Şimdi Ara

BABAMIN MESLEGINI NE SOLIYIM? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
4.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Helal olsun keşke herkes sizin gibi olsa !

Edit: Serbest meslek ya da kuyumcuda çalışıyor (tezgahtar anlarlar muhtemelen) diyebilirsin. Bu arada hangi lise?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liederjaeger -- 9 Eylül 2014; 14:27:39 >
  • Kuyucu de. o ne derlerse kuyudan su cekiyo dersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altı üstü bir kuyumcu yani söylesen nolur söylemesen nolur ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkiye Cumhuriyeti

baban altınla uğraşıyor utanılacak bir şey yapmıyor.temizlik işçisi olsa bile yine gururla söylemen lazım bunu çünkü helal lokma yediriyor sana.çalıp çırpmıyorsa şerefsizlik yapmıyorsa tefeci falan değilse ne diye utanıyorsun?babana acıyorum senin gibi bir evlada sahip olduğu için.

Oğlum ne içiyorsunuz lan siz Bir daha oku bakayım çocuk ne anlatmak istemiş Ben acıyorum mesela şu an sana tipe bak ya

• fabrikada çalışıyor de?
  • Size ne lan! demelisin bence.

Gbt sini mi çıkartacaklar ya da nüfus memurları mı onlar?

Eğitim sistemimiz işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

quote:

Orijinalden alıntı: Türkiye Cumhuriyeti

baban altınla uğraşıyor utanılacak bir şey yapmıyor.temizlik işçisi olsa bile yine gururla söylemen lazım bunu çünkü helal lokma yediriyor sana.çalıp çırpmıyorsa şerefsizlik yapmıyorsa tefeci falan değilse ne diye utanıyorsun?babana acıyorum senin gibi bir evlada sahip olduğu için.

Oğlum ne içiyorsunuz lan siz Bir daha oku bakayım çocuk ne anlatmak istemiş Ben acıyorum mesela şu an sana tipe bak ya

bu tıplerde olmazsa zaman gecmez kankı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köstebek1903 -- 9 Eylül 2014; 15:51:59 >

• Esnaf de

• köstebek1903 K kullanıcısına yanıt
    Kuyumcu
  • Benimki avukat, söylediğimde harçlığıma kadarher şeyi sormuşlardı sene boyunca
  • kuyumcuda çalışıyor de yalan da olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloc Party

Lisede az cesaretim olsaydı soran adama direk sanane derdim.Dünya'nın en saçma sapan adetlerinden biri.Sıra sıra herkese sorarlardı "memleketin nere, baban ne iş yapıyor?".Nasıl bir sistemde büyütüldük aklım almıyor.

Memleket neresi,anne baba işi ne,kaç kardeşsiniz... Cesaretimi bulduğum zaman sana ne diyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: köstebek1903

quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Babandan utanıyor musun ?

hayır onla alakalı degıl zengın gozukme ıstemıyorum hava atmıs gıbı hıssedıyorum kendımı

Dostum kuyumcu var kuyumcu var. Aylik geliriniz ne kadar ki?

benimkide uzman dr bende soylerken utanirdim atiyorum maasi 10 bin ise sanki 30 binmis sanan cok vardi.

3 sınıf kuyumculuk varsa 1.sınıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: köstebek1903

evet arkadaslar benım babam kuyumcu altınla ugrasıyor ben 11.sınıfa gectım yenı bı anadolu lısesıne ama ben babamınkuyumcu olarak tanınmasını ıstemıyorum ne onerırsınız???

benim babamda kuyumcu değil ama toptancısı ben de serbest meslek diyorum genelde
  • Kasap de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Raptor.. -- 9 Eylül 2014; 16:55:03 >
  • çakı çakmak ayna tarak çek bırak don lastik 1 lira
  • aman yarabbi, bu nasıl bi kompleks :O sıyrıl şu insanların bakış açılarından. torba değil büzesin. insanlar konuşur. başkalarına göre hayat yaşanmaz.
  • Babam kuyumcu hayvan gibi paramiz var. Paraya ihtiyacin olursa gel harclik vereyim koççum de. En iyisi

• taş diziyo de

• çukurcu de kuyu-mcu çukur-cu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.