Şimdi Ara

Sigara yüzünden babamla kapıştık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yapıcağımı bilemediğim için bu konuyu açtım. Yaşım 17 çocuk olmadığım kaanatimdeyim ki babamda öyle dar görüşlü birisi değildir. Sorun içtiğimi söylemememden kaynaklanıyor. Akşam üstü paket aldık içtik falan arttı sigara haliyle koydum çantama eve geldim, sofraya oturmadan babama kalem lazım olmuş çantama bakmış ve haliyle paketi görmüş. İşte yanıma geldi böyle böyle sen sigaramı içiyon diye sordu bende işkillendim haliyle. Hayır desem çıkarıp paketi gösterecek şey gibi kalacam. İşte bağırdı çağırdı falan yemin ettirdi, sigaraları kırdı. Sonra çık git bu akşam gözüm görmesin seni dedi. Arkadaşın evindeyim şu an çok mahcubum babama karşı. Eve dönünce ne desem yumuşatabilirim ve ya hiç konuşmayıp konuyu unutmayamı baksak bilemedim. Fikirleriniz benim için önemli arkadaşlar gelişmeleri editlerim.

edit : Sigarayı bıraktım arkadaşlar, yemin de birşey tabi de herşey kafada bitiyor. Hem sağlığa hem cebe zararlı arkadaşlarında dediği gibi.

edit2: Eve döndüm bu akşam babamla konuştuk erkek erkeğe. Dedim ben senin yapmadığın bişeyi yapmıyorum, sigarayada sen içiyosun diye başladım dedim laf çarpıtarak. Gülerek hadi len ordan dedi(aslında küfürlüsünü söyledi anladınız siz ). Böylece tatlıya bağlandı olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur M. -- 28 Mayıs 2013; 23:54:43 >

• Tatlı bir dille konuş, çok bağımlısı olmadığını ve bırakacağını söyle. Stresten başladım de :) hadi kolay gelsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç gitme eve pişman olup geri çağırsın seni.Sende de heç akıl yokmuş.Ben de yakalatmıştım arkadaşın demıştım.Okulda tuvalete hoca gelıyodu bende aldım benım içmediğimi bildikleri için benı aramıyolar demiştim inanmıştı.19 tane vardı içinde hepsini kırdı atmıştı.Eve gitmeme olayıda buyuk kumar onu belırtıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Chuckie~

Tatlı bir dille konuş, çok bağımlısı olmadığını ve bırakacağını söyle. Stresten başladım de :) hadi kolay gelsin :)

Teşekkür ederim cevap için dostum. Zaten bırakmayı düşünüyordum tuz biber oldu bu olayda. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Hiç gitme eve pişman olup geri çağırsın seni.Sende de heç akıl yokmuş.Ben de yakalatmıştım arkadaşın demıştım.Okulda tuvalete hoca gelıyodu bende aldım benım içmediğimi bildikleri için benı aramıyolar demiştim inanmıştı.19 tane vardı içinde hepsini kırdı atmıştı.Eve gitmeme olayıda buyuk kumar onu belırtıyım.
    Biz sigarayı korkudan soba borusunun geçtiği deliğe saklardık adam çantasına koymuş
    Şakası bi yana yakalansam ne yapacağımı bilemezdim herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heves Baltalayan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: ~Chuckie~

Tatlı bir dille konuş, çok bağımlısı olmadığını ve bırakacağını söyle. Stresten başladım de :) hadi kolay gelsin :)

Teşekkür ederim cevap için dostum. Zaten bırakmayı düşünüyordum tuz biber oldu bu olayda. :)

Önemli değil dostum :) bırak bencede cebe ve sağlığa zararlı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

Biz sigarayı korkudan soba borusunun geçtiği deliğe saklardık adam çantasına koymuş
    Şakası bi yana yakalansam ne yapacağımı bilemezdim herhalde.

Eklemeyi unutmuşum, öyle pek çantamı falan kontrol eden bir ailem yok. Denk gelmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepimiz o yaştayken kendimizi "çocukluktan çıkmış" sanıyorduk genç arkadaşım ama aslında çocuksun hala. Ayrıca babanı dinle sigara içme. Ben 8 yıllık tiryakiyim, hayatımda yaptığım en büyük yanlışı soranlara hep "sigaraya başlamak" diyorum. İçme şu zıkkımı, içen birisi olarak söylüyorum. Yol yakınken tam alışmadan, bağımlı olmadan bırak. Baban kırarak en iyisini yapmış.

Benim babam zamanında öğrendiğinde bilmemezlikten geldi, karışmadı. Keşke karışsaydı, sigaraları kırmakla kalmayıp benim de ağzımı yüzümü dağıtsaydı da alışmasaydım şu zıkkıma.
  • kalemden değildir o.şüphelenmîşlerdir ondan bakmışlardir

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

Hepimiz o yaştayken kendimizi "çocukluktan çıkmış" sanıyorduk genç arkadaşım ama aslında çocuksun hala. Ayrıca babanı dinle sigara içme. Ben 8 yıllık tiryakiyim, hayatımda yaptığım en büyük yanlışı soranlara hep "sigaraya başlamak" diyorum. İçme şu zıkkımı, içen birisi olarak söylüyorum. Yol yakınken tam alışmadan, bağımlı olmadan bırak. Baban kırarak en iyisini yapmış.

Benim babam zamanında öğrendiğinde bilmemezlikten geldi, karışmadı. Keşke karışsaydı, sigaraları kırmakla kalmayıp benim de ağzımı yüzümü dağıtsaydı da alışmasaydım şu zıkkıma.

Yorumlar için teşekkür ederim, bi gelişme olursa editlerim :)
  • Ona kamu spotunu izlet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Ona kamu spotunu izlet
    Sigara yüzünden sevdiğim birisini kaybeden biri olarak seni hastanelik edene kadar döverdim baban olsam.Her türlü özgürlükçü birisiyim ama oğlumun kendini öldürmesine izleyici kalmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Ona kamu spotunu izlet
    fırsat bu fırsat hemen sigarayı bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

fırsat bu fırsat hemen sigarayı bırak

Alıntıları Göster
    abi tavsiyesi..içme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 27 Mayıs 2013; 21:22:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

abi tavsiyesi..içme.

Alıntıları Göster
    Gelişmeler ilk mesaja editlendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur M.

Gelişmeler ilk mesaja editlendi.

Alıntıları Göster
    Doğru karar tebrikler

Babana bıraktığını söyle, ikinizde sevinin barışın.
  • yıl oldu 2025, yaş oldu 28 sigarayı hala bırakamadık :)

• Arthur M. kullanıcısına yanıt

abi tavsiyesi .. içmeye devam etme..

• babaya selam sigaraya devamm.  

• Kokundan sigara içtiğini anlamamış da ancak paketi görünce mi olayı çözmüş?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.