Bildirim
Doğudan araba alınır mı ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Gidip eli boş dönmesi inanılmaz sinir bozucu onu söyleyeyim. Kocaeli den malatya ya gitmişti bizimkiler araç bildiğin leş çıkmıştı. Fotoğraftaki görüntülerinden eser yoktu.
Şahsen ben gitmezdim. -
Hangi il?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batmanquote:
Orijinalden alıntı: shintai
Hangi il? -
Alınmaması için bir sebep yokda, adam bilgi vermiyorsa değil doğuya 50 km ilerideki ilçeye gitmem.quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
Batman
Alıntıları Göster -
Benim arkadaş Samsun'dan gidip Mardin'e araba aldı. Sorunsuz kullanıyor şuan. Tabi genelleme yapmak doğru olmaz telefonda konuşup anlaşıp öyle gitmek gerekir.quote:
Batman
Alıntıları Göster -
bence alınmaz ,sanırım bu arac kaçak yakıt ile kullanılmıştır ,quote:
Orijinalden alıntı: parker48
Alınmaması için bir sebep yokda, adam bilgi vermiyorsa değil doğuya 50 km ilerideki ilçeye gitmem.
Alıntıları Göster -
quote:
Alınmaması için bir sebep yokda, adam bilgi vermiyorsa değil doğuya 50 km ilerideki ilçeye gitmem.
boya varmı: benim bildiğim sağ çamurlukta var başka yok.
km orjinalmi: bilmiyorum şuanda 82 bin km yazıyor ekranda
elektirik aksamında bir sorun varmı klimasında falan : benim bildiğim çalışmayan yeri yok
sensör paketi varmı: yok diyor halbuki var bence çalıştırmayı bilmiyor.
plaka sorgusunda hasar kaydı yok ama km bilgisi gelmedi. -
hayatta almam,eşşek niyetine biniyorlar devamlı kaçak mazot kullanıyorlar,tenekesi 10 liradan bakkallarda bile mazot satıyorlar...quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2quote:
elektirik aksamında bir sorun varmı klimasında falan : benim bildiğim çalışmayan yeri yok
plaka sorgusunda hasar kaydı yok ama km bilgisi gelmedi.
Alıntıları Göster
-
Bütün Doğu'daki illerden alınmaz diyemem.
Ama çoğunlukla bozuk-bakımsız yollar ve otomobilin kıymetı bilinmediği için zorunlu olunmadıkça,oralardan alınmasını uygun bulmuyorum.
hocam hiç bulaşma araba mı kalmadı ucuz diye gideceksiniz ama bir araştırsanız neleri vardır ben bir araba baktım boya varmı yok diye biliyorum dedi arabanın değişeni var mı yok diye biliyorum dedi yine sonra bir baktırdık arabanın sol taraf komple değişmiş full boyalı km belli değil airbag ler şüpheli yani ucuz diye hiç uğraşmayın 1 2 fazla verin kafanız rahat olsun yani adam size net bilgilerle geliyor mu doğru mu hatta şunu sorun sizle gelince sözleşme imzalıcaz eğer dediklerinizden farklı çıkarsa yol paramı ve expertiz parasını siz ödeyeceksiniz diye eğer tamam diyorsa bile güvenmeyin gittiğinizde telefonunuzu açmayabilir ki yaşanmıştır sonuç olarak o adam yalan söylüyor doğudan hele batman gibi bir yerden araba alınmaz alayı dolandırıcıquote:
Orijinalden alıntı: dkerem2quote:
plaka sorgusunda hasar kaydı yok ama km bilgisi gelmedi.
Alıntıları Göster
-
Ben Kars'tayken Vectra'mi ilana verdim, İstanbul'dan uçak biletim hazır geliyorum diyen mı ararsın, Samsun'dan simdi 1000 tl kaparo hesaba geciyorum diyen mı ararsın, durmadan arandım. Araba diri ise rahat rahat alinir.
2. el arabanın doğusu batısı yoktur kardeş karşındaki insanda biter her şey. o yüzden genelleme yapmak yanlış. hele ki hayatında batmanı görmemiş arkadaşların yorumlarına aldırış etme. bana sorarsan ben 2. el otoya (nerede alınacaksa alınsın) güvenemiyorum, batmanda 3 yıl yaşamış biri olarak söylüyorum iyi ya da kötü bir genellemede bulunamam. yuvarlak cevap veriyorsa boşverin derim...quote:
Orijinalden alıntı: kahraman202
Ben Kars'tayken Vectra'mi ilana verdim, İstanbul'dan uçak biletim hazır geliyorum diyen mı ararsın, Samsun'dan simdi 1000 tl kaparo hesaba geciyorum diyen mı ararsın, durmadan arandım. Araba diri ise rahat rahat alinir. -
quote:
Ama çoğunlukla bozuk-bakımsız yollar
Doğudaki bütün şehirleri bilmem; ama bir sene Batman'da yaşadım, şehir içi yollar şu anda bulunduğum İç Anadolu şehrinden katbekat üstündü. Özellikle şehirler arası yollar eskiye göre çok çok iyi durumdaydı en son gittiğimde. Şu anda bulunduğum ildeki yollar çukurdan, bozukluktan geçilmiyor maalesef. Yollardaki çukurlara insan saklanır, o derece. -
quote:
Bir arkadaşım doğudan bir araba bulmuş yalnız sahibi pek açıklayıcı değilmiş kmsi orjinalmi boya varmı kesin net konuşmuyormuş. plaka sorgulamasında km bilgisi gelmemiş. sizce bu araç alınır mı ?
bir Mardinli olarak sakin ama sakin dizel araci dogudan almayin, Iyi bir aileden araci diktan sonra isterse dogan olsun
Geçende bir araç için 5664'e mesaj attım sabah,hasar mesajı hemen geldi,KM mesajı akşama doğru geldi :)quote:
Orijinalden alıntı: GTS1907quote:
Bir arkadaşım doğudan bir araba bulmuş yalnız sahibi pek açıklayıcı değilmiş kmsi orjinalmi boya varmı kesin net konuşmuyormuş. plaka sorgulamasında km bilgisi gelmemiş. sizce bu araç alınır mı ?
bir Mardinli olarak sakin ama sakin dizel araci dogudan almayin, Iyi bir aileden araci diktan sonra isterse dogan olsun
Onu da belirteyim önce.
Doğudan araba alınır mı,alınır neden alınmasın.Atmosferik benzinli japon tarzı araç ise,büyük kaza geçirmemişse alınır. -
KM gelmediyse plaka değişmiştir.quote:
Orijinalden alıntı: çapultra
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Alınmaz adam düzgün bilgi vermiyorsa hiç boşuna gitmesin
quote:
Orijinalden alıntı: trcn
quote:
Doğudaki bütün şehirleri bilmem; ama bir sene Batman'da yaşadım, şehir içi yollar şu anda bulunduğum İç Anadolu şehrinden katbekat üstündü. Özellikle şehirler arası yollar eskiye göre çok çok iyi durumdaydı en son gittiğimde. Şu anda bulunduğum ildeki yollar çukurdan, bozukluktan geçilmiyor maalesef. Yollardaki çukurlara insan saklanır, o derece.
Katılıyorum. İl merkezi veya ilçe merkezlerinde yolların bakımına dikkat etmeye çalışıyorlar.
Ama merkezden 1-2 km. dışarı çıktığınızda yol macerası başlıyor.
Sadece Doğu'da olan bir durum değil tabii ki. Hava şartları nerede sert geçiyorsa,yolları da o kadar bozuk oluyor.
Örneğin 2 sene önce Nisan sonunda Ağrı merkezden Van'a giderken,yolun ilk 100 km'si bahsettiğiniz çukurlardan doluydu ve tek gidiş-dönüş şeridi mevcuttu. Ama sonra duble yol başladı ve çok rahat şekilde Van'a ulaştım.
Kimi zaman güzel yollar,kimi zaman tarla gibi. Kaçak mazot da eklenince, oradaki araçların benim gözümdeki değeri düşüyor maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
araç dizel mi?quote:
Orijinalden alıntı: shintaiquote:
Orijinalden alıntı: trcn
quote:
Doğudaki bütün şehirleri bilmem; ama bir sene Batman'da yaşadım, şehir içi yollar şu anda bulunduğum İç Anadolu şehrinden katbekat üstündü. Özellikle şehirler arası yollar eskiye göre çok çok iyi durumdaydı en son gittiğimde. Şu anda bulunduğum ildeki yollar çukurdan, bozukluktan geçilmiyor maalesef. Yollardaki çukurlara insan saklanır, o derece.
Katılıyorum. İl merkezi veya ilçe merkezlerinde yolların bakımına dikkat etmeye çalışıyorlar.
Ama merkezden 1-2 km. dışarı çıktığınızda yol macerası başlıyor.
Sadece Doğu'da olan bir durum değil tabii ki. Hava şartları nerede sert geçiyorsa,yolları da o kadar bozuk oluyor.
Örneğin 2 sene önce Nisan sonunda Ağrı merkezden Van'a giderken,yolun ilk 100 km'si bahsettiğiniz çukurlardan doluydu ve tek gidiş-dönüş şeridi mevcuttu. Ama sonra duble yol başladı ve çok rahat şekilde Van'a ulaştım.
Kimi zaman güzel yollar,kimi zaman tarla gibi. Kaçak mazot da eklenince, oradaki araçların benim gözümdeki değeri düşüyor maalesef.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- lpg li araçlarda subap ayarı
- kadjar kronik sorunları
- peugeot 508 yakıt tüketimi
- hafif ticari lastik tavsiye
- en iyi akü markası
- togg satış rakamları
- citroen fiyat listesi
- yeni tesla
- chery fiyat listesi 2024
- dacia bigster 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X