< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 6 Eylül 2022; 1:17:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 6 Eylül 2022; 1:17:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kapitalist sistemde devlet tamamen zenginlerin oyuncagi olmus durumda
Zenginler asla vergi odemiyor odemez de Ortalama bi devlet vatandasinin aylik emeginin yuzde 40i ile yuzde 60ini vergi adi altinda ondan ÇALIYOR Düşünsene tum zenginler gelirlerinin yüzde 40ini vergi verse ne olurdu? Dunya cennet olurdu ama yok zenginler vergi ö de mez bunu nasil yaptiklarini anlatanlar var robert kiyosaki vs |
Hamza bana yardım etsene knk birşey sorcam |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
güzel özet geçmişsin |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu çok zengin kesime çok büyük vergiler olması lazım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 6 Eylül 2022; 13:22:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 6 Eylül 2022; 13:28:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 6 Eylül 2022; 13:49:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Flakka flokko coğrk coğrk coğrk coğrk wooooğğşş çok anlamlı, yaşadım resmen o anı gözyaşlarımı tutamadım |
eskiden doğruydu hocam ama artık o eve de göz diktiler.Ya zenginler niye doymuyor arkadaş 80 yıl yaşayacaksın fakirin evine arabasına göz diktiler. |