Şimdi Ara

Babamla kavgam [Hiç olmadığı kadar] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Acı Biber

quote:

Orijinalden alıntı: noxite

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: noxite

quote:

Kıymetini anlaman iyi olmuş

Seninle aynı durumdayız taze 2 yıllık mezunuyum bölümümle ilgili iş arıyorum.Sana tavsiyem evde boş durma.Alanınla ilgili iş bulana kadar ne iş bulursan çalış.Hem elinde para olur hemde çevre yaparsın.

askere gitmeyi dusunuyomusun,:)

2de açıktan okuyup gitmemeyi düşünüyorum şimdilik

unv okuma imkanınız var sa sakın askere uzun donem gideyim deme zaten ben yeni geldim kısa donemden kısa sı bile yetti yani,:))

Herkes aynısını diyor,birde şu aralar olan olaylar yüzünden düşüncelerim tamamen değişti.29 yaşına kadar herhalde gitmem.

dostum yanlıs dunuyosun bu konuda, yanlıs olan kısmıda 29 yasına kadar gitmem cumlesi,

peki 29 yasından sonra?

askerde 29 yasında bi tertibim vardı agzından her Allahın gunu keske daha once gelseydim cumlesini duydum,

dogudaki olayların seninle olugu gibi hic bi siville ilgisi yok,askerlerle de soyle bi ilgisi var, sen askere simdide gidebilirsin 29 yasında da, simdide doguya gidebilirsin 29 yasında da, simdide batıda rahat biyerde yapabilirsin 29, yasında da,

ama eger unv mezunu olarak gidersen doguya dusme ihtimalin cok dusuktur ve genelde de geri hizmette olursun, bunu ne kadar inkar etselerde bu bi gercek, kısa donem askerler uzun donem askerler gibi her yerde ve her sartta gorev yapmazlar,

ben izmir konakta askeri lojmanda inzibat olarak yaptım, inzibatın gorevi nedir ana gorevi;
    1. cenaze kaldırmak ve asker tbutu tasımak
    2. adli işlem ve askere polislik hizmeti yapmak
    3. sadece belirli donemlerde carsıda hizmet vermek oda cok nadir,
    4. su de durmadan askerligi boyunca nobet tutmak (silah elinde saatlerce kıpırdamadan)

ama ne varki bunların hepsini uzun donem askerler yapıyodu ve ben ikisinide yapmadım aksama kadar oturdum, ve iyiki okumusum ve iyiki yedek subay olarak degilde kısa donem olarak gitmsim, cunki ne kadar erken gelirsen o kadar iyi,
    unv mezunu olarak 29 yasında askere gidersen yedek subaylık cıkma olasılıgıda cok yuksek, ozamanda doguya gitme ihtimalinde olur,

askere simdi yada 29 yasında gitmen, doguya gidip gitmeme konusunda sana ayırt edici bi durum gostermez

ayırt edici ozellik askere kısa donemmi yoksa uzun donemmi gittigindir,

cunki hic kimse Turkiyenin suanki durumunun ileride karsılasabilicegimiz durumlardan daha iyi olucagı konusunda hicbir sekilde garanti ve-re-mez,

ya senin askere gitmek istedigin donemde ortalık daha da karısırsa ve gitmeye mecbur kalırsan?

askerlik denen sey BULDUGUN İLK FIRSATTA aradan cıkarılması gereken bir hizmettir,

• quote:

Orijinalden alıntı: MyAcaKyy

Tatlıya bağlanmış mesele ne güzel

• Em onu bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sonra aranız duzeldı mı kardes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimde geri oraya koydum diyince kavun tabağına falan koymadın herhalde öyle bişey olsa zaten haksız olurdun

gelelim benimde yaşım 17 hocam babamla çok tartışoyurz en ufak şeyden bile ben öyle değil böyle olcak dedim mi cidden ben mantıklı bir açıklama yapsam bile sen bizden çok mu biliyosunb iz yaşadık gördük sen hiç bişey görmedin.

evde 2 dk yatırmıyo ya sabah uykum vanr nolcak yatıyım son günüm zaten yok kalk caz illa

bi de çok takıntılı illa dediği gibi olcak çok geriliyorum evde değilken çok rahatım evdeyken hayat bunalımlı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.