www.sahibinden.com sahibinden.com Hata Sayfası https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ev-hanimindan-satilik-temiz-yakit-cimrisi-1085118488/detay< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ev kadınından araba alınır mı ?
-
-
325 tl ise alınır binilir sonrada satılır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu alacağınıza 200 bin kredi çekip sıfır picanto alın kat kat mantıklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vay arkadaş. 2010 model 131 bin kmde araç 325bin tl.
-
Ben herhangi bir kadından almamayı tercih ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurabiye pişirebiliyorsa alınır
ilk sahibi ev hanımıysa eviyle ilgilenmemiş galiba. yılda 10 bin km'den fazla yapıyor, geziyo demekki :)
-
Hiç bir kadından araba almaz. Kadınlar kesinlikle araç kullanmayı , araca bakmayı , sürmeyi , tümsekten geçmeyi , park etmeyi bilmiyor. Manuel alınmaz otomatik hiç alınmaz. Kısaca bayandan araç alınmaz
-
neden alınmasın? bayandan 7 yaşında otomatik araba aldım. tamponlardaki çiziklere rötüş yaptırmak dışında hiç bir sorun yoktu
ayrıca eşimin kullandığı arabayıda biliyorum. evladı gibi bakıyor aracına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 16 Mart 2023; 20:48:56 > -
Kadından araba alınmaz
-
Neden alınmasın
-
acayip fiyatlar. birde manuel. sıfır yok diye herhalde. 2021de sıfır poloya 251k verilmez diyenler vardı. almasak daha da alamazmışız demek.
-
Kadından araç ilanı vazgeçmem için başlıbaşına 1 sebep. Radyatör deposuna cam suyu dolduran gördüm. Debriyaj balatasından bahsetmek istemiyorum bile.
180 bine otomatik vites 500 bin kmde motor yemiş c4 alacam 2008 model. Motorunu şanzumanı yaptırıp, bütün rot rotil salıncak amasör takoz değişip binecem.
1.0 68 beygir, 2010 model 130 bin km'de A segment araba üstelik 3 parçası boyalı 325 bin tl'mi? Bu fiyatlar ne ya gerçekten akıl alır gibi değil!
-
tam olarak bunu yapıyorum
-
Forumda ne kadar sığ insan varmış. Ön yargılarınız batsın
Yeni sahibine şimdiden hayırlı olsun geyğini hiç anlamıyorum.
Hiç bir kadından araba almaz. Kadınlar kesinlikle araç kullanmayı , araca bakmayı , sürmeyi , tümsekten geçmeyi , park etmeyi bilmiyor. Manuel alınmaz otomatik hiç alınmaz. Kısaca bayandan araç alınmaz |
Ben herhangi bir kadından almamayı tercih ederim.
|
ilk sahibi ev hanımıysa eviyle ilgilenmemiş galiba. yılda 10 bin km'den fazla yapıyor, geziyo demekki :) |
Ne önyargısından bahsediyorsun . Bilmiyorlar kardeşim bilmiyorlar net. |
Benzer içerikler
- 1.3 multijet geç çalışma
- pedal box
- kaplama lastik nasıl anlaşılır
- en iyi antifriz
- prizdirek bilyası değişimi fiyatı 2024
- ford puma 2024 özellikleri
- lexus gx
- chery sedan
- zeekr 001 fiyat
- yeni c3
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X