Şimdi Ara

Babamın bana bıraktığı devasa miras

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fakirlik
    Sosyal fobi
    Anksiyete
    Gelecek kaygısı
    Özgüvensizlik
    Berbat bir ülkede yaşamak

Baya bonkör adam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sosyal fobi, özgüvensizlik tercih meselesi değildir kavramları karıştıriyorsun sen, içedönükluk tercih meselesidir.Kimse ben özgüvensiz olmak istiyorum demez yani, baskıcı,çocuğu asağilayan sosyal beceriler kazandiramayan aileler buna sebep oluyor,ha genetik faktörler de etkili ki öyle olsa da yine babamın mirası :)

Benim durumumdaki açmaz, aslında bir açmaz olmaması, filmlerin sana ne söylediği önemli değil. Kural yok, gizli santra yok, yol planı yok. Senin ne kadar akıllı olduğunla veya ne kadar iyi olduğunla alakası yok. Sadece kaos ve şans var, bu konuda farklı bir şey düşünen ise bir aptaldır. Yapabileceğin tek şey çılgın kalmak, elinden geldiğince uzun süre ve elinden geldiğince fazla 

• Benim durumumdaki açmaz, aslında bir açmaz olmaması, filmlerin sana ne söylediği önemli değil. Kural yok, gizli santra yok, yol planı yok. Senin ne kadar akıllı olduğunla veya ne kadar iyi olduğunla alakası yok. Sadece kaos ve şans var, bu konuda farklı bir şey düşünen ise bir aptaldır. Yapabileceğin tek şey çılgın kalmak, elinden geldiğince uzun süre ve elinden geldiğince fazla 

• Güzel yazmışsın beğendim

• Güzel yazmışsın beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

Güzel yazmışsın beğendim

Niye iki kez yazmışsın hocam?

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Yanlışlık olmuş,iki kere atıyor nedense

• aileden miras gelmemiş olabilir ama bazı şeyler parayla ilgisi yok Sosyal fobi ve Özgüvensizlik bunlar kişinin kendi tercihidir sosyallesmek istiyorsan eğer müzeleri gezebilirsin mesela tarihi yerleri vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tek çare üremeyerek bu lanet döngüyü kırmak

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

aileden miras gelmemiş olabilir ama bazı şeyler parayla ilgisi yok Sosyal fobi ve Özgüvensizlik bunlar kişinin kendi tercihidir sosyallesmek istiyorsan eğer müzeleri gezebilirsin mesela tarihi yerleri vs

Bak ya, adam asosyalliği, tercih meselesi sanıyor, Gerçi çoğu insan öyle sanıyor :D

Asosyallik tercih değil, Kişilik meselesidir. 

örneğin bende insanlarla konuşma isteği yok, kişiliğim böyle 

ve sosyal fobi de tercih meselesi değildir, sanırım bende de var bu olay, örneğin;

- Sokağa tek başıma çıkmaya korkuyorum. 

- Kalabalıkta ve dışarıda yemek yerken, Herkes beni seyrediyormuş gibi hissediyorum. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 15 Eylül 2021; 22:36:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Sosyal fobi, özgüvensizlik tercih meselesi değildir kavramları karıştıriyorsun sen, içedönükluk tercih meselesidir.Kimse ben özgüvensiz olmak istiyorum demez yani, baskıcı,çocuğu asağilayan sosyal beceriler kazandiramayan aileler buna sebep oluyor,ha genetik faktörler de etkili ki öyle olsa da yine babamın mirası :)

• hocam size imrenmedim diil mütiş babanız varmış  

• Aynen hocam, sosyal insanlar empati yapamıyor asosyallerle. Sosyal fobin varsa zaten sosyalleşmek çok zor bir şey göz teması kuramassın, rahatça konuşamassın, gidip cafede rahat oturamazsın elin titrer, rahat yemek yiyip içemessin, sunum yapmak istersin elin ayağın titrer sesin titrer. Bende de sosyal fobi var ama baya azaldı fitnessa yazıldım 21 kg aldım yağlanmadan, ingilizce öğrendim, akademik olarak geliştirdim kendimi bunları yapınca özgüvenim arttı ama hala mesela göz teması kurmayı sevmiyorum sunum falan yapmak zor geliyor.

• boş ergen konusu

• bir türk gencinde olması gereken her şey sende var, haline şükretmen gerekir dostum.  

• diğerleri tedavi edilebilir. ama fakirlik  

• sende çalış adam ol bu z kuşağı kadar nankör işe yaramaz nesil gerçekten gelmemiştir. Ailesine bile acımayan çocuklardan kime hayır gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE39D2262

Aynen hocam, sosyal insanlar empati yapamıyor asosyallerle. Sosyal fobin varsa zaten sosyalleşmek çok zor bir şey göz teması kuramassın, rahatça konuşamassın, gidip cafede rahat oturamazsın elin titrer, rahat yemek yiyip içemessin, sunum yapmak istersin elin ayağın titrer sesin titrer. Bende de sosyal fobi var ama baya azaldı fitnessa yazıldım 21 kg aldım yağlanmadan, ingilizce öğrendim, akademik olarak geliştirdim kendimi bunları yapınca özgüvenim arttı ama hala mesela göz teması kurmayı sevmiyorum sunum falan yapmak zor geliyor.

Ben size niye empati yapamadıklarını, kısa ve öz bir şekilde izah edeyim hocam;

Kolu kopan birini anlıyorum desem? ne kadar anlayabilirim?

anlayabilmem için illa benimde kolumun kopması lazım, buda aynı şey hocam. 

Yani birşeyi yaşamadan, o şeyin ne olduğunu anlayamazsın hocam. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen öyle bir de saçma tavsiyeler veriyolar o daha sinir bozucu hocam yoksa sıkıntı yok

• Bende ayni durumdayim bu ulkede cocuk yapmak intihardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.