Şimdi Ara

babamla tartıştık!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen babanla tartismamissin ki, babandan laf yemissin.

gec karsisina adam gibi bize anlattigin gibi anlat. konusur anlasirsiniz, en kotu tartisirsiniz
  • dostum babanın kıymetini bil para kazanmanın kolay olmadığını anla

ben 16 yaşından beri babama yardım ediyorum hiçbiryerimde eksilmedi şuan askerden izine geldim ve gene ara ara babama yardımcı olmaya çalışıyorum o istemesede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertanekmekci

quote:

Orijinalden alıntı: haka35

sen en azından para alıyosun az çok . biz onu almadan çalışıyoduk.

Çalışmaktan çalışmaya değişir markette çalışmak bide mal taşımak var.Şurda sırtına bi çamaşır almayan insan anlamaz bu işin zorluğunu....Evinizde ki çamaşır makinasını bi yerinden çekmeye çalışın sonra ne demek istediğimi anlarsınız

+++ anca boş boş dalga geçersiniz. Deneyin makinayi yerinden çekmeyi ondan sonra yazın.
  • Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertanekmekci

quote:

Orijinalden alıntı: haka35

sen en azından para alıyosun az çok . biz onu almadan çalışıyoduk.

Çalışmaktan çalışmaya değişir markette çalışmak bide mal taşımak var.Şurda sırtına bi çamaşır almayan insan anlamaz bu işin zorluğunu....Evinizde ki çamaşır makinasını bi yerinden çekmeye çalışın sonra ne demek istediğimi anlarsınız

bana mı diyosun bunları ben 14 yaşından beri inşaatta çalışıyorum. sen düşün artık
  • Baban kimle yiyo parayı? Sizle yicekse çalış. Yok pavyona gidiyorsa kasadan para çal.
  • Ben de babamla tartıştım. Konuşmuyoruz şu an. Olayları anlatmıycam şimdi iki saat. Ama şunu diycem:
    Beterin beteri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke babam olsada tartışsak diyen insanlarda vardır kardeş sıkma canını
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.