumda neyse...

Babası geldi beyler,
    hoşgeldin amca oğlunuz hiç rahat durmuyor vallahi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

quote:

Haklısın saatlerce çalışan işçilere vermesin ne gerek var sana sistem alsın o parayla daha önemli.

Her ay 200TL ayırsa şimdiye toplayabilmiştim. İşçiye vermesin bana versin demiyorum. İşçisi olmasamda oğluyum sonuçta biraz daha önemseyebilir

• Yine kıymetini bil'ciler gelmiş.
  • sakinlesebilirsin [YARIN]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse beyler çok atar yaptım anlık bir sinirdi hafifledi ağır konuştum biraz pişmanım ama bunu her ay gelen 200 TL'Lik fatura yüzünden yaptığını düşünmeye başladım. . Aile güvenliği şeyi yaptığından dolayı KENDİ paramla aldığım drazzers Elite Account'um boşa gidecek.. Daha 7 ayı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaylı Fadime

Umarım bu acıyı sen de çeker bu özlemi sen de duyarsın

Bu agırdı.
  • Burda bunları söyleyip hic tanımadıgın insanlardan hakaret yiyip kendini kötü tanıtacagına, git babana söyle sopa ye daha iyi.

• Olum şakamisiniz gece gece

• quote:

Orijinalden alıntı: fable

quote:

Evdeki interneti ZERRE kullandığı yok sen git 16Mbit tarifeyi önce 8 yap sonrada yetmiyo gibi güvenli internet şeylerine gir. Sanane kardeşim kullanmadığın internetin hızı sanamı kaldı. Öde parasını daha neyine karışıyosun anlamadım ki? Oh Ofisde en pahalı tarifeyi kullan eve gelince 8Mbit dittiridoktan bir tarife. Söverim böyle işe..

babnın kıymetini bil bizde oda yok

Kader arkadaşım

• Atılan posta göre oluşan kişiliklere hayranım. Otobüsçüleri şikayet etse herkes otogar şefi kesilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messwinchester

quote:

quote:

Kader arkadaşım

bu forumda ne çok var böyle babasına kızan abisine kızan vs sorunları ne anlamış değilim açıkcası yarin bir gün allah korusun babasını başına bir şey gelse bu konuyu görse hali ne olur bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fable -- 23 Mayıs 2012; 0:25:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: messwinchester

quote:

quote:

Kader arkadaşım

bu forumda ne çok var böyle babasına kızan abisine kızan vs sorunları ne anlamış değilim açıkcası yarin bir gün allah korusun babasını başına bir şey gelse bu konuyu görse hali ne olur bilmem

Kaybedince anlarlar kıymetlerini

• 1mbit internet kullanıyorum.
  • quote:

Neyse beyler çok atar yaptım anlık bir sinirdi hafifledi ağır konuştum biraz pişmanım ama bunu her ay gelen 200 TL'Lik fatura yüzünden yaptığını düşünmeye başladım. . Aile güvenliği şeyi yaptığından dolayı KENDİ paramla aldığım drazzers Elite Account'um boşa gidecek.. Daha 7 ayı vardı

hocam sen pmye gel hele boşa gitmesin 7 ay

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.