Şimdi Ara

Dükkanda Yer Yok Diyen Esnaf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam mikrodalga fırını bozmuş attık arabaya tamirci aramaya gittik 5 6 yere falan sorduk herhalde

Bir yere geldik dükkanın içi hurdaya dönmüş firin mirin elektirikli kucuk ev aletleri dolu bizimkinden 10 15 sene daha eski kötü mikrodalgalar bile var hani dükkanı komple versen bana oldugu gibi çöpe atarim her sey sararmis dandik dundik eşyalar

Babam adama demis işte böyle böyle bir sorun var adam demis suan alamam dukkanda yer yok ki alsam da 1500den baslar tamiri

Babam demis ulen sıfırı 2000 zaten adam demis yok olur mu öyle sey falan da filan neyse dedik bay bay

Harbiden sıfırı 2000 bu arada Media Marktta neyse abi çok ilginc geldi bu olay bana ya adam orada cerle cople ugrasiyor dükkana oturmus hicbir sey yapmadan muzik + sigara oturuyor neyin kafasini yasiyor acaba kara para aklama uyusturucu satisi falan mi yapiyor acaba arka kapidan ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tam benim çırak olarak çalıştığım "bayan eleman" arayan tamirciyi tarif etmişsin:

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160575208

quote:

yıl 1999 idi sanırım, orta ikinci sınıfa geçtiğim yazın bi televizyon tamircisinde çırak olarak çalışmıştım (para almıyodum karın tokluğuna) dükkan dediğim de, ara sokakta, minicik, derme çatma böyle ahır gibi bi yerdi. sokak tenha idi yani çok dükkan falan yoktu. dükkanın iki yanında birer tane kıraathane vardı, sokağın iki yanındaki kaldırımların ikisi de sandaye doluydu ve akşama kadar pos bıyıklı dayılar oturuyolardı kaldırımlarda. bu sebeple o sokaktan pek yaya kadın geçmezdi. dükkana sürekli ustanın arkadaşı olan dayılar gelirlerdi, çay içip bağırarak sohbet ederlerdi ağızlarındaki sigarayla. köpeği bağlasan durmayacak o tamirci dükkanında bizim ustanın en büyük hayali kız çalışan bulmaktı. biz iki çıraktık, sürekli bize diyodu siz işe yaramıyonuz bayan çalışan bulsam ne güzel ortalığı tertip düzene kavuşturur siz çalışmıyonuz yatıyonuz falan diyodu

• Uğraşmak istemeyince bahane buluyor aklınca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ayni konuyu accaktim burda market var eve yakin adam kafasina gore bazen gunde 3 saat acio bakiosun 1 hafta kapali market kafasina gore takilio kirasini nasil oduyo hayret belkide baska seyler ceviriolardir  

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    hocam bizde de öyle çoğu zaman kapalı olan bi bakkal vardı. içerisi de loş ışıktı yani ampul var ama yetmiyo. bi keresinde tam aldığım şeyin parasını verirken dükkanın içine doğru bi baktım, iki yani raflarla dolu yarı karanlık koridorun en sonundaki depo kapısından bana doğru rüzgar eser gibi oldu ve yüzüklerin efendisindeki nazgul gibi bi çığlık sesi duydum. yüzüklerin efendisindeki ölülerin mağarasının girişinden rüzgar ve ses çıkışı gibi aynı. ürperdim ve korku içinde önüme dönüp bakkalcıya baktım, bir de ne göreyim. bakkalcı normal şekilde para üstünü sayıyo. gelen çığlık sesinin dışarıda oynayan çocuklardan geldiğini fark ettim. rüzgar da işte cereyan yapmış. para üstünü alıp eve döndüm. bu da böyle bi anımdır.

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bunlar dükkan sahibi ve başka gelirleri var

Kirasi olan insan çalışmadan duramaz hem ev hem dukkan icin söylüyorum benim gözlemim kiracilar daha cok calisip daha cok harciyor hatta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Kadın olsa kokusu bile onlara keyif

Ülkedeki abazalik korkunc durumda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usta yok memlekette!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.