Şimdi Ara

Babamla kavgam [Hiç olmadığı kadar] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç yüz verme kur kendi işine bak dalgana kimseye kalmayacaksınya oda böyle bir meseleden seni kovduğu için üzülsün özürde dilemeye gururu yetmez geberirken söyler son sözlerinde hata yaptığını sende memnun bir şekilde babasız hayatını sürdürürsün veyaa kendi düzenini kurarsın baban hatasını anlayınca gider bir özür dilersin kabul etmesse senaryonun sonu aynı olur ama kabul ederse düzelir herşey.Tecrübeyle sabittir
  • demekki insanların aile iliskileri aileden aileye gore cok fark ediyo, kimisinin ailesine karsı tahammulu var kimisinin yok, kimisinin cocuklarına karsı sabrı var kimi ailenin yok.
  • Kardeşim çıkış noktan çok kötü kendini komik duruma düşürüyosun lafı biraz ağır olmuş. Benimde başımdan buna benzer bir olay geçti benim babamda sinirli bir insan vede bir iş yaparken çok titiz. ve hiç lafını sakınmaz.Bende hep alttan alır cevap vermem geçen sene 4. katta olan evimize eşya taşırken mola vememiz yönünde babamı ikaz etmeme rağmen durmadı bunun sonucunda elimdeki mobilya ter yüzünden elimden kaydı ve üstündeki tüm cam aksağan param parça oldu. Babam bunun üzerine ne biçim adamsın lan mıymıntı herif tarzında bişey söyledi tabi benim de tepem attı karşılık olarak başlarım lan işine de sana da ... gibisinden bir çikiş yaptım ama sonradan çok pişman oldum evden ayrılmayı bile düşündüm fakat 1 hafta konuşmadıktan sonra ufak ufak işte sofrada şunu ver işte fatura yatırılacak ama benimde işim var ne yapsak gibisinden yeniden konuşmaya başladık şimdi eskisinden daha iyiyiz . emimki sizinde aranız düzelicektir sabırlı ol . hoşuna gidicek ufakda olsa şeyler yap.

• usta üzüldüm. anne babayı üzersen ömür boyu mutsuz oluyo insan. hiç bir işi şanslı olmuyor, git özür dile baban sonuçta affeder. anne baba bedduası kadar kötü birşey yok ömür boyu kötü. kendimden örnek vereyim dedem amcama beddua etmiş, hiç bir işin iyi olmasın açlıktan kıvran falan demiş. inanırmısınız amcam 11 yılda 14-15 iş değiştirdi,elinde ne para var ne birşey. hayatı mok gibi şuan
  • babanda üzülmüştür. sakin bir zamanda oturup konuşun .olur böyle şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxite

quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Kıymetini anlaman iyi olmuş

Seninle aynı durumdayız taze 2 yıllık mezunuyum bölümümle ilgili iş arıyorum.Sana tavsiyem evde boş durma.Alanınla ilgili iş bulana kadar ne iş bulursan çalış.Hem elinde para olur hemde çevre yaparsın.

askere gitmeyi dusunuyomusun,:)

2de açıktan okuyup gitmemeyi düşünüyorum şimdilik

• Son durum ne kardeşim ?
  • keşke karşılık vermeseydin zaten bi müddet sonra o içten içe üzülürdü size yaptığına bundan sonra takınacağın davranış annenize sorun size karşı son hislerini ona göre elini öpüp özür dileyin ne kadar kendinizi haklı görsenizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komando57 -- 20 Ağustos 2012; 10:08:16 >
  • Eğer baban beş para etmez biriyse özür dileme.Ama keşke karşılık vermeseydin.Sonra o zaten bağardığı için pişmanlık duyucaktı.
  • quote:

quote:

quote:

Seninle aynı durumdayız taze 2 yıllık mezunuyum bölümümle ilgili iş arıyorum.Sana tavsiyem evde boş durma.Alanınla ilgili iş bulana kadar ne iş bulursan çalış.Hem elinde para olur hemde çevre yaparsın.

unv okuma imkanınız var sa sakın askere uzun donem gideyim deme zaten ben yeni geldim kısa donemden kısa sı bile yetti yani,:))

• ne olursa olsun o senin BABAN.tamam sen bu konuda haklısın.babandır hata yapabilir yanlış veya düşüncesiz konuşabilir ancak sende alttan alman gerekirdi.bak abisi ben 31 yaşındayım ve ne olursa olsun o baban ağzına bile etse babandır.sen dışarda arkadaşlarınla gezerken veya bu sıcakta serin bir yerde vakit geçirirken ,o ağzına attığın lokma için iş yerinde belkide ter döküyordu.bunlarıda unutma.tamam yanlış konuşmuş sana karşı ama bu kadar hidetli çıkışların olmamalı.peygamber efendimiz(sav.)annenize babanıza off bile demeyin der.ne olursa olsun git babandan özür dile ama yinede git bir iş bul ve çalış.aklın başka yerde olursa daha iyi olur..
  • Evet arkadaşlar ciddi cevaplar verdiğiniz için teşekkür ederim hepinize.Bayramın 1.günü yani dün sabah kalkıp namaza gittim.Namazdan sonra eve geldim ve evdekiler uyanıktı.Bende odama bi 15 dakika çekilip cesaret topladım kendimde.Sonra yanına gittim.Af diledim.Büyük özür diledim ve her ne pahasına olursa olsun bir daha ona karşı sesimi yükseltmiyeceğime dair yemin ettim.1 dakika konuşmadan etrafına bakındı nefes alışverişleri hızlandı terlemeye başladı.O anda korktum dedim herhalde kan şekeri falan düştü.Çok sakin bir şekilde ''Biz büyüğüz her zaman affederiz daha gençsin olur böyle şeyler'' dedi ve elini uzattı.Bende elini öptüm ve birbirimize sarıldık.Yaklaşık 1 dakika beraber sarılarak ağladık.40 yıl düşünsem böyle bir tabloyla karşılaşacağımı tahmin bile etmezdim.Kendimi inanılmaz derecede hafiflemiş hissettim.Çok karmaşık duygulardı bir yandan kendime kızıyordum; bayram öncesi evde huzuru bozdum diye,bir yandanda seviniyordum babamla tekrar barıştım diye.

Ama şunu anladım beyler,babamın gölgesi bile beni dik tutmaya yardımcı oluyormuş.Anlatılmaz bir ızdırap çektim o süre içerisinde.Bir yerde okumuştum ''Savaşın ortasında komutansız kalkmaktır babayı kaybetmek'' diye.Gerçekten de öyle.Neyse böyle şeylerin ardından değerlerini daha iyi anlıyoruz.Hepinize teşekkür ederim okuduğunuz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

Evet arkadaşlar ciddi cevaplar verdiğiniz için teşekkür ederim hepinize.Bayramın 1.günü yani dün sabah kalkıp namaza gittim.Namazdan sonra eve geldim ve evdekiler uyanıktı.Bende odama bi 15 dakika çekilip cesaret topladım kendimde.Sonra yanına gittim.Af diledim.Büyük özür diledim ve her ne pahasına olursa olsun bir daha ona karşı sesimi yükseltmiyeceğime dair yemin ettim.1 dakika konuşmadan etrafına bakındı nefes alışverişleri hızlandı terlemeye başladı.O anda korktum dedim herhalde kan şekeri falan düştü.Çok sakin bir şekilde ''Biz büyüğüz her zaman affederiz daha gençsin olur böyle şeyler'' dedi ve elini uzattı.Bende elini öptüm ve birbirimize sarıldık.Yaklaşık 1 dakika beraber sarılarak ağladık.40 yıl düşünsem böyle bir tabloyla karşılaşacağımı tahmin bile etmezdim.Kendimi inanılmaz derecede hafiflemiş hissettim.Çok karmaşık duygulardı bir yandan kendime kızıyordum; bayram öncesi evde huzuru bozdum diye,bir yandanda seviniyordum babamla tekrar barıştım diye.

Ama şunu anladım beyler,babamın gölgesi bile beni dik tutmaya yardımcı oluyormuş.Anlatılmaz bir ızdırap çektim o süre içerisinde.Bir yerde okumuştum ''Savaşın ortasında komutansız kalkmaktır babayı kaybetmek'' diye.Gerçekten de öyle.Neyse böyle şeylerin ardından değerlerini daha iyi anlıyoruz.Hepinize teşekkür ederim okuduğunuz için.

Sevindim senin adına...

• quote:

Evet arkadaşlar ciddi cevaplar verdiğiniz için teşekkür ederim hepinize.Bayramın 1.günü yani dün sabah kalkıp namaza gittim.Namazdan sonra eve geldim ve evdekiler uyanıktı.Bende odama bi 15 dakika çekilip cesaret topladım kendimde.Sonra yanına gittim.Af diledim.Büyük özür diledim ve her ne pahasına olursa olsun bir daha ona karşı sesimi yükseltmiyeceğime dair yemin ettim.1 dakika konuşmadan etrafına bakındı nefes alışverişleri hızlandı terlemeye başladı.O anda korktum dedim herhalde kan şekeri falan düştü.Çok sakin bir şekilde ''Biz büyüğüz her zaman affederiz daha gençsin olur böyle şeyler'' dedi ve elini uzattı.Bende elini öptüm ve birbirimize sarıldık.Yaklaşık 1 dakika beraber sarılarak ağladık.40 yıl düşünsem böyle bir tabloyla karşılaşacağımı tahmin bile etmezdim.Kendimi inanılmaz derecede hafiflemiş hissettim.Çok karmaşık duygulardı bir yandan kendime kızıyordum; bayram öncesi evde huzuru bozdum diye,bir yandanda seviniyordum babamla tekrar barıştım diye.

Yeğen yapman gerekeni yapmışsın, tebrikler Babaya karşı saygınızı yitirmeyin, babanızı sevin, sayın. Bir durummu oldu. Bağırsın bağırsın susar, alttan al. Benim yaş 28 hala babam bana kızar, bağırır Hiç umursamam, "he baba haklısın" der susarım. Babanın ettiği duada kabul olunurmuş

• en güzeli olmuş hayırlısıyla sevindim kardeşim
  • quote:

işte bu kadaar

• Kardeşim bendede oluyodu böyle olaylar.Git elini tut geri cekerse zorla al elini.op basina koy saril.Sonra ozur dile.1-2 dk baban ayni tavrina devam eder sonra birbirinizle eskisi gibi olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

unv okuma imkanınız var sa sakın askere uzun donem gideyim deme zaten ben yeni geldim kısa donemden kısa sı bile yetti yani,:))

Herkes aynısını diyor,birde şu aralar olan olaylar yüzünden düşüncelerim tamamen değişti.29 yaşına kadar herhalde gitmem.

• Tatlıya bağlanmış mesele ne güzel
  • Kardeşim anladığım kadarıyla olayda haklısın.Ama sende gereğinden fazla bir çıkış yapmışsın o senin baban felan laflarına pek girmek istemiyorum ama , belli bir sınırda durmak her zaman iyidir.Çık karşısına erkek gibi özrünü dile sonuçta baba yüreği oda böyle olmasını istemezdi kaybedecek bişeyin yok.Asıl bu şansı kullanmazsan pişman olursun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.