Tek başıma sokağa çıkmaya korkuyorum + insanlar ile konuşma isteği yok bende, kişiliğim böyle, nasıl konfor alanımdan çıkayım bilader ? + kendine güveni olan adam, konfor alanında da sosyalleşebilir, örneğin eve kız veyahut misafir çağırır vs. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 19 Eylül 2021; 22:30:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Babamın bana bıraktığı devasa miras (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229Tek başıma sokağa çıkmaya korkuyorum + insanlar ile konuşma isteği yok bende, kişiliğim böyle, nasıl konfor alanımdan çıkayım bilader ?
+ kendine güveni olan adam, konfor alanında da sosyalleşebilir, örneğin eve kız veyahut misafir çağırır vs.
Alıntıları GösterAynı noktada durduğun sürece konfor alanı daralır.
Yeni birşeyler yaptığın sürece genişler.
Korktuğun şeylerin üstüne gideceksin git tek başına çay iç dolaş kıyafet al zamanla alışıyorsun
Konfor alanı demek fiziki olarak bir yer değil bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 20 Eylül 2021; 18:6:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: reodentreomantikHayırdır kardeşim sen asabımı bozma falan ? Önce ilk yorumu yaparken düzgün üslup etmeyi öğren
Alıntıları Gösterilk mantıklı yorum yap sen de
-
quote:
Orijinalden alıntı: BeforeIforgetilk mantıklı yorum yap sen de
Alıntıları GösterYapacağım yorumdan sanane birinin fikrinin mantıklı olup olmadığına karar vereceğine önce kendin mantıklı mısın ona karar ver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 21 Eylül 2021; 10:59:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X