< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chane -- 4 Kasım 2018; 12:35:0 > |
ROKETSAN, ASELSAN, TAI ve HAVELSAN: Çalışma Ortamı ve Maaşlar
Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şirketleri ROKETSAN, ASELSAN, TAI ve HAVELSAN, mühendislik, yazılım geliştirme ve proje yönetimi alanlarında kariyer fırsatları sunmaktadır. Bu şirketlerin çalışma ortamları ve maaş yapıları hakkında merak ettiklerinizi sizler için derledik.
Çalışma Ortamı
ROKETSAN, ASELSAN, TAI ve HAVELSAN, yenilikçi ve rekabetçi bir çalışma ortamı sunmaktadır. Şirketler, çalışanlarına aşağıdakiler gibi olanaklar sunmaktadır:
- Modern çalışma alanları
- Kapsamlı eğitim ve gelişim programları
- Esnek çalışma saatleri (HAVELSAN'da çalışmak)
- Çalışanlara yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler
Maaşı Yapıları
Bu şirketlerin maaş yapıları pozisyona, kıdeme ve deneyime göre değişmektedir. Genel olarak, mühendis maaşları sektör ortalamasının üzerindedir.
HAVELSAN Maaşları
HAVELSAN'da mühendis maaşları genellikle 8.000 TL ile 15.000 TL arasında değişmektedir. Kıdemli mühendisler ve yöneticiler daha yüksek maaşlar alabilir. HAVELSAN maaşları, sektördeki en yüksek maaşlar arasında yer almaktadır.
Çalışan Yorumları
HAVELSAN çalışan yorumları genel olarak olumludur. Çalışanlar, şirketin çalışma ortamını, maaş yapısını ve eğitim olanaklarını övmektedir. Ancak, bazı çalışanlar uzun çalışma saatlerinden (ROKETSAN çalışma saatleri) ve yüksek iş yükünden bahsetmiştir.
Sonuç
ROKETSAN, ASELSAN, TAI ve HAVELSAN, savunma sanayinde kariyer yapmak isteyen mühendisler için mükemmel seçeneklerdir. Bu şirketler, rekabetçi maaşlar, modern çalışma ortamları ve kapsamlı eğitim fırsatları sunmaktadır.