Şimdi Ara

Babanın yanında araba kullanmak.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri benim aracımda bana ayar ederek öğüt verecek?! %100 katil olurum. Ben almışım. İstediğimi yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Ehliyeti alalı 4-5 ay olmuş, 3 senedir de kullanıyordum ailemle onların sağlık sorunlarından ötürü her neyse istanbuldab yazlığa aydına doğru giderken topçular feribotundan sonra ben alayım sen boşver izmirde veririm dedim ama tüm keyfimi kaçırdı 30dk dolmadan daha bursaya bile gelemeden arabanın radyosu çekmiyor süreceğin arabanın munagoyyum diyip arabayı almıştı, evet arabanın radyosu çekmediği için suçlu olmuştum.
    Negatif enerji veriyor olabilirsin veya dokunduğun şey bozuluyordur, :) Baba haklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Negatif enerji veriyor olabilirsin veya dokunduğun şey bozuluyordur, :) Baba haklı

Alıntıları Göster

Valla o sürerken de radyo çekmeyince radyoyu kapatmıştı. O gün o yol bitene kadar da ağzımı açmadım bir kez bile zehir etti bir de yanyana oturuyorsun kaçacak yerin de yok 😀

• Öyle maalesef :) Yok baskı plakası gitti, yok şanzıman gitti. Yok aks gitti. Şöyle böyle öğrendik neyseki :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RyDeR kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle diyor hocam. Bas bas diye fakat psikolojik olarak gaza basamıyorum resmen. Normalde tekken 90-100 aradı giderim. Babam ileyken 70-75 ancak. Adamın duruşu yetiyor.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonodias

Öyle maalesef :) Yok baskı plakası gitti, yok şanzıman gitti. Yok aks gitti. Şöyle böyle öğrendik neyseki :)

Allah bana Şöyle böyle öğrendim demeyi nasib etsin inşallah. Çok eksiğim var vites geçişleri , nerde ne yapacağın park vesaire..

• Kendisi kullanmaktan ziyade, her zaman benim kullanmamı ister. Benim daha iyi araç kullandığımı düşünür. Öyle acemi biri de değildir, aksine babam uzun yıllar türlu türlü araç(kamyon vs.) sürmüş biri, özellikle gençlik yıllarında. Hem yaşın artması, hem de aracın teknolojik oyuncaklarına adapte olma sorunu vs ortaya çıkınca durum böyle oluyor.

• Babamın ehliyeti yok çok şükür :)

• En son sinirden telefonunu ön konsola fırlatmıştı

• Evlat kaç yaşına gelirse gelsin anne-baba için yine de evlattır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

27 Yaşıma geldim. Babamla birlikte çalışıyoruz sabah birlikte gideriz akşam birlikte döneriz. Bazen yorgunum sen kullan der. Gittiğimiz 7km yolu zindan eder bana. En son büyük bir kavga ettik. Ne o benim arabamı kullanıyor ne ben onunkini. Herkes kendi arabasını sürüyor.

Babaların çoğu böyle. Alışsan iyi edersin. Değişmiyorlar. İleri sürüş eğitimi sertifikam bile var ama babama göre kasislere çok hızlı giren araç düşmanının biriyim  

İleri sürüş eğitiminde neler öğretiliyor hocam almak zor mu

• 13 senedır aktıf arac kullanırım. 10 senedır ehlıyetım var. ne zaman yan koltukta otursa arabadan atasım gelır. nızamı arac kullanmama rağmen. kendısı surerken şerit ortalamalar öndeki araca makas atmalar sınyalsız arac sollamalar vs vs. canıma tak edıp uyarınca "nolacamış" lafı gelır herzaman.

merak etme hepsı aynı.

• 1 Haftalık ehliyetim ile memlekete geldim (350 km falan), babamla öyle bir çıktık diyeyim (Çok teferruata gerek yok burada  ), iki şeritli bir yolda hızım da yok ama sağda bir motorcu kız scooter ile tam benim ön sağ köşemdeyken sola dönmeye başladı. Ben de güzel bir refleks ile arabanın burnunu vurmaktan kurtardım, kız da kaçınmaya çalışırken benim arka sağ lastiğe vurdu hafiften ama bir kaza olmadan olayı atlattık. O gün bu gündür babam ne sürüşüme karışır ne bir şey der.  

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

13 senedır aktıf arac kullanırım. 10 senedır ehlıyetım var. ne zaman yan koltukta otursa arabadan atasım gelır. nızamı arac kullanmama rağmen. kendısı surerken şerit ortalamalar öndeki araca makas atmalar sınyalsız arac sollamalar vs vs. canıma tak edıp uyarınca "nolacamış" lafı gelır herzaman.

merak etme hepsı aynı.

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim üstad 

Seni burda görmek çok güzel , hoşgeldin  

• Rahmetli Müslüm baba geldi aklıma

• RyDeR kullanıcısına yanıt
    Valla kardeş, ben yokuşta öğrendim bu işi. Sonra işe başladıktan sonra da uzun yola gidip gelirdik iş icabı uzun yolda da bu iş iyice pişti. Bu işin özetini söyliyeyim: gözün aynalarda olacak dikkatli olacaksın ve manuel kullanıyorsan eğer vites geçişlerini çok iyi yapman gerek. Depoyu doldur araban varsa bir gün iki gün sürekli dur kalk rampada dur kalk felan çalış. Park yapmayı da öğren. Boş bi alanda 2 taş koy arasına girmeye çalış bunun gibi ama en önemlisi debriyaj fren gaz üçlüsünü çok iyi öğrenmelisin ki araba sürmekten zevk alasın. Kolay gelsin. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonodias -- 29 Ekim 2020; 21:27:52 >
  • Bu yasadigini 40 ina da gelsen hala yasarsin olm . ustelik senden daha az guncel tecrubesi olanlardan bile . Tek cozumu sadist psikopat gibi surmek tabii babanin arabasi degilse . Senin araban ve hizli psikopatca surmen yanindakilerde anlasilmaz sekilde kendine guvenli ve usta sofor gibi oldugun algisini yaratiyor . Ben ne kadar sursemde yillardir tecrubem de olsa ana baba yaninda susmaz . Bu kabullenme ama alis . O yuzden kafani dinlemek icin biranonce ekonomik ve kisisel ozgurlugunu eline al . En sacma gereksiz yerlerde bile kafan siser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 29 Ekim 2020; 23:14:36 >
  • Sen de öyle olacaksın ileride 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: tonodias

Valla kardeş, ben yokuşta öğrendim bu işi. Sonra işe başladıktan sonra da uzun yola gidip gelirdik iş icabı uzun yolda da bu iş iyice pişti. Bu işin özetini söyliyeyim: gözün aynalarda olacak dikkatli olacaksın ve manuel kullanıyorsan eğer vites geçişlerini çok iyi yapman gerek. Depoyu doldur araban varsa bir gün iki gün sürekli dur kalk rampada dur kalk felan çalış. Park yapmayı da öğren. Boş bi alanda 2 taş koy arasına girmeye çalış bunun gibi ama en önemlisi debriyaj fren gaz üçlüsünü çok iyi öğrenmelisin ki araba sürmekten zevk alasın. Kolay gelsin. :)

Şuan okuyorum hocam dolayısıyla araba babamın ama yakıt alacak param var. Fakat alıp çıkmama ne der bilmiyorum. Yani dedigin gibi tek başıma antrenman yapmam lazım ama nasıl.. kaçırsam mı ne yapsam?  Park yerinden çıktığım gibi yerine girer birisi akşam eyvah eyvah

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.