Şimdi Ara

BABAMLA YILDIZIMIZ BARIŞMIYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu başlığındada belirttiğim gibi sürekli bi kavga halindeyiz evde en ufak şeye sinirleniyor bağıyor ((ee bende 18 yaşındayım kaldıramıyorum ota boka bağırmasını bende bağırıyorum busefer iyice deliriyor benim büyüttüğüm nasıl bana bağırırda bilmemnede vsvs yaa kötü biri değil aslında , sever beni ne istesem yapar ne istesem alır ama kendine mantıklı gelmeyen bişey söylesem bile birden bağırır çağırır lütfen yarıdm edin delirecem .

• Babanı bir psikologa götür bence.
  • Yıldız ne diyor bu işe?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdeniz222

Arkadaşlar konu başlığındada belirttiğim gibi sürekli bi kavga halindeyiz evde en ufak şeye sinirleniyor bağıyor ((ee bende 18 yaşındayım kaldıramıyorum ota boka bağırmasını bende bağırıyorum busefer iyice deliriyor benim büyüttüğüm nasıl bana bağırırda bilmemnede vsvs yaa kötü biri değil aslında , sever beni ne istesem yapar ne istesem alır ama kendine mantıklı gelmeyen bişey söylesem bile birden bağırır çağırır lütfen yarıdm edin delirecem .

Merak etme benim babamda aynısı sürekli çatık kaşlı hergün bağırış kavga gürültü yapçak bişey yok yaşlandıkça düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son 15 kişiye saldırdım ondan beri babam ağzını açamaz benim yanımda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldızımız barışmıyor nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Septams

En son 15 kişiye saldırdım ondan beri babam ağzını açamaz benim yanımda

BABAMLA YILDIZIMIZ BARIŞMIYOR YARDIM
  • quote:

Arkadaşlar konu başlığındada belirttiğim gibi sürekli bi kavga halindeyiz evde en ufak şeye sinirleniyor bağıyor ((ee bende 18 yaşındayım kaldıramıyorum ota boka bağırmasını bende bağırıyorum busefer iyice deliriyor benim büyüttüğüm nasıl bana bağırırda bilmemnede vsvs yaa kötü biri değil aslında , sever beni ne istesem yapar ne istesem alır ama kendine mantıklı gelmeyen bişey söylesem bile birden bağırır çağırır lütfen yarıdm edin delirecem .

senin bu kizin babasi ogrenmisti noldu o is

• 30 yasindayim.bizde oyleyiz merak etme.babam mukemmeliyetci.hersey mukkemmel olsu hata olmawin istiyor.bende kafam dogrular neyse onu yaparim.feristahi gelse degistirmem.ee sonunda kavga cikiyor.sonuc konusmuyoruz.herkes kendisine dogrulari neyse onu yapiyor.

• Yıldız ne diyor bu işe? Ben zenginim. Babam 16.000 Euro veriyor ayda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 23 Mart 2015; 8:03:12 >
  • sen bide Turboya sor qnq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de öyleyim. Gerçi ben genelde hem susuyor, hem de dinlemiyorum. Sinirimi de genelde oyunlardan çıkartıyorum :)

• Babana bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle ve moonwalk yaparak uzaklaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Yıldız ne diyor bu işe? Ben zenginim. Babam 16.000 Euro veriyor ayda.

Tu tu tu tu turol şovv

• quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

quote:

hafızana bayıldım , o kızı benden adanaya kaçırdı babası , şuan 2 senedir baska bi kizla sözlüyüm

• Konu hortlatmayı kesin artık

• Eksiler burdan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

quote:

hafızana bayıldım , o kızı benden adanaya kaçırdı babası , şuan 2 senedir baska bi kizla sözlüyüm

onu yazdığım dönemler benim kızın babası da öğrenmişti 2015 mart 22 filan şimdi hala devam bi 7 ay ayrı kaldık tabi bu 2.5 sene de 3 bitti 4 e girdik bizde ayrılırız kesin :d

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.