Şimdi Ara

Babamın sürekli paramı istemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
3
Favori
10.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bir iki kişi yazdı zaten ama ilk kural başkasının parasıyla iş yapma , vadesi dolacak parayla işlem yapma yani ihtiyacın olan parayı kullanma ama bugün ama yarın bir de kredi işlem yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky bayboğa

Bir iki kişi yazdı zaten ama ilk kural başkasının parasıyla iş yapma , vadesi dolacak parayla işlem yapma yani ihtiyacın olan parayı kullanma ama bugün ama yarın bir de kredi işlem yapma

Ben genelleme olarak dedim hocam. Hani ipteki cambaza bakın derken cüzdanlar çalınır ya.

Borsa uçurur doğrudur tabi tersine de uçurur :)

Bilmek lazım desem az yalan olur şansta gerek.

• Oturduğun ev kimin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok yakin akrabam bana 15bin vernezsen seninle gorusmem demisti.

Sonuc vermedim. Hala gorusuyorum
  • Kardeşim bi laf var babana bile güvenme diye.

Bn 10 senedir gorusmuyorum bizimki de severdi parayi neyse bnm bi kriterim var geri gelmeyecegini goze aldigim bi parayi borc veriorum max 500 tl falan filan iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yalnız iyi kazanmışsın. bi biz kazanamadık valla, kyk ile ugrasıyoruz

• Evlenmişsin,çocuk bekliyorsun ve hala daha babanın sözünden dışarı çıkamıyorsun.Eee madem babanın sözünden çıkmayacaktın neden evlendin?Neden çocuk yaptın?Kusura bakma ama şu saatten sonra eğer babanın gerçekten hiçbir ihtiyacı yokken senden para isteyipte bu parayı verirsen kendi ailene ihanet etmiş olursun.Senin artık önceliğin eşin ve doğmasını beklediğin çocuğun olmalı.Sen artık babanın çocuğu değil bir ailenin başısın.Ona göre davranmaya başlasan iyi olur zira baban bu tavrı sürdürürse ilerde eşinle aranda açılır,evinde huzurun olmaz.Baban böyle fütursuzca davranmasının nedeni onun gözünde hala daha küçük bir çocuk olman.Büyüdüğünü ve kendine ait bir aileye sahip olduğunu göstermediğin sürece tüm birikimini babana vermeye devam edersin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.