Zamanında bu olayı yaşayan , siz değerli üstadların yorumlarını merak ettiğim için açtım bu konuyu Ehliyeti alalı 2 ay oldu bir yere gidince babam asla kullanmaz arabayı sen kullan der sağolsun. Ama biner binmez yaptığım her şeyi esprili bir şekilde yüze vuruyor canı sağolası.Vites geçişleri hafif hissedilse dahi. Dur oğlum kadını ezeceksin! (5 metre var) Burda yavaş , burda hızlı , gözü sürekli aynalarda ve el freninde. Bugün dik bir yokuşta durmam gerekti aynaları kontrol ettim araba yok. El freni olmadan kalkmayı denedim ama kaymasını engelliyemedim. Hemen çekti el frenini basladi napiyorsun demeye. Baba arkada araba yok sakin ol dedim bağır çağır bozdu morelimi. 2-3 metre el freni 1 tık yukarda gitmişim bide ordan papaz olduk. Tek olsam hiç biri yaşanmıyor olacaktı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Babanın yanında araba kullanmak....
-
-
27 Yaşıma geldim. Babamla birlikte çalışıyoruz sabah birlikte gideriz akşam birlikte döneriz. Bazen yorgunum sen kullan der. Gittiğimiz 7km yolu zindan eder bana. En son büyük bir kavga ettik. Ne o benim arabamı kullanıyor ne ben onunkini. Herkes kendi arabasını sürüyor.
Babaların çoğu böyle. Alışsan iyi edersin. Değişmiyorlar. İleri sürüş eğitimi sertifikam bile var ama babama göre kasislere çok hızlı giren araç düşmanının biriyim
-
Normalde benimki de cogu seye yorum yaparken araba kullanirken cok nadir yorum yapar. Hatta yavas kullanmami elestirir yol bitmiyor diye :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Uza -00-27 Yaşıma geldim. Babamla birlikte çalışıyoruz sabah birlikte gideriz akşam birlikte döneriz. Bazen yorgunum sen kullan der. Gittiğimiz 7km yolu zindan eder bana. En son büyük bir kavga ettik. Ne o benim arabamı kullanıyor ne ben onunkini. Herkes kendi arabasını sürüyor.
Babaların çoğu böyle. Alışsan iyi edersin. Değişmiyorlar. İleri sürüş eğitimi sertifikam bile var ama babama göre kasislere çok hızlı giren araç düşmanının biriyim
Eyvahlar olsun ilerde değişir diyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bunu bildiğimden arabayı babama veriyorum o kullanıyor:) araba üstelik benim evliyim aynı zamanda ama durduk yere laf yemiyim diye hiçc kullanayim demiyorum ona bırakıyorum:)
Ben 30 oldum hala bana guvenmiyor normal seyler bunlar
ilk 6 ay aman öndeki yavaşlıyor, az yavaş şöyle böyle dedi durdu. şimdi tek kelime etmez sürüşüme. bir gün ehliyet alıp araba sürmeye başlarsa aynılarını yaparım ben de
-
Allah nasip eder de bizim de bir arabamız olursa ben de babamdan bekliyorum böyle şeyler Komşunun arabasını sürdüğümde yavaş yavaş deyip durur. Traktörde bile yavaş oğlum yavaş, şurdan git şöyle yap der.
-
Ben de ehliyetimi 2 ay önce aldım. Babam araçtayken eli tavandaki tutma yerinde oluyor sürekli. En ufak silkeleme ya da arkadan gelen kornada da birazcık kızıyor (birazcık ). Babam arabada değilken resmen araç +50 hp kazanıyor. Babam varken ne kadar basarsam basayım 85+ yapamıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yılda yaklaşık 40 bin km araç kullanırım. Gayet sakin temiz kullanırım. İş seyehatlarinde genelde ben kullanırım mesela.
Yaş 33e geldi. Hala babam uyarma gereği hisseder.
Senin içinde 20 sene bile geçse bu degismeyecek.
Hayatta olsunlar da hep uyarsinlar çok takılmamak lazım.
ehliyeti alalı yıllar oldu nerdeyse 30 yaş olduk,babamın yanında hala kullanamıyorum vermiyor sağolsun.çok çok nadir al sen kullan der onda da bütün yolu gideceğime pişman eder.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Normalde benimki de cogu seye yorum yaparken araba kullanirken cok nadir yorum yapar. Hatta yavas kullanmami elestirir yol bitmiyor diye :)
izmir sahil yolunda hız 50 ve sürekli pusuda gezici bekliyor. 53 sabitlemiştim karınca mı var yolda ezilmez korkma demişti
-
Aklıma kızına araç kullandıran ve sebebi neydi ki diye çıkışan adamın videosu geldi
+18 sozler var buraya koyamıyorum,sebebi neydi ki yazın çıkar, izlemenizi tavsiye ederim😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 29 Ekim 2020; 18:59:53 >
Babamla 8-10 sefer kullandım, ilk öğrenmeye çalışırken. Bildiklerimi de unuttum yol boşken bile strese soktu. Baktım olmayacak tek başıma deneme yanılmayla öğrendim ama babam varken kullanmadım 23 yaşına kadar.
Ehliyeti alalı 4-5 yıl olmuş hala karışıyordu her şeye. Kendi arabamı aldıktan sonra ancak karışmayı kesti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mendieta58
Aklıma kızına araç kullandıran ve sebebi neydi ki diye çıkışan adamın videosu geldi
+18 sozler var buraya koyamıyorum,sebebi neydi ki yazın çıkar, izlemenizi tavsiye ederim😁Kızım niye taşların üstüne sürüyorsun , sebebi neydi ki?
quote:
Orijinalden alıntı: Profes124
Ben de ehliyetimi 2 ay önce aldım. Babam araçtayken eli tavandaki tutma yerinde oluyor sürekli. En ufak silkeleme ya da arkadan gelen kornada da birazcık kızıyor (birazcık ). Babam arabada değilken resmen araç +50 hp kazanıyor. Babam varken ne kadar basarsam basayım 85+ yapamıyorGariptir babam yavaş gitmeme kızıyor. Bas oğlum pedal mi bozuldu diyip duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetuEs
Yılda yaklaşık 40 bin km araç kullanırım. Gayet sakin temiz kullanırım. İş seyehatlarinde genelde ben kullanırım mesela.
Yaş 33e geldi. Hala babam uyarma gereği hisseder.
Senin içinde 20 sene bile geçse bu degismeyecek.
Hayatta olsunlar da hep uyarsinlar çok takılmamak lazım.Yok takılmıyorum hocam da stres yapıyorum. Acemiyimde biraz
Babam yanımdayken stres oluyorum düzgün suruceksem de suremiyorum 😂 bir gün babam yokken sürdüm mükemmeldi inşallah kendi arabamı.alirimda
Ehliyeti alalı 4-5 ay olmuş, 3 senedir de kullanıyordum ailemle onların sağlık sorunlarından ötürü her neyse istanbuldab yazlığa aydına doğru giderken topçular feribotundan sonra ben alayım sen boşver izmirde veririm dedim ama tüm keyfimi kaçırdı 30dk dolmadan daha bursaya bile gelemeden arabanın radyosu çekmiyor süreceğin arabanın munagoyyum diyip arabayı almıştı, evet arabanın radyosu çekmediği için suçlu olmuştum.
Servet düşmanı, hayırsız evlat...quote:
Orijinalden alıntı: Uza -00-27 Yaşıma geldim. Babamla birlikte çalışıyoruz sabah birlikte gideriz akşam birlikte döneriz. Bazen yorgunum sen kullan der. Gittiğimiz 7km yolu zindan eder bana. En son büyük bir kavga ettik. Ne o benim arabamı kullanıyor ne ben onunkini. Herkes kendi arabasını sürüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
27 Yaşıma geldim. Babamla birlikte çalışıyoruz sabah birlikte gideriz akşam birlikte döneriz. Bazen yorgunum sen kullan der. Gittiğimiz 7km yolu zindan eder bana. En son büyük bir kavga ettik. Ne o benim arabamı kullanıyor ne ben onunkini. Herkes kendi arabasını sürüyor. Babaların çoğu böyle. Alışsan iyi edersin. Değişmiyorlar. İleri sürüş eğitimi sertifikam bile var ama babama göre kasislere çok hızlı giren araç düşmanının biriyim |
Yaş 33e geldi. Hala babam uyarma gereği hisseder. Senin içinde 20 sene bile geçse bu degismeyecek. Hayatta olsunlar da hep uyarsinlar çok takılmamak lazım. |
|
Ben 30 oldum hala bana guvenmiyor normal seyler bunlar
|
Ben de ehliyetimi 2 ay önce aldım. Babam araçtayken eli tavandaki tutma yerinde oluyor sürekli. En ufak silkeleme ya da arkadan gelen kornada da birazcık kızıyor (birazcık ). Babam arabada değilken resmen araç +50 hp kazanıyor. Babam varken ne kadar basarsam basayım 85+ yapamıyor
|
Allah nasip eder de bizim de bir arabamız olursa ben de babamdan bekliyorum böyle şeyler Komşunun arabasını sürdüğümde yavaş yavaş deyip durur. Traktörde bile yavaş oğlum yavaş, şurdan git şöyle yap der. |
13 senedır aktıf arac kullanırım. 10 senedır ehlıyetım var. ne zaman yan koltukta otursa arabadan atasım gelır. nızamı arac kullanmama rağmen. kendısı surerken şerit ortalamalar öndeki araca makas atmalar sınyalsız arac sollamalar vs vs. canıma tak edıp uyarınca "nolacamış" lafı gelır herzaman. merak etme hepsı aynı. |
Benzer içerikler
- araba piyasası ne olur
- araç satış bedelini az göstermek cezası
- subap yanması
- strial lastik yorum
- hyundai h100 lastik ebatları
- citroen c4 2025
- dacia spring fiyat
- elektrikli araç lastiği farkı
- mustang mach-e fiyat
- renault 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X