Şimdi Ara

Babamı parçalamak istiyorum [ŞUAN] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FusionPower

Neyse beyler çok atar yaptım anlık bir sinirdi hafifledi ağır konuştum biraz pişmanım ama bunu her ay gelen 200 TL'Lik fatura yüzünden yaptığını düşünmeye başladım. . Aile güvenliği şeyi yaptığından dolayı KENDİ paramla aldığım drazzers Elite Account'um boşa gidecek.. Daha 7 ayı vardı

ttnet online islemlerden düzeltebilirsin o güvenli interneti
  • Tamam lan yükseltiyorum hızını ağlama senin gibi evlat diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fable

quote:

Orijinalden alıntı: Xalley

quote:

quote:

Evdeki interneti ZERRE kullandığı yok sen git 16Mbit tarifeyi önce 8 yap sonrada yetmiyo gibi güvenli internet şeylerine gir. Sanane kardeşim kullanmadığın internetin hızı sanamı kaldı. Öde parasını daha neyine karışıyosun anlamadım ki? Oh Ofisde en pahalı tarifeyi kullan eve gelince 8Mbit dittiridoktan bir tarife. Söverim böyle işe..

babnın kıymetini bil bizde oda yok

doğru diyorsan yıktın beni,

1 tane resmi vardı sadece oda nerde bulamadım

• quote:

Evdeki interneti ZERRE kullandığı yok sen git 16Mbit tarifeyi önce 8 yap sonrada yetmiyo gibi güvenli internet şeylerine gir. Sanane kardeşim kullanmadığın internetin hızı sanamı kaldı. Öde parasını daha neyine karışıyosun anlamadım ki? Oh Ofisde en pahalı tarifeyi kullan eve gelince 8Mbit dittiridoktan bir tarife. Söverim böyle işe..

parasını sen var 16 mb al kardeş . . ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Başlık sakat.

Sen söyleyene kadar aklımın ucundan bile geçmemişti. Babaya saygı bari lan parçalama falan
  • Tek birsey soylemek istiyorum; babami 17.12.2011'de kaybettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı

• Öde parasını geç 16 mbite

• quote:

başlığı okuyınca ciddi bişey sandım ve bugün arkadaşımın babası vefat etti. biraz daha duyarlı ol sırf internet için saçma sapan şeyler söyleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Seni parçalamak istiyorum [ŞUAN]

+1

babanın kıymetini bil
  • quote:

quote:

babanın kıymetini bil bizde oda yok

+1.Utanmadan bide bunları buraya yazabiliyorsun.Yazık.

• Para ne kıymetli olmuş ! Herşeyi müdahele edebilirler nasıl olsa , babasının sorması lazım böyle şeyleri nezaketen bile sormalı , ama burdaki laf anlamaz insanlara ne anlatıcaksın para gözlerini kör etmiş.
  • Babamı kaybedeli 1 yıl oldu.Kanserden vefat etti.Daha 16 yaşındayım.Böyle internet hızım düştü diye ağlama ve babana kin besleme.Babana en ufak birşey olsa anlarsın değerini.Şimdi iyice düşün ve git babana sarıl.
  • Kardeşim çok afedersin de biraz dingilsin sanırım.Burda bize yazman sadece seni söven kişi sayısını arttırır.Babana git baba bu internet yetmiyor zaten güvenli internet para tuzağı falan salla bir şeyler insan gibi konuşursan adamda anlar sıkıntı olduğun konuları forum çözmez,bin tane forum 1 tane baban etmez babanın kıymetini bil.Çok şikayetçi oluyorsan da biriktir paranı internet parasını ben ödeyeceğim de ağırlığını koy adam o zaman bir şey demez.Oturduğun yerden hak sahibi olmayı biliyorsun az ye para biriktir net parasını öde.
  • senin gibi evlatlari varya kazma sapiyla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda BAK GİT GİBİ OLUR KALIRSIN 1MB 512KB sm=s17.gif]
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

1 mbit internet kullanıyorum bir günde aileme ulan neden 16 mbit veya 8 mbit değil diye çemkirmedim çemkirmemde bu kadarda düşmeyin

Hala 146 yla bağlanıyorum ben, şu ergenin 8 mbit internete yaptığı atara bak

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.