Şimdi Ara

babamla tartıştık!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 17 yaşındayım babamın 2 beyaz eşya dükkanı var birinde firmayla anlaşamamız sonucu bayiliği bıraktık tabi bırakınca malları biz taşımak zorunda kaldık.şuan 1 dükkanın mallarını biz taşıyoruz biz dediysem en çok mal satılan yazları ben taşıyorum.Fizğimi öne sürerek(boy felan 180) bana daha 17 yaşında 2 yazdır ki geçen sene 16 yaşındaydım beyaz eşyaları taşıtıyorlar.İnanın şu sıcakta 5. 6. katlara dolap çıkarıyorum eve geldiğimde elbisem kir toz içinde resmen 2 yazdır amalelik yapıyorum üstüne üstlük bu şartlarda geçen sene haftalık 50 lira bu sene 100 lira aldım...Ama yinede nası olsa bu mallar bana kalcak(ki 2 kardeşim daha var)diye bütün yaz gidiyorum...Olay şu bazen haftada bir felan artık bunalıyorum yaşım gereği iş ağır geliyor mal dağıtımı bittikten sonra eve geliyorum dinleniyorum...İşte sorun burda başlıyor babam eve gelince yine mi kaçtın biz burdan ekmek yemiyomuuz diyo.En son geldiğinde bağırdı çağırdı.hani işim bu olsa neyse dicem ama zaten bulunduğum ilin en iyi 2. lisesinde okuyorum yazları arkadaşlarım gezerken ben çalışıyorum bide azar işitmemSizce haksız mıyım ne yapmalıyım

• Babandır, uygun bir dille 1-2 hafta dinlensem baba çok yoruluyorum olmaz mı desen sorun çıkmaz bence.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaybol liseli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyyah

Babandır, uygun bir dille 1-2 hafta dinlensem baba çok yoruluyorum olmaz mı desen sorun çıkmaz bence.

onu geç kardeş ne bir iki haftası geçen yaz bi gün hastanaye gittim işim 1 de bitti sonra dükkana gitmedim diye nası azar işttim bi bilsen...ben zaten çalışmayı kabul ettim ama bide böyle şeylerden azar işitmek
  • "ma yinede nası olsa bu mallar bana kalcak(ki 2 kardeşim daha var)diye bütün yaz gidiyorum"

Çok yanlış bir düşünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertanekmekci

quote:

Orijinalden alıntı: Seyyah

Babandır, uygun bir dille 1-2 hafta dinlensem baba çok yoruluyorum olmaz mı desen sorun çıkmaz bence.

onu geç kardeş ne bir iki haftası geçen yaz bi gün hastanaye gittim işim 1 de bitti sonra dükkana gitmedim diye nası azar işttim bi bilsen...ben zaten çalışmayı kabul ettim ama bide böyle şeylerden azar işitmek

Sen dediğimi başını öne eğerek babana babalığını hissettirerek söylersen neden böyle dediğimi göreceksin dene bir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qokcéll

"ma yinede nası olsa bu mallar bana kalcak(ki 2 kardeşim daha var)diye bütün yaz gidiyorum"

Çok yanlış bir düşünce

ne diye düşüncem ki?
  • Beyler 17 yaşındayım babamın 2 beyaz eşya dükkanı var birinde firmayla anlaşamamız sonucu bayiliği bıraktık tabi bırakınca malları biz taşımak zorunda kaldık.şuan 1 dükkanın mallarını biz taşıyoruz biz dediysem en çok mal satılan yazları ben taşıyorum.Fizğimi öne sürerek(boy felan 180) bana daha 17 yaşında 2 yazdır ki geçen sene 16 yaşındaydım beyaz eşyaları taşıtıyorlar.İnanın şu sıcakta 5. 6. katlara dolap çıkarıyorum eve geldiğimde elbisem kir toz içinde resmen 2 yazdır amalelik yapıyorum üstüne üstlük bu şartlarda geçen sene haftalık 50 lira bu sene 100 lira aldım...Ama yinede nası olsa bu mallar bana kalcak(ki 2 kardeşim daha var)diye bütün yaz gidiyorum...Olay şu bazen haftada bir felan artık bunalıyorum yaşım gereği iş ağır geliyor mal dağıtımı bittikten sonra eve geliyorum dinleniyorum...

adam kahin beyler geçen sene 16 yaşında olduğunu bilmiş

• Senin yaşındayken babamda bana aynı şeyi yapıyordu.O zamanlarımı hatırladım

Ben çok büyük bir kavga etmiştim nerdeyse birbirimize girecektik.Sonra çektim kendimi odama 1 hafta tek kelime etmedim kendine geldi konuşmaya çalıştı konuşamadı gitti bende yüzüne bile bakmadım.

Ondan sonra gelip beni hiç zorlamadı iş meselesine ara ara konuyu açtı ama sert çıkınca cesaret edemişti bidaha

(Babam otoriter biridir saygısızlığa kesinlikle tahammül edemez ancak yine de bunu yaptım.)
  • aynı ben .ama ben başarılı biri değilim .yaşlarda aynı sayılır , ben 16 yaşındayım. babanla kavga et .sonra hatasını anlamasa bile gelip başına ikidebir dırdır yapmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Beyler 17 yaşındayım babamın 2 beyaz eşya dükkanı var birinde firmayla anlaşamamız sonucu bayiliği bıraktık tabi bırakınca malları biz taşımak zorunda kaldık.şuan 1 dükkanın mallarını biz taşıyoruz biz dediysem en çok mal satılan yazları ben taşıyorum.Fizğimi öne sürerek(boy felan 180) bana daha 17 yaşında 2 yazdır ki geçen sene 16 yaşındaydım beyaz eşyaları taşıtıyorlar.İnanın şu sıcakta 5. 6. katlara dolap çıkarıyorum eve geldiğimde elbisem kir toz içinde resmen 2 yazdır amalelik yapıyorum üstüne üstlük bu şartlarda geçen sene haftalık 50 lira bu sene 100 lira aldım...Ama yinede nası olsa bu mallar bana kalcak(ki 2 kardeşim daha var)diye bütün yaz gidiyorum...Olay şu bazen haftada bir felan artık bunalıyorum yaşım gereği iş ağır geliyor mal dağıtımı bittikten sonra eve geliyorum dinleniyorum...

adam kahin beyler geçen sene 16 yaşında olduğunu bilmiş

çok komikmiş kardeş o kadar yazı içinde onamı takıldın

• sen en azından para alıyosun az çok . biz onu almadan çalışıyoduk.
  • dolabı fırlat ve babana patronun kim olduğunu göster

• çalışmayı kabul etmişsin üstüne para da alıyorsun hala yakınıyorsun ya çalışma ya da otur adam gibi konuş babanla anlat derdini yoruluyorum de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haka35

sen en azından para alıyosun az çok . biz onu almadan çalışıyoduk.

Çalışmaktan çalışmaya değişir markette çalışmak bide mal taşımak var.Şurda sırtına bi çamaşır almayan insan anlamaz bu işin zorluğunu....Evinizde ki çamaşır makinasını bi yerinden çekmeye çalışın sonra ne demek istediğimi anlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanadamilolo -- 4 Ağustos 2012; 19:01:07 >
  • 100 lira az para mı kardeşim bende iyi bir lisede okuyodum şimdi üniversiteye gidicem ulan diyorum sen makine mühendisi olcan bu ne hala amelelik ama öyle yapcak bişey yok ayrıca babam bana 5 lira bile vermiyor
  • çıkar dolabı vur masaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

aynı ben .ama ben başarılı biri değilim .yaşlarda aynı sayılır , ben 16 yaşındayım. babanla kavga et .sonra hatasını anlamasa bile gelip başına ikidebir dırdır yapmaz.

''babanla kavga et''

Sakin ol şampiyon
  • haftalık 150 çıkartmaya çalış sonuçta para alıyorsun aynı zamanda body de yapıyorsun zorsunmana gerek yok eve gidince banyo yap sonra da parayı ye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.