< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ana Baba Dededen Hiç Arsa Tarla Kalmayan Var mı?
-
-
anne tarafının köyü deniz kenarı da olsa dağlık köy olduğu için bir halt kalmıyor bana. babamın köyü neresi onu bile tam bilmiyoruz. hiçbir şey yok yani kısaca
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-86ACB86E0
Bu mesaj silindi.Senin hayatın iyi bence. sadece sağlığını iyi duruma getirmen gerek.
-
Rahmetli dedem bana torunum hangi daireyi istiyorsun demişti bende bunu istiyorum diye seçimi yapmıştım. Şuan siddin sene çalışsam o evi alamam ki ankaranın güzel muhitlerinde ev. Üstüne 3-5 bişey koyup zengin muhitlerin takıldığı yerlerden ev almam gerekiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
var dedem şehrin en zenginlerindenken kardeşinin çocuklarına yedirmiş hepsini onlar da kaçtı yurt dışına
-
su devirde aileden bir sey kalmayan insan cok bir sey yapamaz turkiyede. bana borc kalacak gibi duruyor
-
"Her nefis (herkes) ölümü tadacaktır." Ondan dolayı çok da şu olmuş bu olmuş diye takmaya gerek yok
-
Omg ölüm eger mutlak sonsa insan hayati çok önemli demektir
Düşünsene sadece 1 kez geliyon dünyaya atiyorum 70 sene kalacan sansliysan ve o da parasiz sıkıntı içinde geciyo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kentsoylularda arsa hadi neyse de tarla ne arar?
-
Memlekette torpak reforumu yapılıyormuş anam ve teyzelerime "Gelin torpağınızı alın" tebligatı köye gitmiş.
80 yaşında kadın yarın veya öbür gün torpak almaya memlekete bir de 18 saat otobos yolculuğu ile gidecek.
Anam iki de bir "Nerden çıktı bu torpak reformu, şimdiye kadar ekip biçiliyordu o araziler kimse de birşey demedi" derken,
Ben "Ana oraya maden şirketi girecek, doğal olarak torpakları satın alacak muhatap arıyorlar, maden şirketi satın almak istediğinde değerlendirmen lazım, yoksa akrabaya kiraya verip ekip biçerek o torpağın hayrını gmöremen" dedim...
-
hazıra dağ dayanmaz. yiye bitiriyorlar işte. sana gene ufak da olsa biseler kalmış senden sonrakilere hiç bir şey kalmayacak öle düşün.
-
Ahirette sonsuz yaşayacaksın hocam dünya hayatındaki 70 yıl ne ki hem 70 yıl garanti yaşanmıyor
-
Mantıken bir elmayı herkes bir kere ısırsa elma kalmaz insan denen canlı tüketen varlık
-
Bizim pislik şeytan soyundan gelenler ise bize mal kalmasın diye şimdiden satıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla kalmadı desem yeridir. sadece ana tarafından 7 dönüm bir yer kaldı o da tarla yani. 500 bine satılsa öp başına koy da yine 1 milyondan açarız. orası satılınca karı kızla alem parası olur anca. hani tarlayı satıp karıya gitti ya ahanda canlı örneğini yaşatırım.
bide ana tarafındaki dedeye o zaman milli piyango çıktı bir ev bir de kamyon aldı. dayımın borçlarına gitti hepsi.
bizimkiler kendi çalışıp aldı bir ev, iki arsa. biri 100 dönüm biri de 740 küsür m2 villa arsası. 100 dönüm yer %40 imarlı diğeri %100 imarlı. geri kalan 60 dönüm için imara az kaldı çözüm ortakları ve müteahhitlerle maliyetler hesaplanıyor belediye verecek yani.
valla baba tarafı cezayirli dedemin babası armatörmüş. İkinci karısından olan çocukları mal mülk yüzünden bunu Türkiye'ye sürmüşler yani gemide türkiye'ye bırakıp kaçmışlar.
o zamanda hak hukuk olmadığından ve vekalet olaylarından dolayı hiçbir hak iddia edememiş. Orda milyarlık varlık var.
kısacası iki dededen de başı kaldı.
-
Babam olacak hıyardan borç kalmasında başka bir şey istemem
Şu denk geldiğim aileye bak ya kafayı yersin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla benim dedemden benim babama hiçbir şey kalmamış. Babamdan bana kalır kalmaz bir şey diyemem. Ama mal mülk kalmasındansa bir bulgar vatandaşlığı veya alman vatandaşlığı bana veya babama kalsın çok isterdim.
-
Ben de borç kalanlardan birisiyim. 0 dan başlamak gerçekten çok zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
su devirde aileden bir sey kalmayan insan cok bir sey yapamaz turkiyede. bana borc kalacak gibi duruyor |
Benzer içerikler
- nasır bandı kullananların yorumları
- luppo antep fıstıklı
- tırnak izi nasıl geçer
- sevgiliyle günlük ev kiralamak
- hasan sabbah"ın hikayesi
- çay emojisi
- penis nakli
- google çizim yap
- suudi arabistan
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X