Şimdi Ara

BABAMIN FABRİKASI VAR FAKAT.. TASARIM İÇERİR [CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler, babamın mobilya fabrikası var, içinde tanesi 500 bin tl olan makinalardan, masa ve sandalye ağırlıklı üretim yapıyoruz.

Ben liseden sonra üniversiteye gitmedim fakat kişisel olarak kitabımı okur güncel fikir kitaplarını takip eden, arkadaş çevresi geniş sosyal bir insanım diyebilirim.
    Babam asgari maaşa beni çalıştırıyor, gün geldi daha tecrübeli olmama rağmen işe alınan birinden daha az maaş alır oldum..
    İşi iyi öğrenmem için yapıyordur muhakkak fakat ben daha farklı şeyler tasarlayıp satmak istiyorum, etsy gibi el yapımı ürünlerin güzel fiyatlara alıcı bulduğu sitelerde mesela..

Etsy ne derseniz aylık iki milyona yakın tıklanma oranı olan sadece el yapımı ve el yapımında kullanılabilecek hammaddelerin satıldığı abd de borsaya açıkmış olan dev bir platform..

Kısacası tasarım konusunda fikire, akla ihtiyacım var, en azından babamla gelen olanaklarımı fırsata çevirebilirim diye düşünüyorum..

Dekoratif obje ve rustik ahşap lamba var kafamda, çizim ve denemelerimi ilgi duyanlar için pm den gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.cheek -- 23 Mayıs 2016; 15:52:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Endüstriyel tasarım okuyan birine ihtiyacın var..
    Pm lütfen.

• Pm atıldı :)

• _Em_Onu_ kullanıcısına yanıt
    İsteğim yok babamdan hocam, bir şeyler ortaya koymanın hazzı söz konusu, misal misafirlikte girdiğin odanın güzel bir köşesinde senin tasarladığım rustik obje..

Ve bu işten para kazanıyor olmak..

• Çalışmaların gayet güzel Fakat bir kaç rötuş ile desteklenmeli gibi sanki..

• RoadSing3r kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pm plz

• Yazdıklarına göre pratik olarak bilgin var. Tasarımın teorik bilgilerine de hakim olman için iç mimarlık yada endüstriyel tasarım gibi bir bölüm okumanı öneririm. Ayrıca kendini geliştirmen sürekli katalog karıştır yeni ürünler görmek ufkunu geliştirir. 3ds max, sketch up gibi programları kullanmayı öğrenmeye çalış.
  • ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle ve patronun kim olduğunu göster

• AbimSal kullanıcısına yanıt
    Pm atıldı :)

• khan2041 K kullanıcısına yanıt
    Hocam okumayı düşünmüyorum, endüstriyel tasarım okuyan bir kaç kişi tanıyorum, o bölüm ile alakası olmayan maatematik, biyoloji gibi sırf zaman çalma ve adam elemekten başka bir amaç taşımayan üniversite sınavlarına çalışmayı hayal dahi edemiyorum.
    Önerilerini dikkate alacağım, program öğrenmek için özel ders alabilirim.

• Yukarı

• Cizimler ve fikirler gayet guzel bence su an yapabilecegin en guzel sey garip seyler satan magazalar var, antik seyler ve nostalji magazalari gibi onlarla boyle bi urunumuz var ilgilenirmisiniz falan diye yoklasan bu aradada o tilki boga filan yaptigin cizimleri gercege donustursen yanindada onlari gostersen cok guzel olur. N11 de falanda magaza acabilirsinde fabrika duzeyinde is yapacagin icin oralar sana istedigini sunamayabilirler. Calismalarinin devamini bekliyoruz bakalim bilgilendir surekli

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.cheek

Hocam okumayı düşünmüyorum, endüstriyel tasarım okuyan bir kaç kişi tanıyorum, o bölüm ile alakası olmayan maatematik, biyoloji gibi sırf zaman çalma ve adam elemekten başka bir amaç taşımayan üniversite sınavlarına çalışmayı hayal dahi edemiyorum.
    Önerilerini dikkate alacağım, program öğrenmek için özel ders alabilirim.

Ozel yetenek sinavlariyla aliyor en iyi iniversiteler bence denemelisin. Baya zorluyorlar ama mulakatta soyleyim bi kac kursa gitmen gerekebilir

• AbimSal kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, konuyu güncel tutmaya çalışacağım, şu sıralar biraz meşgulüm fakat bu işe kafa yormalıyım sanırım, sizce ahşap lamba fikri orjinal mi, siz olsanız hediye ya da kendi evinize düşünür müsünüz?

• pm
  • qrolica kullanıcısına yanıt
    Attım hocam

• Bir dh li sosyal olamaz.
    Bu forumu terk et

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özel mesajdan destek olan arkadaşlara teşekkürler..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.